Yine bebeğimi kaybettim :(((

İnşallah canım yaşım da var geç evlendim 40 yaşındayım kaybedecek zamanım bile yok o yüzden doktorlara çok kızgınım
Evet haklısın ama herkesın bır hıkayesı oluyor ıste
ben de 37 yasındayım
benım de 3 yıldır olmuyor cocugum
ayın 22 sınde tedavıye baslayacagız asılama için

yasım da var yazınca 25 falan yazacaksın yazdım :) korktum bi an:)
burda öyle insanlar oluyor da
hangi sehırde hangı hast ye gttin evet dr unun hatası .

Mersindeyim ben ilk gebeliğimde ortadoğu ikinci kaybımda akademi hastanesi şimdi yine değiştircem iyi bi doktor bulacağım. Canım benimm yaa 3 yıl ne zorlu rabbim nasip etsin hep dualardayım isteyen herkese nasip etsin. Çok zorlu zaman 3 yıl inşallah tedavin çok iyi geçer canım

Ben de hiç bu kadar ciddiyetınde değildim ; bana cok zor gelmedı acıkcası çnk cocukları cok seven bırı değilim .
Burada konu da acmıstım hatta okuyabılırsın.
Ama sın birkac aydır istemeye başladım , yani annelik duygusunu tatmak istiyorum .
Son zamanlarda bunu hissettiğim için hep oluruna bıraktık eşimle , hersey allahtan dedik ama kendılıgınden olmadı.
Eşimde sperm hareketlerinde sıkıntı var , aşılamada pek ümütli değilim ama adım atmamız gerekırdı artık:)

Basımıza gelen herseyın bır sebebı vardır, o bakımdan sen de düşünüp düşünüp üzülme, zor seyler yasamıssın ama artık olan olmuş , demekki böylesi hayırlı imiş.

Canımmm inan moral oldun bana kesinlikle bir sebebi var yaşadıklarımızın inşallah son olsun ve mutlu sona ulaşalım. Eşindeki sorun için bir tedavi yok mu acaba.

Çok gecmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun illa genetik çıkmaya bilir kan pıhtılaşması ben hiç genetik test yaptırmadan cıktı antikardiyolipin ıgg ve antifosfolipid ıgg pozitif buda bi kanpıhtılaşma çeşidi genetik olmadan yani suan iğne ve coraspin kullanıyorum bunlarada mutlaka baktır

Çok gecmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun illa genetik çıkmaya bilir kan pıhtılaşması ben hiç genetik test yaptırmadan cıktı antikardiyolipin ıgg ve antifosfolipid ıgg pozitif buda bi kanpıhtılaşma çeşidi genetik olmadan yani suan iğne ve coraspin kullanıyorum bunlarada mutlaka baktır

Arkadaşlar kusura bakmayın netimde sıkıntı olduğu için üst üste gönderdiğimin farkında olmadım tekrardan kusura bakmayın ya

Arkadaşlar kusura bakmayın netimde sıkıntı olduğu için üst üste gönderdiğimin farkında olmadım tekrardan kusura bakmayın ya

Canımmm inan moral oldun bana kesinlikle bir sebebi var yaşadıklarımızın inşallah son olsun ve mutlu sona ulaşalım. Eşindeki sorun için bir tedavi yok mu acaba.
erkeklerin cogunda olan bırseymiş bu zaten
ilaç verdı dr gecen sene bırkac ay ıctı değerler çok az arttı
işte doğal seyler önerdı onları kullandık pek bır artıs olmadı
e vitamını falan onerdı onu kullanıyor ama pek bir ilerleme yok

Canım benim çok teşekkür ederim. Dediklerini de not aldım hepsini yaptırcam testlerin bana çok iyi geldiniz hepiniz iyi ki yazmışım buraya

Canım benim inşallah çok kolay bi şekilde hangi tedaviyse sağlıklı bi şekilde olur inşallah

Canım benim çok teşekkür ederim. Dediklerini de not aldım hepsini yaptırcam testlerin bana çok iyi geldiniz hepiniz iyi ki yazmışım buraya
Önemli değil canım bak burda okadar çok sorun hastalık yasayan derdin olan varki sen yeterki moralini yuksek tut sabırlı azimli ol Allahın izniyle sonrası çok kolaycacık gelir :)

Yeğenimin de öyle olmuştu 3 tane bebeğini kaybetti sonra test yaptılar ki pıhtılaşma varmış. Doğuma kadar ve sonrasında bir müddet daha kan sulandırıcı iğne kullandı. İki tane yavrusu var biri daha yeni doğdu. Ama doğumda Dr bildir sulandırıcı kullandığını yoksa fazla kanamadan kalbin durabilir ilk çocuğunu doğurduğunda böyle bir problemle karşılaştı çok zor zamanlar geçirmişti. Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah

Şimdi anlıyorum ki kesin benimde sorunum pıhtılaşma. Çok teşekkür ederim cevap için uyarılar için. Şimdi artık daha bilinçli ve rahatım sağolun

Canim Allah yardimcin olsun sabret insallah saglikli bi sekilde tekrardan olur ve bu sefer kucagina almak masip olur insallah canim bende cok korkuyorum kalp atisini duyamazsam diye

Canim Allah yardimcin olsun sabret insallah saglikli bi sekilde tekrardan olur ve bu sefer kucagina almak masip olur insallah canim bende cok korkuyorum kalp atisini duyamazsam diye

Amin canım inşallah. Hiç korkma iyi düşün güzel olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah.

Amin canım inşallah. Hiç korkma iyi düşün güzel olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…