Ben de kan pıhtılaşması nedeniyle iki hamilelikte de kürtaj oldum. Gebeliğim biri ikiz di hatta. Genetik testte birşey çıkmayınca doktor pıhtılaşma olduğunu hamile kaşır kalmaz ekmem gerektiğini söyledi. Bu tür hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullanılmalı dedi. Bende öyle yaptım. Hamile kalınca gittim. İlk iğnemi doktor yaptı. Diğerlerini günde 1 kere olmak üzere ben yaptım. Clexane 4000 iğnenin adı. Hamileliğim çok rahat geçti. Sadece gebelik 40 hafta olunca beklemeden suni sancı verdi doktor. Şu an oğlum 5 aylık
39 haftalık bebeğimi kan pıhtılaşma sorununu doktor anlayamadığı için kaybettim aslında düzenli takipte bilinmesi gereken bir sorunu doktor önemsemediği için evladımı kaybettim.
Pıhtılaşma sorunu bebek için de anne için de çok önemli bir sorun devlet hastaneleri bu konuda yüzüne dahi bakmıyor 39 haftalık ölü doğum yaptığım hastane de bile gerekli testleri yaptıramadım
Üniversite Hastaneleri bu konuda çok iyi ben Ankara'da yaşıyorum Hacette Hastanesi'nde Kadın Doğum bölümünde bebek kaybettiğimi ve yeniden bebek istediğimi söylediğimde her şeyime baktılar ve 2-3 ayda çıkan sonuçlarım 1 ayda çıktı
Bir yakın arkadaşımın da iki gebeliği ikinci ayına gelmeden sonlandı, genetik tarama testi temiz çıktı,kan pıhtılaşması var dedi doktor,o ayrı bir test bildiğim kadarıyla...
Bir daha gebe kalırsa iğne vurulacak...
Sizde de aynı durum olabilir.
Hakkınizda hayırlısi olsun...
..
Merhaba
Siz kaçıncı aylarında kaybetmiştiniz meleklerinizi ? Çok geçmiş olsun, başınız sağolsun
Öyle zor bir durum ki bir de siz iki kere yaşamışsınız aynı acıları ama sabrınızın meyvesini almışsınız, ne güzel inşallah bize de nasip olur
Ben 43 yaşındayım bu zamandan sonra olur mu olmaz mı hep bir umutsuzluk
AMiN kuzum benim INŞALLAH ❤Canımmm inşallah Rabbim duysun seni. Sağlıklı evlatlar nasip etsin bize
Allah razı olsunCanım çok üzüldüm 39 hafta ya dile kolayRabbim sana sabır versin. En kısa zamanda sağlıklı bir evlat ve kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşaallah...Ben 41 yaşındayım ve rabbim 2 kere nasip etti fakat olmadı inşallah olacak sizinde benimde olacak. Rabbim büyük
İnşaallah...
Rabbimiz yeter ki OL desin olmayacak bir şey yok
Ben evladıma 42 yaşında hamile kaldım doğal olarak hem de ama nasip etmedi verdi sevindirdi aldı üzdü
Nazar diye bir şey gerçekten var haklısınızCanım ben artık nazara inanıyorum. Geç evlilik yaptım ve hemen hamile kaldım bende senin gibi doğal yoldan. Ama insanlar aaaa gencecik kadınlar böyle hemen hamile kalamıyor sen nasıl kaldın vs. Gibi konuşmalarla gözleriyle dilleriyle yediler. Kimseye söyleme hamile kalırsan. Ve inan yine olacak bebişimiz :)
Nazar diye bir şey gerçekten var haklısınız
Her insanın bünyesi farklı 52 yaşında bile hamile kalan insanlar var... Haris , kıskanç insanlar her yerde var özellikle de bayanlar... Ben hamileliğimi çok kimseye dememiştim ama eşim sağ olsun sağır sultana duyurdu. Ben de sizin gibi düşünüyorum bu yaşla ilgili de değil yaşınız kaç olursa olsun çekemeyenler insanlar varsa evinizden ailenizden uzak tutmak iyi olacaktır.
İnsanın içinde umut olmazsa yaşayamaz da, içimizde umudu bitirmeyelim
bana bugün oğlumdan bir mesaj geldi diye inandırdım kendimi, hayra yordum
Oğlum için taşındığımız ama hiç bir zaman göremediği evimizin bahçesinde sabah kendiliğinden pembe bir lale vardı daha açılmamıştı, biraz önce gittim resmini çektim açılmıştı pembe pembe
Oğlum sanki bana diyordu ki anne , sana bu pembe çiçekler gibi geri döneceğim buna inan siz bana kız diye hep pembeler aldınız, her şeyim pembe, ben de sana cennet bahçelerinden kardeşimi Allah'ın izniyle göndereceğim annecim diyordu sanki
Eki Görüntüle 1977715
Allah raCanımmm çok duygulandım okurken yazdıklarınıeminim ki gerçekten o lale bir haberciydi ve çiçekler açacak gönlünde ve gelecek hayırlısıyla bebiş. Rabbim ikimize de en kısa zamanda bağışlanmışından sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Allaha emanet olun her türlü şerden
Allah razı olsunCanımmm çok duygulandım okurken yazdıklarınıeminim ki gerçekten o lale bir haberciydi ve çiçekler açacak gönlünde ve gelecek hayırlısıyla bebiş. Rabbim ikimize de en kısa zamanda bağışlanmışından sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Allaha emanet olun her türlü şerden
Allah ra
Allah razı olsun
İnşallah fazla bekletmedem gelirler emanetlerimiz
Allah sizin de gonlünüze göre versin inşallah
Sağlıklı uzun ömürlü kucağınıza emanetinizi almak bu dünyada nasip olsun
Bugün bir yerde okudum Allahın 99 isminden el varis ismini 707 kez zikredip hamile kalan arkadaşlar varmış ben başladım bugün siz de başlayın isterseniz
Merhabaçok geçmiş olsun.
çıkıyor mu genetik testte bilmiyorum ama bana da doktor her ihtimale karşı kan pıhtılaşması için iğne vermişti.
gebeliğin devam ederse 9 ay boyunca kullanacaksın dedi.
benim devam etmedi ama kullanan çok tanıdık var.
bu şüpheyi taşıyorsanız lütfen bidahakine siz hatırlatın doktorunuza.
kan pıhtılaşması artık çok önemli bir sorun değil
Merhaba, ben de iki kere yaşadım çok iyi anlıyorum. Allah sabır versin. Bende pıhtılaşma sorunu var. İlk bebeğimin 9. Haftada kalbi durdu. Genetik test yapıldı ve pıhtılaşma çıktı. Bu yüzden ikinci hamileliğimde her gün kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım. Fakat o da 7 hafta yaşadıarkadaşlar ikidir 7 haftalıkken beneğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Genetik testlerde hiçbişey çıkmadı tertemiz. Kan pıhtılaşması olabilir dedi son gittiğim doktor. Kan pıhtılaşması genetik testte çıkmaz mı arkadaşlarım. Onun testi ayrı mı. Ne olur tecrübesi olanlar yardım etsin. Bi de eşimin spermlerinden kaynaklı olma ihtimali var mı. Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim doktorlara karşı güvenimde kalmadı((
Gelinimiz iğne kullanıyor kan pıhtılasması içinCanım, uyarmadı doktorum ikinci kez aynı şeyi yaşadım ve bana dediği pıhtılaşma safsatasıyla aklını bulandırma dedi genetikte belli olur dedi. Hiçbişey çıkmadı genetikteAllahım size de bana da en hayırlısından bağışlanmışından nasip etsin inşallah
Lütfen bilgisi olan yardım etsin
Ben de bebeğimi 9. Haftada kaybettimÖncelikle çok geçmiş olsun. Benim de ilk hamileligimde bebeğimin kalbi durmuştu. Hem de on haftalikti. Tüm testleri yaptırdım ben de. Genetik testte pıhtılaşma çıkmıyor. Pıhtılaşma için trombofili paneli testi yaptırmak gerekiyor.
Özel hastanede 1500 TL tuttu. Bir de alınan bebeği genetik teste yolladılar o da 500 TL yatmıştı.Ben de bebeğimi 9. Haftada kaybettimÇok üzgünüm. Gerekli testleri yaptırmak istiyorum. Bu testlerin fiyatı ne kadar biliyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?