yine bayram...yine içim buruk...

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
Merhaba hanımlar.
Rabbim başka keder vermesin ama benimde derdim bu...

Eşim işi gereği her bayram çalışıyor.Emir altında mecbur.benim 9 gün iznim olduğu bayramlarda bile çalıştı.(güvenlik )
Bu bayram da benim yaklaşık 6 gün iznim var .
Babam vefat etti.
annem kardeşimde yaşıyor.
Ancak 3 gün kendi evinde olacak annem...kardeşimde validesinden 2. gün gece dönecekler...
3.günün gecesi ben işe gideceğim zaten...

valide ile k.peder ayrı.valide bende yaşıyor.
Ama insan ve misafir sevmediği için bayramlarda akraba ve eşimin 50 küsür kuzeninden kimse kapımızı açmaz...Yani yengelerine Bayram için gelmezler.

ben ise içim kıpır kıpır insanı ve misafiri çokça severim.
Normal günde gelenim çalışıyor olmama rağmen çoktur.

Herkes ya tatile gidiyor ya memleketine.
Herkes kocaman aileleri ile birlikte.
Bense yapayalnız hissediyorum.
6 yaşındaki oğlumla gezicez tabiki.ama hep buralarda.akrabalar çok bayram ziyaretine gideceğiz Sonrası bizim.
Ama çok özeniyorum,büyükleri bir arada ailesi dağılmamış insanlara...Bunu en çokda bayramlarda hissediyorum.
Bu sene iş değiştirdiğim için senelik iznşm de yandı.Yani daha sonra ailecek biyerlere de kaçamayız.
Geçen sene iznim de param da yoktu...
BU SENE param var iznim yok ;(
Bilmiyorum,çok özeniyorum biryerlere memleketine veya ailesine gidenlere...
Bayramda oğlumla neler yapabilirim.Bana fikir verirmisiniz...Yaşadığım yer Gebze...

Son düzenleme:
Elbet ozeniyor insan kalabalık ailelere, bir arada geçirilen bayramlar.. ama şurada açılan konulara biraz bakınca, hep bir sıkıntı, hep bir problem.. kime kac gun gidilecek, once nereye gidilecek, anlasamayan elti-gorumce, zehir eden kv-kp...
Belki bu yönden bakıp biraz daha az dert edersiniz kendinize :)
Gebze de iseniz ve daha önce gitmediyseniz Darıca hayvanat bahcesi olabilir. Küçüğün tam zamanı. Gitmeden siz de vakit bulur hayvanlarla ilgili bir kaç ilginç bir şey öğrenirseniz unutulmaz olur :)

Eşiniz işten gelince biraz uyuyup dinlensin ailecek gezin bence sadece oğlunuzla gezeceğinize.
Eski bayramların tadı yok günümüzde zaten herkes bayramda tatile vs gidiyor.

Bunu en öokda bayramlarda hissediyorum.
Bu sene iş değiştirsiğim için senelik iznşm de yandı.Yani daha sonra ailecek bşyerlere de kaçamayız.
Yazını düzeltirsen belki daha çok fikirde bulunanlar olur. Biraz özentisiz geldi.

Eşin olmadan bayram havası olmaz oğluna yeni kıyafet alıp eşin işten gelince dışarda kahvaltı yapabilirsiniz sonrasında mezarlığı ziyaret edebilirsiniz, huzur evindeki yaşlıları ziyaret edin gerçekten çok güzel oluyor. Kendi deden, nenen gibi karşılıyorlar. Size hem bayram gezmesi hemde büyük sevap olur.

Yazını düzeltirsen belki daha çok fikirde bulunanlar olur. Biraz özentisiz geldi.

Eşin olmadan bayram havası olmaz oğluna yeni kıyafet alıp eşin işten gelince dışarda kahvaltı yapabilirsiniz sonrasında mezarlığı ziyaret edebilirsiniz, huzur evindeki yaşlıları ziyaret edin gerçekten çok güzel oluyor. Kendi deden, nenen gibi karşılıyorlar. Size hem bayram gezmesi hemde büyük sevap olur.

Telefon dan yazdığım için özen gösterdiğim halde bu kadar oldu ;)
Bayramlıklar alındı canım....
Babamın mezarı burada değil.
Huzurevi iyi fikir.değerlendireceğim.

Elbet ozeniyor insan kalabalık ailelere, bir arada geçirilen bayramlar.. ama şurada açılan konulara biraz bakınca, hep bir sıkıntı, hep bir problem.. kime kac gun gidilecek, once nereye gidilecek, anlasamayan elti-gorumce, zehir eden kv-kp...
Belki bu yönden bakıp biraz daha az dert edersiniz kendinize :)
Gebze de iseniz ve daha önce gitmediyseniz Darıca hayvanat bahcesi olabilir. Küçüğün tam zamanı. Gitmeden siz de vakit bulur hayvanlarla ilgili bir kaç ilginç bir şey öğrenirseniz unutulmaz olur :)
Haklısınız.en azından böyle tatsızlıklar yaşama ihtimalim 0.
Dedim ya buna da şükür.
Anasınıfı nda hayvanat bahçesine gidildi.Tabi o zaman göndermedik yanında benimde gştmem gerekiyordu vs vs.
Ailecek gideriz dedik kaldı.Gideriz de bayramdan sonra.Oğluma bunu söylediğimde hayır orda Aslanlar yılanlar vardır korkarım ben gitmek istemiyorum dedi bu sabah ;)
Oğlum onlar kafeste bizden uzaktalar dediysemde yok ;) bakıcaz artık duruma göre.

Bostancı da lunapark var, ulaşım oradan nasıl bilmiyorum ama çocuk için değişik olabilir. Yada viaport un eğlence parkı kısmına gidebilirsiniz. Hem açık hava vs..

Back
X