Yine bebeğimi kaybettim :(((

Canımmm inşallah bende tekrar hamile kalır kalmaz bu tedaviyi uygulayacak doktor. Ve sağlıkla alırım inşallah bende bebeğimi. Moral oldun bana. Çok teşekkür ederim

Canım çok üzüldüm 39 hafta ya dile kolay Rabbim sana sabır versin. En kısa zamanda sağlıklı bir evlat ve kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım çok teşekkür ederim kesinlikle benimde sorunum pıhtılaşma

Ben 41 yaşındayım ve rabbim 2 kere nasip etti fakat olmadı inşallah olacak sizinde benimde olacak. Rabbim büyük

Pıhtılaşma dan dolayı iki kayıp yaşadım . Pıhtılaşma için trombofoli paneli testini yaptırmalısın Can'ım. Tek derdimiz bu olsun kan sulandırıcılar la sorunsuz bebeğine kavuşan bir sürü kişi var

Rahim filmi cektirin.kan pıhtılaşma testi ayrı. Eşiniz de baktirsin kendine.
Bunlardan sonra neden mutlaka belli olur.

Canım çok üzüldüm 39 hafta ya dile kolay Rabbim sana sabır versin. En kısa zamanda sağlıklı bir evlat ve kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun
Çok zor insanın ömrü boyunca hiç unutamayacağı her gün bu acıyla yatıp kalkacağı bir acı maalesef
Rabbim beterinden korusun inşallah...

Ben 41 yaşındayım ve rabbim 2 kere nasip etti fakat olmadı inşallah olacak sizinde benimde olacak. Rabbim büyük
İnşaallah...
Rabbimiz yeter ki OL desin olmayacak bir şey yok
Ben evladıma 42 yaşında hamile kaldım doğal olarak hem de ama nasip etmedi verdi sevindirdi aldı üzdü

İnşaallah...
Rabbimiz yeter ki OL desin olmayacak bir şey yok
Ben evladıma 42 yaşında hamile kaldım doğal olarak hem de ama nasip etmedi verdi sevindirdi aldı üzdü

Canım ben artık nazara inanıyorum. Geç evlilik yaptım ve hemen hamile kaldım bende senin gibi doğal yoldan. Ama insanlar aaaa gencecik kadınlar böyle hemen hamile kalamıyor sen nasıl kaldın vs. Gibi konuşmalarla gözleriyle dilleriyle yediler. Kimseye söyleme hamile kalırsan. Ve inan yine olacak bebişimiz :)

Nazar diye bir şey gerçekten var haklısınız
Her insanın bünyesi farklı 52 yaşında bile hamile kalan insanlar var... Haris , kıskanç insanlar her yerde var özellikle de bayanlar... Ben hamileliğimi çok kimseye dememiştim ama eşim sağ olsun sağır sultana duyurdu. Ben de sizin gibi düşünüyorum bu yaşla ilgili de değil yaşınız kaç olursa olsun çekemeyenler insanlar varsa evinizden ailenizden uzak tutmak iyi olacaktır.
İnsanın içinde umut olmazsa yaşayamaz da, içimizde umudu bitirmeyelim
bana bugün oğlumdan bir mesaj geldi diye inandırdım kendimi, hayra yordum
Oğlum için taşındığımız ama hiç bir zaman göremediği evimizin bahçesinde sabah kendiliğinden pembe bir lale vardı daha açılmamıştı, biraz önce gittim resmini çektim açılmıştı pembe pembe
Oğlum sanki bana diyordu ki anne , sana bu pembe çiçekler gibi geri döneceğim buna inan siz bana kız diye hep pembeler aldınız, her şeyim pembe, ben de sana cennet bahçelerinden kardeşimi Allah'ın izniyle göndereceğim annecim diyordu sanki

Canımmm çok duygulandım okurken yazdıklarını eminim ki gerçekten o lale bir haberciydi ve çiçekler açacak gönlünde ve gelecek hayırlısıyla bebiş. Rabbim ikimize de en kısa zamanda bağışlanmışından sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Allaha emanet olun her türlü şerden

Allah ra
Allah razı olsun
İnşallah fazla bekletmedem gelirler emanetlerimiz
Allah sizin de gonlünüze göre versin inşallah
Sağlıklı uzun ömürlü kucağınıza emanetinizi almak bu dünyada nasip olsun
Bugün bir yerde okudum Allahın 99 isminden el varis ismini 707 kez zikredip hamile kalan arkadaşlar varmış ben başladım bugün siz de başlayın isterseniz

Canımmm Allah senden de razı olsun. İnşallah kabul olur dualarımız. Çok teşekkür ederim hemen başlıcam okumaya. Yer gök duayla. Eminim rabbim duyacak bizi

Merhaba
Pıhtılaşma için ayrı bir genetik test var ve n
Merhaba, ben de iki kere yaşadım çok iyi anlıyorum. Allah sabır versin. Bende pıhtılaşma sorunu var. İlk bebeğimin 9. Haftada kalbi durdu. Genetik test yapıldı ve pıhtılaşma çıktı. Bu yüzden ikinci hamileliğimde her gün kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım. Fakat o da 7 hafta yaşadı şimdi başka nedenlere bakılıyor. Senin soruna cevabım evet pıhtılaşmanın anlaşıldığı genetik test var ve pıhtılaşma varsa benim gibi hamileliğin boyunca kan sulandırıcı veriyorlar

Gelinimiz iğne kullanıyor kan pıhtılasması için
9 ay kullanacak
Çok gecmıs olsn

Nedense biyle ucuncu bebegnizi saglicakla kucaginiza alacaginizi hissettim bir an.konunuzu okurken gozumun onune ucuncu hamileleginiz geldi. Boyle durumlar hep dogru olur bu birden gelen bir his. Ben inaniyorum sizde inanin ama birazcik zaman verin kendinize.dua ve sabir ile.dua edecegim insallah Rabbim hayirlisini versin.isteyen herkese nasip olsun

Lütfen bilgisi olan yardım etsin

Çok üzücü Allah sabır versin, bizdede elle tutulur bir sorun yoktu ,düşükle sonuçlanan tüp bebeklerden sonra son denemede pıhtılaşma iğnesi verdi doktor ,şuan 27+6 hamileyim hala göbekten ignelere devam ...

Ben de bebeğimi 9. Haftada kaybettim Çok üzgünüm. Gerekli testleri yaptırmak istiyorum. Bu testlerin fiyatı ne kadar biliyo musunuz?

Ben de bebeğimi 9. Haftada kaybettim Çok üzgünüm. Gerekli testleri yaptırmak istiyorum. Bu testlerin fiyatı ne kadar biliyo musunuz?
Özel hastanede 1500 TL tuttu. Bir de alınan bebeği genetik teste yolladılar o da 500 TL yatmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…