Arkadaşlar bende de kan pıhtılaşma sorunu faktör 5 var. doktorum 5.haftafa iğneye başladı ancak başka doktora gitmeye karar verdim. bu doktorum da kesinlikle iğneyi onermedigini söyledi. bunun üzerin e bir kaç doktora daha danıştım. biri daha kesin önermedi diğeri de çekimser kaldı. 9 haftalik hamileyim 7. haftamda iğneyi bıraktım. artık vurulmuyorum. doktorumun dediğine göre bu iğne kese görünene kadar ise yarar sonrasında bir etkisi olmaz düşükle ilgili dedi. yani doktorlar da ortak bir karara varmış değil anladığım kadarıyla. ben bırakmayı tercih ettim hakkımızda hayırlısı olsun. sizede çok geçmiş olsun.
Pıhtılaşma olabilir testiivar mı bilmiyorum ama sorunlu bir hamileligim vardı 6ay boyunca pıhtılaşma için iğne vuruldum her gün doktorum bu iğne olmasaydı düşük ihtimal i cook artar demişti . Allah sabır güç kuvvet versin .iki üç doktora görün ondan sonra hamile kalmaya calis Allah iman başka acı yasatmasin
Tatlım tek düşük ixin araştırma yapılmıyor. Tekrarlayan dusuklerde yapılıyor. Bende ilk bebeğimi düşürdüm malesef. Ama sonra xok şükür tekrar hamile kaldım şu an 1 yaşında çok şükür. Bi kere oldu diye hep olcak diye bişey uok. Bana doktor yediklerimiz ictiklerimiz bile etkiliyor günümüzde o kadar arttiki düşük sayısı nerdeyse 10 hamilenin 6 7 si dusuklerde sonuçlanıyor demişti.