- 21 Eylül 2009
- 9.864
- 10.314
- 773
Merhaba hanımlar.
Rabbim başka keder vermesin ama benimde derdim bu...
Eşim işi gereği her bayram çalışıyor.Emir altında mecbur.benim 9 gün iznim olduğu bayramlarda bile çalıştı.(güvenlik )
Bu bayram da benim yaklaşık 6 gün iznim var .
Babam vefat etti.
annem kardeşimde yaşıyor.
Ancak 3 gün kendi evinde olacak annem...kardeşimde validesinden 2. gün gece dönecekler...
3.günün gecesi ben işe gideceğim zaten...
valide ile k.peder ayrı.valide bende yaşıyor.
Ama insan ve misafir sevmediği için bayramlarda akraba ve eşimin 50 küsür kuzeninden kimse kapımızı açmaz...Yani yengelerine Bayram için gelmezler.
ben ise içim kıpır kıpır insanı ve misafiri çokça severim.
Normal günde gelenim çalışıyor olmama rağmen çoktur.
Herkes ya tatile gidiyor ya memleketine.
Herkes kocaman aileleri ile birlikte.
Bense yapayalnız hissediyorum.
6 yaşındaki oğlumla gezicez tabiki.ama hep buralarda.akrabalar çok bayram ziyaretine gideceğiz Sonrası bizim.
Ama çok özeniyorum,büyükleri bir arada ailesi dağılmamış insanlara...Bunu en çokda bayramlarda hissediyorum.
Bu sene iş değiştirdiğim için senelik iznşm de yandı.Yani daha sonra ailecek biyerlere de kaçamayız.
Geçen sene iznim de param da yoktu...
BU SENE param var iznim yok ;(
Bilmiyorum,çok özeniyorum biryerlere memleketine veya ailesine gidenlere...
Bayramda oğlumla neler yapabilirim.Bana fikir verirmisiniz...Yaşadığım yer Gebze...
Rabbim başka keder vermesin ama benimde derdim bu...
Eşim işi gereği her bayram çalışıyor.Emir altında mecbur.benim 9 gün iznim olduğu bayramlarda bile çalıştı.(güvenlik )
Bu bayram da benim yaklaşık 6 gün iznim var .
Babam vefat etti.
annem kardeşimde yaşıyor.
Ancak 3 gün kendi evinde olacak annem...kardeşimde validesinden 2. gün gece dönecekler...
3.günün gecesi ben işe gideceğim zaten...
valide ile k.peder ayrı.valide bende yaşıyor.
Ama insan ve misafir sevmediği için bayramlarda akraba ve eşimin 50 küsür kuzeninden kimse kapımızı açmaz...Yani yengelerine Bayram için gelmezler.
ben ise içim kıpır kıpır insanı ve misafiri çokça severim.
Normal günde gelenim çalışıyor olmama rağmen çoktur.
Herkes ya tatile gidiyor ya memleketine.
Herkes kocaman aileleri ile birlikte.
Bense yapayalnız hissediyorum.
6 yaşındaki oğlumla gezicez tabiki.ama hep buralarda.akrabalar çok bayram ziyaretine gideceğiz Sonrası bizim.
Ama çok özeniyorum,büyükleri bir arada ailesi dağılmamış insanlara...Bunu en çokda bayramlarda hissediyorum.
Bu sene iş değiştirdiğim için senelik iznşm de yandı.Yani daha sonra ailecek biyerlere de kaçamayız.
Geçen sene iznim de param da yoktu...
BU SENE param var iznim yok ;(
Bilmiyorum,çok özeniyorum biryerlere memleketine veya ailesine gidenlere...
Bayramda oğlumla neler yapabilirim.Bana fikir verirmisiniz...Yaşadığım yer Gebze...
Son düzenleme: