zorla evlendirildiginize göre aile desteği olmadan boşanmanızda kolay olmayacak
offf ne diyim çok zor bir durum
kızlar ben 1 yıl once ıstemedıgım hatta kendısınden nefret ettıgım bırıyle ki kendısı cok yakın akrabam boyle bı evlilik yaptım. hemde yurt dısı.. 5 aydır yurt dısındaydım ve hala bakıreyım istemedım beraber olmayı.. benı zorla aldın madem beklemek zorundasın alışmamı dedım.. oda benı gercekten cok sevıyo asla kırmıyo.. hep bosanmayı dusundum..
ve gecenlerde bı yakınımız vefat ettı turkıyeye geldık.. benım vıze sorunum oldu yenıden vızeye basvurmam gerekıyo.. ama benım hala bakıre oldugumu ogrenen kaynanamgıl eşime baskı yapıyo ve karı koca gelıp gelme dıyolar bana boşanın.. hep boşanmayı bekleyen ben mahfoldum. anladımki alışmışım farketmeden.. ayrılmak ıstemıyorum. eşimle konustum artık ıyı olacakmısın falan dedı olcam dedım tamam dedı oda ayrılmak ıstemıyo. sımdı onlar almanyaya gıttı ben burda kaldım ve pasaportumuda goturmusler. kac gundurde dogru durust konusamıyoruz..
ben ayrılmak ıstemıyorum. eşimin aılesını nası ıkna edebılırım ıyı olacagımı nası soylıcem bılmıyorum nolur yardım edın sıkıntıdan kalbım sıkışıyo artık
Bana pek aşıksın, seviyorsun gibi gelmedi.
Yalnız kalmaktan korkma, artık seni sevecek, bütün nazlarını kahrını çekecek, sen tü kaka da desen sana canım sevgilim aşkım diyecek birilerinden yoksun olmanın verdiği dayanılmaz ağırlıktır diye düşünüyorum hissiyatının.
Herkes ne kadar sert tepki vermiş öyle valla çok şaşırdım sanki bu kişiye karşı büyük bir kızgınlıkmı var ben anlayamadım :bbo:
Neyse konuya yorumuma gelirsek ; Seni sevdiğini söylediğin kişiye de cidden çok büyük bir haksızlık yapıyorsun sırf maddi kaygıların yüzünden kalbinde başka biri varken onun yanında durman onun için çok acı bir durum !! Kendini onun yerine koyduğunda eminim ki bu durumun ne kötü olduğunu anlayacksındır
ya sorma hepimiz birleştik kardeşim bu kişiye cephe aldık çünkü hayata dair tüm gayelerimizi ve işlerimizi unuttuk.sende mantık kavramını unutmussun ama kardeşim
yazılanlar gayet doğal.
arkadas ne yapmak istediğini bilmeyen kocası ile maddi kaygılar yüzünden beraber olan,bir hafta önce kocasına aşık olduğunu söyleyen,şimdide aşık olmadığını vs...vs..
ne bu orta okul cağında mıyız?
Allah herkese akıl vermiş,kullanmamak acizliktir.Evli olduğun kişiyi kullanmakta haksızlıktır.
Canlarım benim ben arkadaşın daha önce açtığı konuları yeni okudum o yüzden kusura bakmayın birden çok sert tepki verdiğinizi düşündüm ama geçmiş konuları okuyunca aynı fikirde olamayacağım sanırım neyse Rabbim yardımcısı olsun ne diyelim inşallah biran önce mantıklı hareket eder ve etrafındakileri ve kendini daha fazla yıpratmaz :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?