Valla bizde olaylar tam tersi isledi. Babam tokiden ev alacakmis, pesinat lazimmis. Taksitlerle ihtiyac kredisini birlikte odeyemezmis ve bu fırsatı da kaciramazmis. Bizden pesinat icin kredi cekmemizi istedi. Ve daha yeni evliydik. Ben istemedim. Hatta hem kizdim hem utandim bunu yapmasina. Borcumuz var diyelim , ki yalan degildi , vermeyelim dedim.Ama esim taş kemiririm yine de veririm, baba isteyince hayir demek olmaz dedi. Ha bu arada babamin bize bes kurus faydasi olmadi, esimi damat olarak kabul etmedi, daha tanimadan ne hakaretlerle esimi ve ailesini reddetti... benim koca yurekli kocam simdi ikina sikina borc ödüyoruz giki cikmiyor. Ben borç diyerek verdim diye benle gunlerce konusmadi, neden borc diyorsun ayiptir babadan para geri alinir mi diye. Bildigin kocca ev pesinatini kredi cekti karsiliksiz yani! Gelelim senin mevzuya. Her nekadar benim durumda ben esime mahcup olmus olsamda senin yerinde olsam, kenarda duran paradan esim babama vermeseydi ne yapardim bilmiyorum ama dehşet bozulurdum.