• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben... Çıldırıyorum..

Bir uyeyle tartisma yasadi sanirim.

Anca anca banlanıyorum millet lafları sokuyor ben banlanıyorum onlar kalıyor nedense..
Kadın daha bugün gitti..
Çok sıkıldım.. Senin canın sıkılmadı mı dediğim halde öğlene kadar uyuduğum halde hiç ilgilenmediğin halde hatta ne zmn gtcen diye üç beş kez sorduğum halde kaldı ya kadın..
Biletini almıyor musun dediğim halde gitmedi ya üstüne üç gün dsha kaldı..
Temizlik yaptım halıları kaldırdım öteki odaya geçince halıyı geri serip yine yere yattı ya şaka gibiydi..

Anca anca banlanıyorum millet lafları sokuyor ben banlanıyorum onlar kalıyor nedense..
Kadın daha bugün gitti..
Çok sıkıldım.. Senin canın sıkılmadı mı dediğim halde öğlene kadar uyuduğum halde hiç ilgilenmediğin halde hatta ne zmn gtcen diye üç beş kez sorduğum halde kaldı ya kadın..
Temizlik yaptım halıları kaldırdım öteki odaya geçince halıyı geri serip yine yere yattı ya şaka gibiydi..
Elm sokağı kabusu...her an geri gelebilir. :KK70:

Kadın daha bugün gitti..

Cok sukur gitti ya canim bosver unut.
Bir daha da kabul etme.Gerci izin almiyor kadin direk geliyor.Boylesine anca yuzsuz denir.

Kadın daha bugün gitti..
Benim teyzem böyle rahat. Elinde karpuz dilimiyle önce tuvalete, ordan yatağa gitmişti. Karpuz kabuğuyla uyumuş ve her tarafı karpuz çekirdeği yapmıştı. Dolandığı yerleri karpuz çekirdeklerinden anlıyorduk.

Kayınpederimin yeni eşi yine konu ..
Kadındsn bıktım ya.. Telefonla konuşuyor sürekli başka odaya da gitmiyor konuşurken... Televizyon kumandasını ele geçirdi sürekli kanal 7 izliyor.. Geçen kaynım geldi eşim ve onun önünde kıçını dönüp yerde yatıp tv izledi.
Sürekli yerde yatıyor uzanıyor böyle kollarını bacaklarını açıp.. Koltuğa yat diyorum yerde yatıyo... Eşim gelince de aynı yerde uzanıyor..
Bakkala gitmiştim klimanın şarterini açıp klimayı açmış.. Yerde yatarak masadan bişeyler yemeye çalışıyor..
Kuşlarını bile getrmş.. Duş almış şampuanı banyoda bırakmış.. Hiç sıkılmıyor çok rahat bu rahatlığı beni gerdi.. Sayesinde eşimle aram bozuk ben o burda kaldıkça eşime trip atıyorum aramız çok bozuk.. Kocası kolunu morartmış biri sorarsa çarptım de herkese anlatma dedim gidip kocasına söyledi işte turkuaz böle böle yap dedi dedi. Sifonu çekmiyor
Nebiliym daha ilk günden yatakta yatıp tersten bakıp konuşuyordu benimle buzdolabını açıp takılıyor..
Off çok sıkıldım ya rahatımızı bozdu.. Oturup sohbet etmiyoruz bütün gün yerde yatıyor hiç de sıkılmıyor... Kafayı yemek üzereyim... Sıkılmadın mı sen git artık desem kocasına söyler kesin..
Allah ım ben ne yapacağım...
Ay sanki bir insan değil bahsettiğiniz. Yerde yatıp masadan nasıl yemek yiyebilir :D şahsına münhasır komedi tiplemesi gibi ya basa gelince kötü bir durum tabi ki. Istemediginizi belli edin sizle mi yaşıyorlar geçici bir süre için mi sizde kalıyor

Kadın daha bugün gitti..
hayal ettikçe kahkaha attım kusura bakma:rolleyes: kadın tam medeni karpuz
ama çok şükür ki gitmiş

Back
X