• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine ben..dert değil sadece içimi dökmek istedim..

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
İçimde biriken keşkelerim o kadar cokki, eşimi seçmeseydim diyorum acaba daha mı mutlu olurdum..ailemin istemediği biri vardı mesela hep üzüldüğümde o aklıma gelir.(şimdi arada bakıyorum sosyal medyadan evlendi o da, eşine öyle güzel şeyler söylüyorki, ama o haketti diyorum mutluluğu)..yarın ne olucak kestiremıyorum yarına dair hiçbir hayalim, umudum kalmadı..mutlu da değilim mutsuz da..acaba eşim hiç mi farketmıyor diyorum bu mutsuzlugumu..hala birşey söylerken bile normal birşey bana sesini yükseltme diyor, ayran istiyorum marketten lahmacun almaya giderken onu bile almıyor üşüdüm diyor..her sabah kuşlara yiyecek verıyor hayıra giriyorum boşver camlar pislense de temizlerim diyor..yani eşine yapacakları hayıra girmıyor..
belki cok duygusalım bilmıyorum..ama kolum kanadım kırık son olanlardan beri..hiçbişi hissetmıyorum, yaşadıgımı bile farketmıyorum..sadece şükrediyorum iyiki 2 adım ödede dertleşebileceğim bir annem var o da üzülüyor ama napim en büyük desteğim ailem..onlar da hep söylemişti mesela olmaz dememişlerdi ama iyi düşündün mü diye sormuşlardı 40 defa...babam acele etme demişti..ama şimdi geçmişle yaşamanın bir mantıgı yok onu da biliyorum..aileimi onları kaybetmekten o kdr cok korkuyorumki onlar da olmasa sanki yıkılırmışım gibi geliyor.
yarın doğumgünüm mesela, normalde cok önem verirdim bu günlere..ama eşim o kdr soğuttki, yarın hiçbişi yapmıyacağını bilıyorum yapsa bile beni mutlu etmeyeceğini de biliyorum..çünkü niyeti beni mutlu etmek değil cünkü ben ne kdr mutsuzsam o o kadar erkek oldugunu düşünüyor..
eskisi kadr sevmıyorum eşimi, bu evlilik düzelsin mi onu bile isteyip istemediğimi bilmıyorum.. o kdr yorgunumki, benim yaşımdaki insanların coğu anne oldu..belki yarın bu evlilik biticek ve belkide ben anneliği hiç tadamıycam..değer verilmek, bunu bilmek ve bunu hissetmek nasıl bir duygu bilmıyorum..ne kdr paranız pulunuz olsa da mutsuzsanız hiçbirşeye yaramıyor..
başınızı ağrıttım ama sadece içimi dökmek istedim.

Kuzum içim daraldı. Ne bu mutsuzluk. Oğlak kadını güçlü, inatçı, akıllıdır. Kendine gel, güçlü ol lütfen.
Mutlu yıllar:-)
SEVGİLER:-):-):-)

Esinizle konusun baktiniz olmadi ayrilirsiniz boyle yasanir mi? Surekli mutsuzsunuz boyle giderse hasta bile olursunuz.

bu anlattıklarından hayattan bezdiğin anlaşılıyor.eşin seni ve duygularını anlamakta yetersiz.senin de kendini ifade etme isteğin yok.ikiniz oturup konuşsanız ve bir ilişki uzmanından yardım alsanız?! aranızda büyüük sorunlar yok,sadece iletişim ile ilgili probleriniz var.

eşine durumu anlatsan belki farkında değildir seni kırdığının,
bazen böyle anlar bende de oluyor evli bile değilim ama sanki sevilmediğimi hissediyorum ve o zaman cok mutsuuz bezmiş hissediyorum kendimi

Ben bile daraldım.
Konuşarak anlaşabilirsiniz bence. Hiç bize anlattıklarınızı ona anlattınız mı,?

eşinizden sogudugunuz için hep kötü yanlarını görmeye başlamıssınız kuslara ekmek veren adamdan zarar gelmez arkadasım :)) bence elinizdekilerin degerini bilin ve mutlu olun.burdaki konuları hiç okumuyosunuz galiba dilerim hiç olmaz ama eşiniz simdi sizi sizden daha güzel bi kadınla aldatmıs olsaydı gözünüzde degeri kat kat artcaktı birdenbbire dünyanın en mükemmel en yakısıklı erkegini kaybediyorum ruh haline gircektiniz.hepimizin dönem dönem herseyden herkesten sıkılıp uzaklastıgı dönemler oluyor gecicidir umarım .

Kuzum içim daraldı. Ne bu mutsuzluk. Oğlak kadını güçlü, inatçı, akıllıdır. Kendine gel, güçlü ol lütfen.
Mutlu yıllar:-)
SEVGİLER:-):-):-)
bccccc

Teşekkürler..Aslında tam bir oğlak kadını oldugum için oldu zaten tüm sorunlar inatlığımdan, illa olucak diye tutturdugumdan..ama imkansızı da istemedim hiç eşimden..gelicem inşallah kendime ama zaman lazım sanırım

Esinizle konusun baktiniz olmadi ayrilirsiniz boyle yasanir mi? Surekli mutsuzsunuz boyle giderse hasta bile olursunuz.

cok konuştuk..ama o burnundan hiç kıl aldırmaz bir kez bile özürdileyipte bu kızda bundan mutlu olur diyerek beni güldürmeye çalışmadı..hep beni eleştirdi, hatalı buldu..dedirtme, yapttırma dedi.

bu anlattıklarından hayattan bezdiğin anlaşılıyor.eşin seni ve duygularını anlamakta yetersiz.senin de kendini ifade etme isteğin yok.ikiniz oturup konuşsanız ve bir ilişki uzmanından yardım alsanız?! aranızda büyüük sorunlar yok,sadece iletişim ile ilgili probleriniz var.

ilişki uzmanından yardım almaya karar vermiştik ama baktım ki sadece ben araştırıyorum, onda bir çaba göremıyorum ben de bıraktım..eğer o bu evliliği isteseydi sürdürmenn yollarını arardı ama o benim burnum sürtsün diyerek birçok şeyden beni mahrum etti..ve ben cok yoruldum artık..
eşine durumu anlatsan belki farkında değildir seni kırdığının,
bazen böyle anlar bende de oluyor evli bile değilim ama sanki sevilmediğimi hissediyorum ve o zaman cok mutsuuz bezmiş hissediyorum kendimi

anlatsam da anlamaz anlasa da kendi bildiğini okur.. o yüzden artık buna bile ihtiyac dumuyorum..

Ben bile daraldım.
Konuşarak anlaşabilirsiniz bence. Hiç bize anlattıklarınızı ona anlattınız mı,?

cok anlattım hep bir şekilde ima ettim..beni şükretmemekle, müslüman olmamakla, ona hep kahır etmekle suçladı..haliyle içime kapandım bende..şimdi ondan hiçbirşey istemıyorum..yalancıktan hoşgeldin diyorum, bişi söylese öylemi filan..içimden gelmıyor çünkü..

eşinizden sogudugunuz için hep kötü yanlarını görmeye başlamıssınız kuslara ekmek veren adamdan zarar gelmez arkadasım :)) bence elinizdekilerin degerini bilin ve mutlu olun.burdaki konuları hiç okumuyosunuz galiba dilerim hiç olmaz ama eşiniz simdi sizi sizden daha güzel bi kadınla aldatmıs olsaydı gözünüzde degeri kat kat artcaktı birdenbbire dünyanın en mükemmel en yakısıklı erkegini kaybediyorum ruh haline gircektiniz.hepimizin dönem dönem herseyden herkesten sıkılıp uzaklastıgı dönemler oluyor gecicidir umarım .
haklsınız..ama ben de durup dururken bu hala gelmedimki..eşimin üzerime uyguladıgı psikolojık baskı, her sefrinde babanın evıne demesiyle en ufak bir şeyde dahi en son benm babamın evine gitmem ama saatler sonra abimin araya girmesiyle tekrar evedönmem ama buna rağmen hala bana kötü davranmaya devam etmesi sonucu..kuşlara yem veren bir insandan bana zarar gelmez, ama düşüp kolumu incittiğimde bile bana temzilik yaptıran poşet taşıttıran insandan iyi şeyler de beklenmez

Bende aynı duyguları paylaşıyorum...Eşime karşı soğudum artık yakınlaşma bile istemiyorum...onun da umrunda değil eşim mutlu yada mutsuz...o kadar çok dert yapacağım şeyler var ki aynı ilde olsa idik dertlesirdik herhalde...bende ayrılığı düşünmüyor değilim

Bu evlilik böyle yürümez arkadaş. Evlilik aşktır, birbirini düşünmektir.
Benim rahmetli babam sırf evde evlatlarım yemiyor diye dışarda sadece su içermiş. Eve gelince bizimle aynı şeyi yerdi.
Bu hassasiyeti de gösterebilmektir evlilik, ayran istemişssiniz getirmemiş oysa kendisine lahmacun almış.
İnsan eşini öncelikli tutmalı.
Üzgünüm bunu demek istemezdim ama bu dünyada en korktuğum kişi merhametsiz vicdansız kişidir...

Bende aynı duyguları paylaşıyorum...Eşime karşı soğudum artık yakınlaşma bile istemiyorum...onun da umrunda değil eşim mutlu yada mutsuz...o kadar çok dert yapacağım şeyler var ki aynı ilde olsa idik dertlesirdik herhalde...bende ayrılığı düşünmüyor değilim

ne eksik ne fazla aynı durumdayız..ben de eşimin umrunda değilim mutlu ya da mutsuz..şimdi bişey olsa da diyorum boşanıcaksak boşansak diyorum mesela..
aslında mesaj atabilirsiniz en azından paylaşarak rahatlarız,

Benim rahmetli babam sırf evde evlatlarım yemiyor diye dışarda sadece su içermiş. Eve gelince bizimle aynı şeyi yerdi.
Bu hassasiyeti de gösterebilmektir evlilik, ayran istemişssiniz getirmemiş oysa kendisine lahmacun almış.
Üzgünüm bunu demek istemezdim ama bu dünyada en korktuğum kişi merhametsiz vicdansız kişidir...

hep böyle evliliklere inrenmişimdir..lahmacunu bize aldı bende ayran istedim kola var içeriz dedi kola içmediğimi bildiği halde, sonra onun kendı ekşi yoğurdu var ondan yap ayran dedi ekşi yoğurdu da takdir edersinizki herkesn midesi çekmıyor..eşim kendisinden önce beni tutmasa da olur, ama o ayranı isteeyen ben değil annesi ya da ablası veyahut herhangi 3. şahıs olsaydı inanın soğukta olsa kar da olsa kışta olsa alınırdı... ama rabbm cok büyük..onun adaleti var inanıyorum.

ne eksik ne fazla aynı durumdayız..ben de eşimin umrunda değilim mutlu ya da mutsuz..şimdi bişey olsa da diyorum boşanıcaksak boşansak diyorum mesela..

hep böyle evliliklere inrenmişimdir..lahmacunu bize aldı bende ayran istedim kola var içeriz dedi kola içmediğimi bildiği halde, sonra onun kendı ekşi yoğurdu var ondan yap ayran dedi ekşi yoğurdu da takdir edersinizki herkesn midesi çekmıyor..eşim kendisinden önce beni tutmasa da olur, ama o ayranı isteeyen ben değil annesi ya da ablası veyahut herhangi 3. şahıs olsaydı inanın soğukta olsa kar da olsa kışta olsa alınırdı... ama rabbm cok büyük..onun adaleti var inanıyorum.

Ekşi yoğurt bende hiç sevmem. Acaba eşiniz başak burcu mu?

Olmuyorsa zorlamanin bir anlami yok bence sen elinden geleni yaptim artim bu adamdan bir sey olmaz diyosan hic kendini boyle mutsuzliga hapsetmemelisin sana da yazik

hayır aslan burcu.

evet duygusal biriyim..hem de çok aşık olarak evlendim, onunda beni sevdiğine inanmıştım....ama sadece inanmak istemişim sanırım..
evli değilim ama evlilikte ve hatta hayatta biraz kaygısız olmakta fayda var. fazlaca alıngan davranıyor olabilirsiniz.

Olmuyorsa zorlamanin bir anlami yok bence sen elinden geleni yaptim artim bu adamdan bir sey olmaz diyosan hic kendini boyle mutsuzliga hapsetmemelisin sana da yazik

ben elimden geleni yaptım evet artık elimden gelmeyenleri yapmaya çalıştıgım için bu denli mutsuzum zaten..belki bizde uzatmaları oynuyoruzdur..umarın ne olacaksa bir an önce olur..biticekse biter düzelecekse de benmde mutlu olacağım şekilde düzelir.

evli değilim ama evlilikte ve hatta hayatta biraz kaygısız olmakta fayda var. fazlaca alıngan davranıyor olabilirsiniz.

ben alınganım evet ama kaygısız olamıyorum denıyorum olmuyor işte, böyle mutsuz oluyorm..

İnşallah düzelir diyebiliyorum sadece..
ben de hayırlısını istyorum artık..

Back
X