Yine ben bayanlar :( Siz olsaydınız ne yapardınız?

Merhaba bayanlar,

Benim konularımı bilenler bilir. 8 aylık evli kaldım. Eşimde ciddi cinsel sorunlar vardı. Hatta öpme sarılma bile yoktu. Temas sevmiyorum diyordu. İlk el öpmeye gidince kaynanam beni istemediğini söyledi hakaret etti ben de anneme anlatmıştım annem de aradı kavga yaptılar. Ramazan bayramında da arayı düzeltmeye gidecektim eşim ailesine tek başına gitti şehir dışına. Kaynanam tek gel demiş. Annem de ona sinirlendi eşimin teyzesine durumu söyledi. Sorun olduğunu anlattı. Annesine anlatmadı çünkü annemle kaynanamın araları yoktu. Eşimin ailesi de bayram dönüşü eşimi erkek kardeşiyle birlikte gönder beni eve almadı. Evden çıkardı. Kaynanam eşime demiş ki -senin sorununu anlattı gururunu kırdı eğer barışırsan sana sütümü helal etmem. Ben de eşimi seviyorum destek çıkardım ama olanlar böyle. ben de maddi manevi tazminat davası açtım ve takılara el kondurdum. Siz olsaydınız ne yapardınız???
severek mi evlendiniz görücü usulü mü? bi de nişanlıyken nasıldı size?

Bir erkeğin hep altta olmak istemesi sen çık demesi ben zorla üste çıkarsam bile birşey yapmadan inmesi ilginç değil midir? Ben mi abartıyorum.

Konunuzu biraz okudum da, gerçekten çok çekmişsiniz. Her türlü de haklısınız. Sanırım pek yazan olmamış ama eşiniz (ya da eski eşiniz mi diyeyim) büyük ihtimalle aseksüel. Kiminle evlenirse evlensin aynı sorunları yaşayacak. Belki kendisi bile farkında değil durumunun. Kendinizi asla suçlamayın, bazı durumları sadece kaderle açıklayabilirsiniz. Siz elinizden geleni yaptınız.

Canım merak ettim eski konularına üstün körü göz attım ve anladığım kadarıyla eşinden kayınvalidenden baya çekmişsin boşanma konusunda sonuna kadar haklısın kanunların verdiği tüm hakları da sonuna kadar al kesinlikle bir de son olarak yanlış anlamazsan bi hocaya gitsene başka şeyler dönüyo olabilir mi kayınvaliden seni istemiyo belli günahlarını almayayım ama her şey yapmış olabilirler

Canım merak ettim eski konularına üstün körü göz attım ve anladığım kadarıyla eşinden kayınvalidenden baya çekmişsin boşanma konusunda sonuna kadar haklısın kanunların verdiği tüm hakları da sonuna kadar al kesinlikle bir de son olarak yanlış anlamazsan bi hocaya gitsene başka şeyler dönüyo olabilir mi kayınvaliden seni istemiyo belli günahlarını almayayım ama her şey yapmış olabilirler
Çok düşündüm canım ama uygun iyi bir hoca bulamıyorum araştırıyorum

Konunuzu biraz okudum da, gerçekten çok çekmişsiniz. Her türlü de haklısınız. Sanırım pek yazan olmamış ama eşiniz (ya da eski eşiniz mi diyeyim) büyük ihtimalle aseksüel. Kiminle evlenirse evlensin aynı sorunları yaşayacak. Belki kendisi bile farkında değil durumunun. Kendinizi asla suçlamayın, bazı durumları sadece kaderle açıklayabilirsiniz. Siz elinizden geleni yaptınız.
Aynen canım evlendim temas sevmiyorum diyen bir koca, neye uğradığımı şaşırdım açıkcası🤷🏻‍♀️

Son durum ne peki hala beraber misin

Back
X