- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Zaten hep o vicdan azabından vurdu beni de gerçekten artık midem bulanmaya başladı bu saçma dinamikten.Ayh cok zor Vive, asagi tukursen sakal, yukari tukursen biyik, annen iyi durumda olsaydi hepten cikar hayatindan hepsini derdim, ama 3 gun sonra annene biisey olsa vicdan yaparsin, o yuzden iliskini minimum duzeyde tut, pisse pis gorme, o evin islerine, temizligine, duzenine mudahil olma. Arada yemek yap, yarim saat gor cik anneni. O arada da söylenen yapilan seylere kulagini kapa. Baska ne tavsiye vereyim bilemedim.
Babanız adam olmaz. Anneniz de böyle arkalamaya devam eder. Siz mesafenizi koruyarak, kötü bir şey yokmuş gibi görüşecek ama kendinize de dokundurmayacaksınız.
Sizden temizlik bekliyorlar mı kim temizliyor mesela evi?
Sistematik olarak temizlenmedikce 1 ay sonra aynen bu görüntüyü gorucek geneSiz evlatlık görevinizi yeterince yerine getirmişsiniz.
Babanız hiç bir yere gitmiyor mu acaba?
Onu bir yerlere gönderseniz biraz zaman o sırada evi düzenleyebilirsiniz belki.
Başka verebilecek fikir gelmiyor aklıma..
Ama insan bu pisliğin içinde yaşamak için neden diretir ki?
Babanız ve anneniz kesinlikle psikolojik olarak sağlıklı düşünemiyor.
Sizde biraz mola verin yoksa bu konu yüzünden sizin de psikolojiniz bozulacak.
Bu evde nasıl yaşayabiliyorlar? Ben olsam cinnet geçirir, annemi babamı evden çıkartır evi yakarım herhâlde. Bu ev temizlenmekle adam olmaz ki, her yerin yıkılıp dökülüp yaptırılması lazım.
Babam bekliyor evet. Hastaneden çıkacağı gün onları orada bırakıp eve geldik eşim süpürdü ben yemek hazırladım hızlıca. Babam ne dedi? Sadece süpüdün mü? Silemedin mi?Teşekkürü geçtim yani. Kadın almayalım sen silersin diyo bana da. Büyük konuşmiyim ama yapamam imkanı yok, ev beni aştı çünkü seneler önce. Şimdi gözleri gördüğü kadar süpürüyorlar, o.
Sistematik olarak temizlenmedikce 1 ay sonra aynen bu görüntüyü gorucek gene
Bence olay temizlik degil, kendileri rahatsiz olmuyolar, sonucta orda onlar yasiyor, nereye kadar mudahele edebilirsin ki yasini başını almis insanlarin hayatina. Vive bence kabul etmeli, gorup sinir olmamayi ogrenmeli
Babana desene bu eve kadin gelmeli, bu kadar pisligi ben nasil temizliyim diye, aaa bu ne beBabam bekliyor evet. Hastaneden çıkacağı gün onları orada bırakıp eve geldik eşim süpürdü ben yemek hazırladım hızlıca. Babam ne dedi? Sadece süpüdün mü? Silemedin mi?Teşekkürü geçtim yani. Kadın almayalım sen silersin diyo bana da. Büyük konuşmiyim ama yapamam imkanı yok, ev beni aştı çünkü seneler önce. Şimdi gözleri gördüğü kadar süpürüyorlar, o.
Hem bekleyip hem de sizin ayarladığınız yardımcıyı kabul etmiyorlarsa yapmamaktan başka çareniz yok. Çoğumuz kendi evimize zor yetişiyor, yardım alıyoruz.
Kadını istememe nedeni de hani covid var falan dese gene bir derece anlarım ama sebebi huzursuz olurum, rahat edemem. Ya senin huzurun mu önemli bu kadının sağlığı mı?
Bir gün dışarı çıksın huzursuz hissediyorsa... Babanız çözüm odaklı değil sorun üreten bir adam.
Zaten o eve tek kadin da yetmez ki, hic bi kadin o eve tek basina girmeyi kabul etmez, ya sirketle anlasicaklar ya da 3 kadin birlikte gelecek. Vive tek basina yapamaz o isi. Kiz degil erkek cocuk olsaydi Vive.ne diycekti babasi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?