yine ben :( kararsızlıktan öleceğim artık kalayım mı gideyim mi

Benım tek merak ettıgım polıse nasıl guvenıyosun
ya kocanı bırakıp ona gıdersen ve senı yarı yolda bırakırsa?
bence sen once kendı ayakla<rın uzerınde dur sonra evlen

bu arada, bu masalin sonucunu merak ediyorum.. bir ara yazarsan guzelim kafamçokkarıştı

bu ne kararsizlik zorla evlendirildim ama asigim yok vaz gectim degilim baskasina agsigim yok olmadi gidersem rahat edemem maddi anlamda bence sen bu kararsizliklari birak evlenmissin artik adamla birbirinizi tanimaya calisin en iyisi cinsel anlamda zorlamada olmuyormus oldu oldu olmadi bosanirsinniz
yanliz bu kararsizlikla zor birisin diyorum ben

Kimi seviyorsun sen de karar verememişsin ama sana tek tavsiyem boşanman...
Eşin olacak adama çok haksızlık yapmışsın, polis ise bence çok sağlam ayakkabı değil...
Evli bir kadına 'gel benle' demek çok onurlu bir davranış değil...

bosanacaksin ailene doneceksin ayaklarinin uzerinde duracaksin sonra ne halt yersen yersin

maddiyat karsiligi bir insanla beraber olana ne derler biliyormusun?

ama dogru ya sen bakiresin : )

ve senin tursunu kuran zavalli esine ihanet ediyorsun elin polisiyle konusarak

gururunu dusunsen diyorum cok sey degisecek belki!!!

Bende o soruma cevap alamadım,keşke girsede bir cevaplasa... Neden bakire olduğunu deme ihtiyacını duymuş...
Merak ettim doğrusu... CADIARZU

canım nasıl bakiresin hala anlamadım .....
insan nasıl hemde bu zamanda zorla evlendiriebilir ki hiç inandırıcı gelmedi dogrusu devir su devir olmuş....artık herkes kimi severse onla evleniyo hem sana yazık hemde karsındaki eş adayınaaa....
ve sonraa seni sevende polismiş acaba onu o oldugu içinmi yoksa polis oldugu içinmi seviyosun...
bu arada hem evlisin hemde seni seven adamla mı görüşüyosun wallaa pesssssssssssss

sen daha ne istediğini bilmiyosun yazık o kocaya hem sevmiyorum hem alıştım diyosunuz
hemde polisi seviyorum ama maddiyatı düşünüyorum diyosunuz..nasıl sevmek bu fisfisfis
neyi seviyosunuz neyi istiyosunuz belli değil..evli kadınsınız ve eski sevgilinizle görüşüyosunuz
valla o polis kardeşi çok merak ettim neye dayanarak size gelin diyor...
ayrıca polis abiye gideceksen bilki öyle polis eşi olmak sadece maddiyatı düşünmekle oluyo canım
diyar diyar gezeceksin her an acaaba bişey olacakmı olay olacakmı diye aklın onda kalacak
her gün işe yollarken içinden bir parça kopacak
gerçi sizin bunları düşünebileceğinizede bu yazdıklarınızdan sonra inanmak biraz zor kendimce ama
bırakın bence eşinizi adamın hayatınıda zehir etmeyin...polisede hiç bulaşmayın

bu ne turşu bu ne perhiz klava:
hem bakireyim hemde pölis sevgilim var diyorsunnn:jeyyar:
bu işden ben cıkamadımmm acıklanması gereken bu suru soru var acıklarmasınnn lütven kafamçokkarıştı

arkadaşlar bakireymiş çünkü,eşi alışana kadar beklerim demiş.

bakın diğer konusundaki mesajlarına...

haklısın valla ama bıde benım durumumu düşünsene eşim bana kara sevdayla baglı... ama ben ona hep bas bas bagırdım nolur bırak benı hıcmı gururun yok ıstemıyorum ben senı dıye.. alısana kadar beklerım dedı ve beklemekte zorunda ben sevmedıgım bı adamın nası koynuna gırerım..

hakkaten öyle nişanı atıyım desem yok teyzen küsecek su küsecek bu küsecek.. evlendıkten sonrada cok tartıstık teyzemle nıye yapmıyosun falan fılan tepem attı bı gun almasaydınız dedım bılıyodun sevmedıgımı ıkna etseydın oglunu dedım madem aldınız beklemek zorunda alısmamı dedım zorlamı gırıyım koynuna once bı sevıyım...

asla buyuk konusmayacaksınız ben bunu anladım asla dedım hep al işte evlendım...

ama artık bu sorunu aşabılecegımı dusunuyorum bı yandanda korkuyorum hadı yıne ıstemezsem dıye offff ben ne yapacagımı bılmıyorum yaaa

kararsızım dogru ne ıstedıgımı bılmıyorum ne yapacagımıda bılmıyorum salak gıbı dolanıyorum oyle ne yapcam ben dıye... inşallah rahata ererımbı gun 3 senedır ne cektıgımı ben bılıyorum..

aynen şaştım kaldım vallahi:))aılenle basta konussaydın keske be guselım..oldu mu bole,herkese bın bır üzüntü..

sevilmeyen es ama maddiyat icin cekebilirim diyorsun

yillardir sana yalvaran polis
siz bu ayran gonullulukle giderseniz yakinda 3.kiside cikarsa hic sasirmayacagim.

daha gecen esimi geri kazanmak istiyorum diyordunuz ya pes yani pes

siz hic buyumemissiniz anlasilan evcilikmi oynuyorsunuz ya,sizin gibiler ne hala getirdi evlilik olayini pes diyorum pes.................

volumeon sen sordun biz cevapladık şimdide biz sana soru sorduk cevaplamadın ve sen bize hala ne yapacagını ve rahata ermenden bahsediyosunn yaa sen ne istedigini bile bilmiyosunkii böle soruyu soruyolar sonrada kaçıyolar yaaa hiç bişi demiyorummm ya hiç.........zaten anlayan anladıııııı hakkatten pessssssssssss

senin rahata ermekten kastın ne? maddi sıkıntı yasamadan sevmediğin ( en azından gecen hafta sevdiğin,şimdi sevmediğin) bir adamla yaşamak mı? yoksa sevgilinle yaşamak mı? 3 yıldır neden cektıgımı ben biliyorum yazmışsın,neler çektin arkadaşım? yazdıklarına bakılırsa Almanya zamanında hiç sıkıntı çekmemişsin,rahatmıssın,kocan da seni sımartmıs.tum yazdıklarından maddıyatı on plana cıkardıgın ıcın boyle sıkıntı cekmemişsin diyorum cunku senin için önemli olan o fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…