• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine ben..dert değil sadece içimi dökmek istedim..

İçimde biriken keşkelerim o kadar cokki, eşimi seçmeseydim diyorum acaba daha mı mutlu olurdum..ailemin istemediği biri vardı mesela hep üzüldüğümde o aklıma gelir.(şimdi arada bakıyorum sosyal medyadan evlendi o da, eşine öyle güzel şeyler söylüyorki, ama o haketti diyorum mutluluğu)..yarın ne olucak kestiremıyorum yarına dair hiçbir hayalim, umudum kalmadı..mutlu da değilim mutsuz da..acaba eşim hiç mi farketmıyor diyorum bu mutsuzlugumu..hala birşey söylerken bile normal birşey bana sesini yükseltme diyor, ayran istiyorum marketten lahmacun almaya giderken onu bile almıyor üşüdüm diyor..her sabah kuşlara yiyecek verıyor hayıra giriyorum boşver camlar pislense de temizlerim diyor..yani eşine yapacakları hayıra girmıyor..
belki cok duygusalım bilmıyorum..ama kolum kanadım kırık son olanlardan beri..hiçbişi hissetmıyorum, yaşadıgımı bile farketmıyorum..sadece şükrediyorum iyiki 2 adım ödede dertleşebileceğim bir annem var o da üzülüyor ama napim en büyük desteğim ailem..onlar da hep söylemişti mesela olmaz dememişlerdi ama iyi düşündün mü diye sormuşlardı 40 defa...babam acele etme demişti..ama şimdi geçmişle yaşamanın bir mantıgı yok onu da biliyorum..aileimi onları kaybetmekten o kdr cok korkuyorumki onlar da olmasa sanki yıkılırmışım gibi geliyor.
yarın doğumgünüm mesela, normalde cok önem verirdim bu günlere..ama eşim o kdr soğuttki, yarın hiçbişi yapmıyacağını bilıyorum yapsa bile beni mutlu etmeyeceğini de biliyorum..çünkü niyeti beni mutlu etmek değil cünkü ben ne kdr mutsuzsam o o kadar erkek oldugunu düşünüyor..
eskisi kadr sevmıyorum eşimi, bu evlilik düzelsin mi onu bile isteyip istemediğimi bilmıyorum.. o kdr yorgunumki, benim yaşımdaki insanların coğu anne oldu..belki yarın bu evlilik biticek ve belkide ben anneliği hiç tadamıycam..değer verilmek, bunu bilmek ve bunu hissetmek nasıl bir duygu bilmıyorum..ne kdr paranız pulunuz olsa da mutsuzsanız hiçbirşeye yaramıyor..
başınızı ağrıttım ama sadece içimi dökmek istedim.
Şimdiden doğum günün kutlu olsun canım :)
Eşini karşına alıp ciddi ciddi konuşmayı denedin mi?
Bak ben böyle hissediyorum neden böyleyken böyle olduk dedin mi?
Bişeyleri düzeltmek için çabaladın mı?
Sen bunları yaptında eşin herşeye rağmen seni anlamadı aldırış bile etmedi mi?
Ozaman tek bişey diyim canım evlilik saygı ve sevgi gerektiren bişeydir..
Daha konuşmayı bile beceremiyosanız birbirinizle bir orta yol bulamazsınız ki..
Ne yaşadığını eşinin tam olarak nasıl bir karakteri olduğunu sana tam olarak nasıl davrandığını bilmiyorum.. İlgi istiyorsan eşinden eğer sen eşine daha fazla ilgi göstericeksin ki eşinle tatlı dilli konuşup kendini ifade edebileceksin ki adam anlasın seni.. Ama sen ben bunları yapıyorum ama anlamıyo diyosan ozaman eşin kalın kafalı böyle biriylede hayat geçmez derim bende cevap olarak..
Bak bende uzun yazdım baya kusuruma bakma canımm :)
Bişeyler düzelsin hayatım yoluna girsin diyorsan en başta sen çabalıycaksın yuvayı dişi kuş yapar misali :KK66: Baktın hala değişen bişey yok yine aynı hissediyosun mutsuz evlilikte insanı mahveder usulüne erbabına uygun birşekilde boşanırsınız ozaman..

Şimdiden doğum günün kutlu olsun canım :)
Eşini karşına alıp ciddi ciddi konuşmayı denedin mi?
Bak ben böyle hissediyorum neden böyleyken böyle olduk dedin mi?
Bişeyleri düzeltmek için çabaladın mı?
Sen bunları yaptında eşin herşeye rağmen seni anlamadı aldırış bile etmedi mi?
Ozaman tek bişey diyim canım evlilik saygı ve sevgi gerektiren bişeydir..
Daha konuşmayı bile beceremiyosanız birbirinizle bir orta yol bulamazsınız ki..
Ne yaşadığını eşinin tam olarak nasıl bir karakteri olduğunu sana tam olarak nasıl davrandığını bilmiyorum.. İlgi istiyorsan eşinden eğer sen eşine daha fazla ilgi göstericeksin ki eşinle tatlı dilli konuşup kendini ifade edebileceksin ki adam anlasın seni.. Ama sen ben bunları yapıyorum ama anlamıyo diyosan ozaman eşin kalın kafalı böyle biriylede hayat geçmez derim bende cevap olarak..
Bak bende uzun yazdım baya kusuruma bakma canımm :)
Bişeyler düzelsin hayatım yoluna girsin diyorsan en başta sen çabalıycaksın yuvayı dişi kuş yapar misali :KK66: Baktın hala değişen bişey yok yine aynı hissediyosun mutsuz evlilikte insanı mahveder usulüne erbabına uygun birşekilde boşanırsınız ozaman..[/QUOT

2 yıllık evliyim eşime gerek sözlü gerek yazılı olarak kendimi ifade etmeye çalıştım..ama o ben dedi, koca dedi, erkek dedi sürekli....ben o kdr cok kendimden tavız verdimki o kdr ço söyledimki yeri geldi ağlayarak yeri geldi yalvararak yeri geldi güzellikle ama anlamadı beni, şımarıklık olarak gördü, müslüman değilsin dedi, doyumsuz dedi, bana kahır edıyosun dedi, o kdr cok şey söylediki,,eski bene bakıyorum bir de şimdi geldiğim noktaya ben yarın ne yapacağı belli olan insandım ama şimdi 1 dk sonra bile ne olacağımı ne düşünemeyeceğimi bilemiyorum..o kdr dengesizleştim..eşim mutlu oldugum herşeyi ksııtladı, facebookumu kapattı, makyajımı giyimimi alışverişimi gezmeme kdr laf söledi. ve bir kere bile mutlu olamadı olamadıgı gibi edemedi, ben birşeyleri değiştirmeye çalıştıkça o hep kötü yönlerime odaklandı..sonra ben de artık o iyi birşey yapsa da ben de öyle oldum onun gibi oldum..inanki cok çabaladım yani hala daha çabalıyorum..mesela bana bağırıyor az önce yine ben susmaya çalışıyorum..ve bazı şeyler içten gelince güzel olur eskiden belkide 1 haftaya kdr eşim karşımda dururken gidip sarılmamk için kendimi zor tutardım şu anda karşımda ama içimden hiçbişi yapmk gelmyr

Senin icin hic bir sey yapmayan biri icin fazla caba sarfediyosun. Tabi ki hemeen ayrılan bitsin gitsin diyemeyiz ama anlattiklarina göre bitmis bir olayi devam ettirmeye çalışıyorsun bu da seni yipratiyo.

2 yıllık evliyim eşime gerek sözlü gerek yazılı olarak kendimi ifade etmeye çalıştım..ama o ben dedi, koca dedi, erkek dedi sürekli....ben o kdr cok kendimden tavız verdimki o kdr ço söyledimki yeri geldi ağlayarak yeri geldi yalvararak yeri geldi güzellikle ama anlamadı beni, şımarıklık olarak gördü, müslüman değilsin dedi, doyumsuz dedi, bana kahır edıyosun dedi, o kdr cok şey söylediki,,eski bene bakıyorum bir de şimdi geldiğim noktaya ben yarın ne yapacağı belli olan insandım ama şimdi 1 dk sonra bile ne olacağımı ne düşünemeyeceğimi bilemiyorum..o kdr dengesizleştim..eşim mutlu oldugum herşeyi ksııtladı, facebookumu kapattı, makyajımı giyimimi alışverişimi gezmeme kdr laf söledi. ve bir kere bile mutlu olamadı olamadıgı gibi edemedi, ben birşeyleri değiştirmeye çalıştıkça o hep kötü yönlerime odaklandı..sonra ben de artık o iyi birşey yapsa da ben de öyle oldum onun gibi oldum..inanki cok çabaladım yani hala daha çabalıyorum..mesela bana bağırıyor az önce yine ben susmaya çalışıyorum..ve bazı şeyler içten gelince güzel olur eskiden belkide 1 haftaya kdr eşim karşımda dururken gidip sarılmamk için kendimi zor tutardım şu anda karşımda ama içimden hiçbişi yapmk gelmyr

Senin icin hic bir sey yapmayan biri icin fazla caba sarfediyosun. Tabi ki hemeen ayrılan bitsin gitsin diyemeyiz ama anlattiklarina göre bitmis bir olayi devam ettirmeye çalışıyorsun bu da seni yipratiyo.

evet aaynen dediğinz gibi benm için birşey yapmayan biri için fazla çaba sarfedıyorum, ne yazıkkı bitmiş bende de artık..keşke bunu bu eve dönmeden anlama fırsatım olsaydı keşke baba evine gitmişken daha fazla kalsaydım ve anlasaydım..

Müslüman değilsin mi dedi :KK57:
Canımm ozaman çık karşısına de ki ben boşanmak istiyorum..
Bakalım tepkisi ne olacak..
Ne vurdum duymaz ne gamsız bi adam yahu..
Nasıl bir erkeklik egosu böyle bu :KK67:
Bi gözdağı ver bakalım boşanma mevzusu olursa napıcak onada ben erkeğim diyebilecek mi..
Ayy deli oldumm sen müslüman değilsin demiş bide yaa..:KK34:

Kaç yıllık evlisiniz ki ? İlk zamanlar "acaba doğru mu yaptım,acaba doğru kişi mi" gibi düşünceler olabilir.
Tabii her olumsuzlukta "keşke evlenmeseydim" demek biraz daha ileri bir durum.
Benim ilk önerim,eski erkek arkadaşının fotolarına bakmaman olur.Onların gerçekte mutlu olduklarını asla bilemezsin.
Onunla evlenseydin aynı durumda olmayacağını da bilemezsin maalesef.Belki onunla evlenseydin yine şimdiki durumda olabilirdin.
Okumaya başlayınca "çocuk zamanları gelmiş" dedim kendi kendime.Sen de yazmışsın yaşıtlarım çocuk sahibi oldu diye.
Çocuğun olsaydı bunları düşünecek ne halin ne vaktin kalmayacaktı :)
Bir de sanki adet sendromundaymışsın gibi geldi bana.Bu kadar karamsarlık ancak o zaman yaşanır.

Senin istedigin sadece birazcık ilgi sevgi ki olmasi gereken bu zaten. İkincisi bende bir oğlakçi kadınıyim bu kadar hakaret içerikli söze dayanmış olman bile cok fazla

Ger
Bi gözdağı ver bakalım boşanma mevzusu olursa napıcak onada ben erkeğim diyebilecek mi..
Gercekten muslumn değilsin nasil bir cumle buna hangi akla hizmet karar vermis

yılbaşında boşanıyorduk zaten anahtarımı aldı eski konularıma bakabilirsiniz vaktinz oldgunda..ama aileler girdi araya...ama şimdi diyorum keşke o aşamaya kdr geldiysek bikaç saat değilde birkaç gün ayrı kalsaydık..

Senin istedigin sadece birazcık ilgi sevgi ki olmasi gereken bu zaten. İkincisi bende bir oğlakçi kadınıyim bu kadar hakaret içerikli söze dayanmış olman bile cok fazla

evet istediğim ilgi ve sevgi biraz değer görmek..bundan başka ondan hiçbişi istemedm...
Ger

bilmem kendi annesine göre sanırım..kvalidem cok dindardır ama görünüşte beni kırmışlıgı cok vardır, sevap için iyilik yapar..onun dedikodusunu yapmıycam ama beni dinden de soğuttular..neye göre sölediğini bilmıyorum..ama sanırım sürekli onun gibi sevap peşinde koşmadıgım içindir, yoksa ne yalanım var, ne kalp kırmışlıgım var bilerek..her genç gibi bende alışverişe , giyime özen veririm, ne paraya önem veririm ne de cok savurganım.. 1 yılda biriktirdiğim parayı da cıkarıp ona vermişimdir.. ama diyorum ya şu anda bana ben bile yardım edemıyorum Rabbim inşallh düze çıkarır beni..

yılbaşında boşanıyorduk zaten anahtarımı aldı eski konularıma bakabilirsiniz vaktinz oldgunda..ama aileler girdi araya...ama şimdi diyorum keşke o aşamaya kdr geldiysek bikaç saat değilde birkaç gün ayrı kalsaydık..

evet istediğim ilgi ve sevgi biraz değer görmek..bundan başka ondan hiçbişi istemedm...
Ger

bilmem kendi annesine göre sanırım..kvalidem cok dindardır ama görünüşte beni kırmışlıgı cok vardır, sevap için iyilik yapar..onun dedikodusunu yapmıycam ama beni dinden de soğuttular..neye göre sölediğini bilmıyorum..ama sanırım sürekli onun gibi sevap peşinde koşmadıgım içindir, yoksa ne yalanım var, ne kalp kırmışlıgım var bilerek..her genç gibi bende alışverişe , giyime özen veririm, ne paraya önem veririm ne de cok savurganım.. 1 yılda biriktirdiğim parayı da cıkarıp ona vermişimdir.. ama diyorum ya şu anda bana ben bile yardım edemıyorum Rabbim inşallh düze çıkarır beni..

Kaç yıllık evlisiniz ki ? İlk zamanlar "acaba doğru mu yaptım,acaba doğru kişi mi" gibi düşünceler olabilir.
Tabii her olumsuzlukta "keşke evlenmeseydim" demek biraz daha ileri bir durum.
Benim ilk önerim,eski erkek arkadaşının fotolarına bakmaman olur.Onların gerçekte mutlu olduklarını asla bilemezsin.
Onunla evlenseydin aynı durumda olmayacağını da bilemezsin maalesef.Belki onunla evlenseydin yine şimdiki durumda olabilirdin.
Okumaya başlayınca "çocuk zamanları gelmiş" dedim kendi kendime.Sen de yazmışsın yaşıtlarım çocuk sahibi oldu diye.
Çocuğun olsaydı bunları düşünecek ne halin ne vaktin kalmayacaktı :)
Bir de sanki adet sendromundaymışsın gibi geldi bana.Bu kadar karamsarlık ancak o zaman yaşanır.

2 yıllık evliyim bunun 1 yılı atamamdan dolayı ayrı geçti..o da problemliydi ama neyse. eski erkek arkadaşımın gerçekten mutlu oldugunu bilemem ama dilerimki mutludur..onunla evlenseydm emnm cok farklı problemlerim olurdu onu da bliyorum ama böyle de engel olamıyorm..çocuk cok istiyorum..ama eşimi henüz baba olark görmuyorum cunku bu sefer bana çocuga bakamıyorsun der, eminim der..cunku anlayışlı eşim yok benim..
evet adet sendromumda olablr ama sadece o değil..

Ne olursa olsun canım benim senin inancını sorgulamak kimsenin haddi degil yani hem bunca sevap pesinde koşan adam karisina olan sorumluluklarini yapmasi gerekenleri bilmiyor mu. İsine geldi gibi konusuyor!

Ne olursa olsun canım benim senin inancını sorgulamak kimsenin haddi degil yani hem bunca sevap pesinde koşan adam karisina olan sorumluluklarini yapmasi gerekenleri bilmiyor mu. İsine geldi gibi konusuyor!

siz bile sadece burdan okuduklarınızla anladınız,,işine geldiği gibi davranır, inanın cocukluk yapmışımdır, alınganlık yapmışımdrı..demiyorum ben hatalıyım dıye emınım hatalarım olmuştur..ama bana hayır dediği şey ablasına annesine evet dediğinde bana yapmadıgı şeyi ablası annesi için yaptıgında ister istemez güvenemıyosunuz. adam beni mutsuz edıyordu anasını mutlu etmek için gidiyor annesinin mutlu olacağı birşey yapıyordu..belki ben öyle görüyorum..

Biraz daha objekrif bakmaya çalış bir sure daha canımm. Ama az once cocuk istiyorum dedin bunun icin de beklemelisin olurun da gitmeyen bir seyler varken bûni su an dusunme derim

evli değilim ama evlilikte ve hatta hayatta biraz kaygısız olmakta fayda var. fazlaca alıngan davranıyor olabilirsiniz.
Öyle diyorsun da sonuçta aynı evde yaşıyorsun ve kapıyı kapatın onun yüzünü göreceksin onla muhattap olacaksın...tabiki karşında insan varsa....her gün aynı şeyler yaşamak bir yerden sonra kusturuyor insanı...emeğine yazık diyorsun....kaygısız olsan nereye kadar

Öyle diyorsun da sonuçta aynı evde yaşıyorsun ve kapıyı kapatın onun yüzünü göreceksin onla muhattap olacaksın...tabiki karşında insan varsa....her gün aynı şeyler yaşamak bir yerden sonra kusturuyor insanı...emeğine yazık diyorsun....kaygısız olsan nereye kadar
evli olmadığımı baştan o yüzden söyledim zaten.
farklıdır tabiki.
kendim ne kadar uygulayabiliyorum tartışılır ama kargısız insanlar pek bi mutlu gördüğüm kadarıyla :KK14:

Back
X