yine ben :( kararsızlıktan öleceğim artık kalayım mı gideyim mi

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
0
İstanbul
ya kızlar açık ve net bı sekılde söyluyorum evliyim zorla evlendırıldım ıstemedıgım bı evlılık yaptım 4 5 ay oldu eşim bana çok aşık ama ben onu sevmıyorum ve bakıreyım hala. almanyaya gelin gittim. burda bı sevdıgım var hala ıstıyo benı polis kendısı.. ne yapacagımı şaşırdım artık burda kalıp maddı sıkıntı cekmektende korkuyorum orda fazlasıyla rahattım kızılacak ve aptal bı durumdayım

zorla evlendirildiginize göre aile desteği olmadan boşanmanızda kolay olmayacak
offf ne diyim çok zor bir durum

zorla evlendirildiginize göre aile desteği olmadan boşanmanızda kolay olmayacak
offf ne diyim çok zor bir durum

aılem kararına saygılıyız dıyolar artık cunku cok pısman oldular.. ama bı yandanda babam sureklı uzuntuden hasta oluyo.. gıtsem dıyorum yıne ıstemezsem ne olacak hıc ıstek yok ona karsı ıcımde.. napcam yaaa deli olcam artık

Bir önceki konunuza verdiğim cevap. Nasılda haklıymışım.

Sanırım siz bizimle dalga geçiyorsunuz. Daha 10 gün önce neler demişsiniz eşiniz hakkında şimdi neler söylüyorsunuz.

Boşanın gitsinde adam da kurtulsun sizden.:mymeka:

Hem alışmışım ayrılmak istemiyorum diyorsun ,hem de başkasını seviyorum diyorsun.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Ne istediğine bir karar ver ...

eşinize bunu yapmaya hakkınız yok bence evliliğinizi sadece maddi sebeplerden sürdürmeniz çok yanlış kararınızı verin ve ayrılın eşinizden sizde daha mutlu aldatma olmayan bir evlilik yapın lütfen

aa konu degıstı..
vallahı yazık sadece evlı oldugunuz adama dıcem sadece..
kadınlardan korkulur acıkcası bırakın boşanın onu kullanmayın artık!..

sen geçenlerde eşini sevdiğini söylemiyormuydun...helal valla böyle ayran gönül görmedim ben.

çok rahatım burda cümlesi dikkatimi çekti. rahatlıkla aşkı kıyaslayabiliyor ve karar veremiyorsan aşık değilsindir. başına iş açma hiç. sevmeden rahat olmaya bak. zorla evlendirildiğine inanmıyorum.

Bence gitmelisin
Gönlünde başka biri varken,evdeki erkeğe kocam demen,o insana büyük bir haksızlık
Gitmelisin diyorum ama yanlış anlama
Bunu senin için değil,evdeki kişinin selameti için söylüyorum.yerimseniben

Herkes ne kadar sert tepki vermiş öyle valla çok şaşırdım sanki bu kişiye karşı büyük bir kızgınlıkmı var ben anlayamadım :bbo:

Neyse konuya yorumuma gelirsek ; Seni sevdiğini söylediğin kişiye de cidden çok büyük bir haksızlık yapıyorsun sırf maddi kaygıların yüzünden kalbinde başka biri varken onun yanında durman onun için çok acı bir durum !! Kendini onun yerine koyduğunda eminim ki bu durumun ne kötü olduğunu anlayacksındır

Son düzenleme:
Baştan bu mutsuzluğu yaşıyorsanız ve hala eşinize alışamadıysanız direk boşanın.
Bu evliliğe devam etmeniz eşinizede haksızlık olur.

ya sorma hepimiz birleştik kardeşim bu kişiye cephe aldık çünkü hayata dair tüm gayelerimizi ve işlerimizi unuttuk.sende mantık kavramını unutmussun ama kardeşim
yazılanlar gayet doğal.
arkadas ne yapmak istediğini bilmeyen kocası ile maddi kaygılar yüzünden beraber olan,bir hafta önce kocasına aşık olduğunu söyleyen,şimdide aşık olmadığını vs...vs..
ne bu orta okul cağında mıyız?
Allah herkese akıl vermiş,kullanmamak acizliktir.Evli olduğun kişiyi kullanmakta haksızlıktır.

Canlarım benim ben arkadaşın daha önce açtığı konuları yeni okudum o yüzden kusura bakmayın birden çok sert tepki verdiğinizi düşündüm ama geçmiş konuları okuyunca aynı fikirde olamayacağım sanırım neyse Rabbim yardımcısı olsun ne diyelim inşallah biran önce mantıklı hareket eder ve etrafındakileri ve kendini daha fazla yıpratmaz :Saruboceq:

Bu konu beni aşar.
Artık buradaki dertler bir acaip oldu.
Seviyorum, sevmiyorum, rahatım, değilim, pööhhhh bu ne beee.

İnsan kendi basına gelmesini istemediği seyi baskasına yapmamalı.
yarın bir gün bizde evlensek hosumuza gider mi eşimizin böyle bir sey yapması her zman kendimi karşımdakinin yerine koyarım...

polis ha heheh ...zordur güzelim polis eşi olmak gecen gündüz gündüzün gece olur ,öyle dışarıdan göründüğü gibi değildir onurlu şerefli meslektir ama taşımak zordur onları...
bence sen ne sevmediğin nikahlı eşinin başını yak geri dönüpte ,nede zaten iş stresi ayyuka çıkmış ,geçim sıkıntısı çeken gece gündüz itle uğursuzla uğraşan polis ağbimin başını yak ...kendine gel önce insanın hayatta duruşu olmalı ,hayalleri istekleri ümitleri olmalı önce kendi olmalı ,doğruları olmalı ama gördüğüm kadarıyla bunlar sizde mevcut değil ..
ama üzülmeyin polis ağbim sizi alırsa gerçekleri gösterir size adamvcağız itle kopukla uğraşıcak sabaha kadar eve gelip birde sizin kaprisinizi çekicek hahahahhh hayattan çok şey istiyorsun be güzelim ..

ha birde yıllardır söylenen polise zam müjdesi var hep balon olmuş :))eğer ki o zammı verirlerse sizde o polis beyle evlenirseniz şayet biraz rahat edersiniz :))) ha olmadı sen dön buraya konu aç bizede eğlencelik çıksın .bak demedi deme polislerin maaşı az diğer eşindeki rahatı veremeyebilir puhahahahahhh
yazık ya gece gece bütün sinirlerim ayağa kalktı ne günlere kaldık rabbim ...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

yazik gunah ya esinize , onunda bir onuru gururu var bunu yapmaya hakkiniz yok bence.
bir sevmiyorum, bir seviyorum sonra baskasini seviyorum. Ayip denen birsey var.
Insanlarn gururuyla boyle kolay oynanmamali. Allah akil fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…