Yine ben ama bu baya canımı sıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne maksatla yazdınız iyi niyetli mi kötü niyetli mi yazdınız anlamadım ama çok yapmışlığım var benim kocama etki ediyor .Beğenmek zorunda değilsiniz.Evet naif ruhluyum ama sinirlendiğimde de gözüm hiçbirşeyi görmez.
Bu kk'da herkes regl sanırım. Süreyya Ayhan durumları hic bitmiyor :KK53:
Yok yahu herkes(ben de dahil) al kellesini moduna girdi. Sizinki yumuşak geldi :KK54:

Son durum:

Eşim 5 milyar göndermiş sabah 10 da dekontun fotoğrafını attı. Ben ona altın vs bozdurucam dememistim. Hatta lafını bile yapmadim paranın. Kendisi sabah babamın hesabina havale yapmış. Fotoğrafı atıp altına da artık yüzün gülsün canımı yakiyorsun yazmış. Ben de parayi gonderdin diye seni affedicegimi dusunduysen yanilmissin yazdım.

Babam aradı 12 buçuk civarı 3 milyarı tekrar yatirdim damadin hesabina 2 bin yeter kızım bana gerisini hallettim dedi. Bide kavga falan etmedin inşallah dedi. Yok baba olur mu öyle şey ya aslında dün yatiracakti ama musait olamadı sana da telefonda soyleyecektim dedim. Tamam kızım 1 ay sonra yollarım 2 milyarı da dedi. Yok sakin yollama baba dedim. Ama biliyorum yollar.

Şimdi yorumları okudum ama bir yorum var ki 2 bin için el oğluna babamı ağız egdirmem diye.

Önceki yorumlarimda belirttim eşimin böyle bir cevap vereceğini bilseydim zaten hiç soylemezdim diye. Borç bulur yine yatiririm diyenler olmuş ama biz farklı açıdan bir konudayiz şu an anlatabildim mi ?

Bazı üyeler de kendi kocalarini anlatmış aferin kocalariniza. Ne denir başka
Ağız bükmek değil ki. O ne bicim laf öyle? Hic kafaniza takmayin. Ben veya ailem ne fark eder? Basimiz sıkışınca esimizden istemeyeceksek kimden isteyeceğiz? Alaaddin Çakıcı'dan mı?

Ya arkadasim cok ozur dilerim bende esimi anlatarak uzmus oldum seni istemeden. Cok ozur dilerim. Sadece baba ve koca arasindaki para isini görünce dayanamadim, icime oturdu benim de babamin yuzsuzce isteyisi ondan galiba. Bide bu sartlardaki damat bile veriyor esine ne oluyor demek istemistim. Dusunemedim kirilacagini, affina siginiyorum.

Babalar, anneler kıyamaz ama elin oglu (kizi) dakikada harcar. Babacığın duysa belki cok üzülür ve ben bu yüzden o kocadan nefret ederdim. Allah sinamasin bu sekilde. :(

Konuyu ve yorumları tam okumadan cevap yazınca böyle oluyor işte.

Eşimden bu tepkiyi beklemedigim için ona söyledim dedim mi dedim. Böyle cevap vereceğini bilseydim söylemezdim dedim mi dedim. Kenarda tabiki param var ama ummadigim bi cevap karşısında dumura uğradım. Sizin babanız istemeyebilir ama benim ki istedi napalım şimdi

Yok ben buna karşıyım. Evlat evlattir.
Yakın gördü ki, istedi. Çok zor durumda kaldı ki 3 binini geri gönderdi, ihtiyacını aldı.
Bu yaşa kadar büyütüyorlar. Olmadı evlendikten sonra bile desteklerini hiç esirgemiyorlar. Neden evlenince el olalım ki ?
El olacak biriyle evli kalınmaz zaten..
....

Sizin kirginliginizi anlıyorum, her zaman yapacak bir es değil ki şaşırdınız.
Ama gönül almasını bilmiş. Demek ki el değil.

Yaptığı tamamen bencillik , kendi ihtiyacı olduğunda da babandan istemiycek ti o zaman. Üstelik 25 bin liranın yanında 2 bin az bir miktar. Parası da varmış ne kadar tavır yapsan hakkın senin yerinde kim olsa buz gibi sogurdu

O isteyince normal ama çok ayıp etmiş..
Ne desem ki sana bende kızdım ama büyütme sen yine daha kötü olmaman için eşinle

Eşler arası parar ayrımı olmaz.
O sana sormadan arkadaşına parar veriyor ama baban isteyince vermiyor.
Bu tür kararlar birlikte alınır tek kişiye kalmaz yani. Eve giren parar ortaktır.

İnsan gibi zamanında 2 bin yollasaydı keşke.
Çok üzücü eşinize ne yapsanız Hakkı'nız..
Hemen affetmeyin

Var bileziklerimi satıp gondericem yarın. O bilezikleri de dar günüm olur diye saklamistim demekki kısmet buguneymis. Babam için bütün altinimi satarim gerekirse. Hatta 2 değil 5 milyar gondericem. Onun buruk kalmasına asla dayanamam.
eşin vefasız bir nankörmüş kesin arkadaşından alamaz o 8 bini ama sesi çıkmaz

Babamla şimdi konuştuk.

Ben konuyu acamadim tabi. Biraz konustuktan sonra kendisi söyledi. Aramadigina göre vermeyecek herhalde dedi. Yok baba aslında öyle değil dedim. Olsun kızım üstüne gitme huzurunu kaçırma benim için ben bulurum bi şekilde dedi. Sakın arani bozma canı sağolsun dedi. Tarlanin bişeyi oluyormuş golgelik mi ne tam anlayamadim onu satarim. Birazini ihtiyacima kalanı da senin öğrenim kredine yatiririm. Eve kagit geldi yapilandirmislar. Onu da kapatiyim da ileride başın agrimasin ölürüm kalırım mahçup olma dedi.

Gozyaslarima hakim olamıyorum şuan.
senin o hayırsız kocan araba derdine düşeceğine senin öğrenim kredini ödesin
öyle böyle ayar olmadım eşinize
Allah size sabır versin ama cidden ödetmeyin öğrenim borcunuza ailenize ödesin kocan

Kahvee halletmenize sevindim canım.

canı mı yanması gerekmiş beyefendinin illa.

neyse sıkma canını en azından babanın işi hallolmuş.

Cok haklısın ya sımdı bırsey deme keser dner sap dner gun gekır hesap dner zamanı gelınce burnundan getır sende onun aılesıne tek kurus verdırme hatta kınseye verdırme ne kadar nankor bı adammıs

20 bin ortak hesapta değildi sanırım.Acaba gerçekten o parayı başka bir şey için kullandı da aklınca" para yok kahveciğim şuraya verdim" demek yerine uyduracak şey bulamadı arabayı değiştireceğim mi dedi ki?Para yoksa bana söyleyemezdi demişsin.Böyle bir gerekçe gerçekten çok kırıcı çünkü.Sonuna kadar haklısın da.
Zaten üzgünsün kırgınsın yangına körükle gitmiş olacağım belki ama ben olsam altınları yine de bozdurur kocama verirdim.Babam da ona değil bana borçlu olurdu.Nasılsa geri verecek o zaman tekrar yapardım altınları.Evlilik böyle bir şey mi desen değil tabi ama eşin de gerçekten pişman olduysa ,farkındaysa hatasının zamanla düzelir ve bir daha hiç sorun olmaz umarım aranızda

En iyisi akrabalarla para alışverişine hiç girmemek.
Baban bile olsa.
Ben bunu bilir bunu söylerim, sonra böyle oluyor işte.
Eşiniz de çok kötü kalpliymiş.

Valla bizde olaylar tam tersi isledi. Babam tokiden ev alacakmis, pesinat lazimmis. Taksitlerle ihtiyac kredisini birlikte odeyemezmis ve bu fırsatı da kaciramazmis. Bizden pesinat icin kredi cekmemizi istedi. Ve daha yeni evliydik. Ben istemedim. Hatta hem kizdim hem utandim bunu yapmasina. Borcumuz var diyelim , ki yalan degildi , vermeyelim dedim.Ama esim taş kemiririm yine de veririm, baba isteyince hayir demek olmaz dedi. Ha bu arada babamin bize bes kurus faydasi olmadi, esimi damat olarak kabul etmedi, daha tanimadan ne hakaretlerle esimi ve ailesini reddetti... benim koca yurekli kocam simdi ikina sikina borc ödüyoruz giki cikmiyor. Ben borç diyerek verdim diye benle gunlerce konusmadi, neden borc diyorsun ayiptir babadan para geri alinir mi diye. Bildigin kocca ev pesinatini kredi cekti karsiliksiz yani! Gelelim senin mevzuya. Her nekadar benim durumda ben esime mahcup olmus olsamda senin yerinde olsam, kenarda duran paradan esim babama vermeseydi ne yapardim bilmiyorum ama dehşet bozulurdum.

MaşaAllah eşinize
Siz çalışıyor musunuz

Babaniz bencedaha once esinize yardim ettigi icin guvenip istemis.esiniz de cok yanlis yapmis parasi olmasa tamam diyecegim ama bu konuda bencillik etmis.aslinda para mevzusu hic olmasa aranizda iyiymis boyle seyler huzursuzluk yaratiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X