Evet oluyorumtedavi oluyor musunuz? tedavide ilerleme var mi? bu zaten saklanacak bir sey degil. oturup konusun. ona gore adam ya tamam ya devam der. zamanindan calarak da haksizlik etmis olursunuz. belki adam evlenmek isteyecek bir noktada.
Henüz bilmiyor rahatsızlığı mi ogrenince ne tepki verir bilemiyorumOncelikle hastaligim demeyin... Rahatsizliginiz var.. Bu durumun sizi daha da mutsuz edip dibe cekmesine izin vermemeye calisin... kendinizle konusun iyimser konusmaya calisin. Sonunu dusun sizi seven birini kaybetmeyi istemezsiniz...
o sizinle olmayi secmis hem, onun karari.. istemese olmazdi...
cok gecmis olsun umarim yakin zamanda iyilesip ustesinden gelirsiniz.. ♡
Size bu yorumu yaptim... Daha bi hafta gecmeden kendim ayni durumdan kendi gorusmemi bitirdim.... :))))...Henüz bilmiyor rahatsızlığı mi ogrenince ne tepki verir bilemiyorum
Tedavi oluyorum fakat hastalığım tekrarlıyortedavi oluyor musunuz? tedavide ilerleme var mi? bu zaten saklanacak bir sey degil. oturup konusun. ona gore adam ya tamam ya devam der. zamanindan calarak da haksizlik etmis olursunuz. belki adam evlenmek isteyecek bir noktada.
Tedavı oluyomuşsunuz.Demekkı yeterlı olmuo daha ıyı bır doktora gidinArkadaşlar ağır depresyon hastasıyım 30 yasindym 3 yıldır var bu hastalık ben de şuan bir erkek arkadaşım var ama ben bu rahatsızlık sebebiyle evlilik düşünmüyorum hatta hep kendimi hasta gibi görüyorum ağır bir engelim varmış gibi hatta erkek arkadaşıma da haksızlık yapmış gibi dusunuyorum ne yapsın diyorum senin gibi hasta bi insani... sorun şu kızlar evlenmeden önce depresyon geçiren var mı ve bu hastalık da olan insanın evlenmesi mantıklı mi ?
Depresyonunuz geçti mi tamamen geçen birşey mi bu daraldım yettiAilesi nasıl insanlar? Evlilikte o kadar önemli ki, bilmiyordum bu kadar etkileyeceğini. Nerde duracağını bilen, gelinine eziyet etmeyen bi kaynanaysa sorun değil ama düğünden sonra bazıları çokk değişiyor. Benim hafif vardı, ama çoğunlukla iyiydim, neşeliydim. Düğünden sonra ailesi o kadar evliliğimin içinde oldu ki depresyonum tavan yaptı sinirlerim aşırı bozuldu, hazır olmadan, çok istemeden evlenmeyin ve kesinlikle ailesine çok yakın oturmayın.
Yok ne geçmesi, iki gün evde eşimle beraberdik, kendimi zorladım pozitif düşünmek için, çünkü birarada durduk mu mutlaka ben sinirleniyorum kavga çıkıyor kötü bişeyler geçiyor aramızda, bu kez olmasın hafta sonu güzel geçsin pazartesi işe kafası rahat gitsin dedim ama, gece pişman mısın benle evlendiğine dedim, değilim ama duygularım çok yıprandı sadece ilk hafta heyecanlıydım sonra hiç eskisi gibi olmadım dedi evlenince şoka girdim senin davranışların yüzünden dedi, - ilk günden annesi her an dipdibe olmak istedi benle, insanı delirtecek hareketleri olan biri ben de yoğun strese girdim eşime sert davrandım - o yüzden şok olmuş muş benim sinirlenmeme dünden beri o kadar kötüyüm ki korkunç bi yalnızlık hissi ve beni sevmediği düşüncesi var içimde kalbim paramparça annemin yanına gitmek istiyorum sürekli ama 2 bebek var çok zordayımDepresyonunuz geçti mi tamamen geçen birşey mi bu daraldım yetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?