- Konu Sahibi Elifffcikkk
Eşinizle hiç cinsel birleşme olayınız olmadı mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır çok çabuk evlendik tanıyamadım. Ama tanısaydım da farketmezdim evlendikten sonra çok değiştiPeki iyice tanıyarak evlendin mi?
MalesefOn para etmez bir ana kuzusuyla evlenmişsiniz. Gönderin anasının kucağına gitsin.
Neden böyle insanlar var anlamıyorum. Bence mutlu değilsin ayrılmalısın. O senin kıymetini bilmiyor.Hayır çok çabuk evlendik tanıyamadım. Ama tanısaydım da farketmezdim evlendikten sonra çok değişti
severek mi evlendiniz görücü usulü mü? bi de nişanlıyken nasıldı size?Merhaba bayanlar,
Benim konularımı bilenler bilir. 8 aylık evli kaldım. Eşimde ciddi cinsel sorunlar vardı. Hatta öpme sarılma bile yoktu. Temas sevmiyorum diyordu. İlk el öpmeye gidince kaynanam beni istemediğini söyledi hakaret etti ben de anneme anlatmıştım annem de aradı kavga yaptılar. Ramazan bayramında da arayı düzeltmeye gidecektim eşim ailesine tek başına gitti şehir dışına. Kaynanam tek gel demiş. Annem de ona sinirlendi eşimin teyzesine durumu söyledi. Sorun olduğunu anlattı. Annesine anlatmadı çünkü annemle kaynanamın araları yoktu. Eşimin ailesi de bayram dönüşü eşimi erkek kardeşiyle birlikte gönder beni eve almadı. Evden çıkardı. Kaynanam eşime demiş ki -senin sorununu anlattı gururunu kırdı eğer barışırsan sana sütümü helal etmem. Ben de eşimi seviyorum destek çıkardım ama olanlar böyle. ben de maddi manevi tazminat davası açtım ve takılara el kondurdum. Siz olsaydınız ne yapardınız???
Severek evlendik ama hızlı oldu. Nişanlıyken bu konuları çok konuşurdu yine soğukluk olduğunu anlardım ama bilemedimseverek mi evlendiniz görücü usulü mü? bi de nişanlıyken nasıldı size?
bu konuları nasıl konuşurdu, cinsel içerikli konuşmalar mı yapıyodu size?Severek evlendik ama hızlı oldu. Nişanlıyken bu konuları çok konuşurdu yine soğukluk olduğunu anlardım ama bilemedim
Evet çok yazardı cinsel içerikli mesajlarbu konuları nasıl konuşurdu, cinsel içerikli konuşmalar mı yapıyodu size?
aaa adamın sadece dilindeymiş ozaman, ağzına vurmuş.. demek ki kusurunu örtmeye çalıştı kendince..Evet çok yazardı cinsel içerikli mesajlar
Bu kandırmadır benceaaa adamın sadece dilindeymiş ozaman, ağzına vurmuş.. demek ki kusurunu örtmeye çalıştı kendince..
aynen kandırmışBu kandırmadır bence
Çok düşündüm canım ama uygun iyi bir hoca bulamıyorum araştırıyorumCanım merak ettim eski konularına üstün körü göz attım ve anladığım kadarıyla eşinden kayınvalidenden baya çekmişsin boşanma konusunda sonuna kadar haklısın kanunların verdiği tüm hakları da sonuna kadar al kesinlikle bir de son olarak yanlış anlamazsan bi hocaya gitsene başka şeyler dönüyo olabilir mi kayınvaliden seni istemiyo belli günahlarını almayayım ama her şey yapmış olabilirler
Canım merak ettim eski konularına üstün körü göz attım ve anladığım kadarıyla eşinden kayınvalidenden baya çekmişsin boşanma konusunda sonuna kadar haklısın kanunların verdiği tüm hakları da sonuna kadar al kesinlikle bir de son olarak yanlış anlamazsan bi hocaya gitsene başka şeyler dönüyo olabilir mi kayınvaliden seni istemiyo belli günahlarını almayayım ama her şey yapmış olabilirler
Aynen canım evlendim temas sevmiyorum diyen bir koca, neye uğradığımı şaşırdım açıkcasıKonunuzu biraz okudum da, gerçekten çok çekmişsiniz. Her türlü de haklısınız. Sanırım pek yazan olmamış ama eşiniz (ya da eski eşiniz mi diyeyim) büyük ihtimalle aseksüel. Kiminle evlenirse evlensin aynı sorunları yaşayacak. Belki kendisi bile farkında değil durumunun. Kendinizi asla suçlamayın, bazı durumları sadece kaderle açıklayabilirsiniz. Siz elinizden geleni yaptınız.