Yine ben bir bakın olur mu ?

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
Merhaba kk. Biliyorum bıktınız benden ; hani ben defalarca baba evine gidip dönen ; 9 sene bu evliliği sürdüren , her seferinde kendimden taviz veren , evladım için çabalayan ,ama en sonunda eş kişisi ve yanımda onca varlığnua rağmen 9 sene baktığım babası ile karşısına beni alıp sevmiyorum evlilik bana zulüm diyen ki üstelik senelerdir şiddet ve aşağılanmanın alasını yaşatsn adamdan ayrılma aşamasındayım . Daha önce de çok denedim ama açıkçası yemedi kimsesizlik korkup geri döndüm

dün bir konu açmıştım ailem vazgeçti yanına almaktan ve ben patronla konuşmuştum oysa ki diye mecbur sabah gittim konuştum . Adam artık kararların netleşmeden bence dillendirme artık dediğinde yerin dinini boyladım sandım adeta biliyor musunuz . Neyse ben bir daha konu tarafımdan açılmayacak dedim . Sadece buradayım bilin ister dengesiz bu der anlaşmazsınız ister bana ne işine bakarım der anlaşırsınız o da size kalmış dedim . Ama yerin dinine de girdim tabi .

Nefret ediyorum iyice bu eş kişisinden yıllardır beni bu hale getiriyor bir sihirli değnek diyorum bazen yok mu insan haline dönse ilelebet ve ben de bu yorgunluklardan artık çekilsem bir kenara . Ben hiç nefes alamayacak mıyım yahu? Yorgunum bitkinim adeta . Ve geleceğim nasıl olacak bilmiyorum işsiz kalır muyum bilmiyorum , e bu adamla da sonum yok zaten her seferinde bu yorgunluklardan geri dönüşler yapıp normale dönünce aynı noktaya geliyorum 9 senedir tam ne olur benim bu Halim ne olacak . Mecbur İstanbul işi iptal bu arada buraya yerleşeceğim ayda elime 700 TL ile mutfak ve geçim sağlamam gerekecek kiralar ve faturalardan sonra ha ev sahibi nasıl çıkar sorun yaşar muyuz , yada hayatta beni neler bekleyecek inanın bunlardan hiç haberim yok o da başka bir mesele . Bana bir şeyler söyleyip kendime getirin ne olur . İş yeri hep akraba yöneticiler vs . Ve bana bu gün bayan olan yönetici dedi ki Hocam burda kalman laf söz olacak illaki keşke aileni ikna edip gitse idin dedi , şaka gibi değil mi . Eşi de orada çalışıyor kim bilir aklına ne geldi çünkü yaş genç dikkat de çekiyor ama ben nasıl baş edeceğim bunlwrlw inanın bilmiyorum yardıma ihtiyacım var

Son düzenleme:

Bu dünkü konumdu diğer konularıma da merak eden bakabilir

Eski konunuzu bilmeden nasıl yorum yapalım? Nickiniz tanıdık geldi ama hatırlamıyorum. Üyeliği de sınırlamdırmışsınız, kolay gelsin diyebiliyorum sadece.

Profilinizi neden kapattınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…