Kayınpederimin yeni eşi yine konu ..
Kadındsn bıktım ya.. Telefonla konuşuyor sürekli başka odaya da gitmiyor konuşurken... Televizyon kumandasını ele geçirdi sürekli kanal 7 izliyor.. Geçen kaynım geldi eşim ve onun önünde kıçını dönüp yerde yatıp tv izledi.
Sürekli yerde yatıyor uzanıyor böyle kollarını bacaklarını açıp.. Koltuğa yat diyorum yerde yatıyo... Eşim gelince de aynı yerde uzanıyor..
Bakkala gitmiştim klimanın şarterini açıp klimayı açmış.. Yerde yatarak masadan bişeyler yemeye çalışıyor..
Kuşlarını bile getrmş.. Duş almış şampuanı banyoda bırakmış.. Hiç sıkılmıyor çok rahat bu rahatlığı beni gerdi.. Sayesinde eşimle aram bozuk ben o burda kaldıkça eşime trip atıyorum aramız çok bozuk.. Kocası kolunu morartmış biri sorarsa çarptım de herkese anlatma dedim gidip kocasına söyledi işte turkuaz böle böle yap dedi dedi. Sifonu çekmiyor
Nebiliym daha ilk günden yatakta yatıp tersten bakıp konuşuyordu benimle buzdolabını açıp takılıyor..
Off çok sıkıldım ya rahatımızı bozdu.. Oturup sohbet etmiyoruz bütün gün yerde yatıyor hiç de sıkılmıyor... Kafayı yemek üzereyim... Sıkılmadın mı sen git artık desem kocasına söyler kesin..
Allah ım ben ne yapacağım...