yine ben :( kararsızlıktan öleceğim artık kalayım mı gideyim mi

Sen polisi sevdigini mi sanıyorsun simdi ..

Sevseydin eger rahatlıgı düsünmezdin ki ..

Ben anlayamıyorum valla sizin gibileri ..lmaz:

Rabbım ıslah etsın sızı hakkaten acayıp bırısınız
oturun bır ıkı saat dÜŞÜnÜn hangı adamı ıstıyorum dıye
uzaktan davulun sesı hoŞ gelıyor sız bu mualllaktakı dÜŞÜncenızle ıkısıylede
mutlu olmazsınız
keŞke dememek ıÇın saĞlam karar verın ve verdıĞınız kararın arkasında olun bu Şekılde kendı saĞlıĞınızdanda olucaksınız
gerÇekten zor bır durum rabbım feraha Çıkarsın.
Unutmayınkı asıl mutluluk sızı sevenın yanındadır

seninkide bülbülü altın kafese koymuşlarla benziyor bu defa bülbül memlekette aşkımı

istiyorum diye bağırıyor gönül ve akıl süzgecinden geçir bunları yaşayan sensin

hangisi daha ağır basıyorsa ona göre karar ver içinde maddiyat olmasın ve elalem ne der mantığı olmasın,

nasıl ki insan sevmediği yemeği yiyemez örnek olarak

gecen konu acmıştınız sevmiyorum diye sonra ailesi sizin bakire olduğunu öğrenmişti sonrada eşimi seviyorum diye tutturmuştunuz demi sizsiniz o şimdi polis nerden cıktı anlamadım seven insan rahatı düşünmez sizin ne düşündüğünüzü ne yapmak stedeğinizi hiç anlamadım ama şuna üzülüyorum sizi seven eşinize cok yazıkk bide sizi kim zorla evlendirdi zorla evlanseydiniz aileniz boşanmanıza saygıı göstermezdi ama bir yerde yalan söylüyorsunuz ama nerde?

yuh arkadaşım bence sen ne istediğini bilmiyosun geçen açtığın konudada bakireyim ama eşimi şimdi sevdim geri gitmek istiyorum çok pişmanım demiyomuydun valla anlamadım ben

Bence bir süre tatil yapın, kafanızı ve kalbinizi dinleyin eğer imkanınız varsa.Böylelikle de "Zorla evlendirildim, kocamı sevmiyorum, hayır hayır seviyorum, aslında polis olan başka bir adamı seviyorum, hayır hayır o da az maaş alıyor, şey kocamı seviyorum, hayır polisi seviyorum, durun bir dakika ben aslında..." ikilim,üçlemlerinden (hehe garip kelime oldu) kurtulabilirsiniz belki.

ya geçen konunuzda kocama alıştım seviyorum geri döneceğim dememiş miydiniz. dert yanmıştınız bize.
şimdide başkasını seviyorum diyorsunuz....
ya siz bizle dalga geçiyorsunuz yada gerçekten çocukça davranıyorsunuz.
yazık kocanıza.
o polistende uzak durun bence.
ne kocanızın nede o polisin başını yakmayın.
onada kocamı sevyorum dersiniz,beraberken...
erkeklerden bir süre uzak durun. kendinize gelene kadar yada büyüyene...
çünkü erkeklerede yazık gerçekten.
Allah sizin gibilerden korusun ,erkekleri.

eşiniz sizi boşayacak diye karalar bağlamıştınız geçen hafta hani o seviyordunuz birlikte olmak istiyordunuz? yazık değil mi o adama?
bence siz eşinize daha fazla haksızlık yapmayın ama gidip diğer adamcağızın da başını yakmayın

böyle yaparlar,onunla evliyken digerine asık olurlar.....sonrada gouslerini gere gere bakireyim diyip namus bekçiliği yaparlar..hey güzel Allahım...

neyse boşverin boyle olacagını tahmın edıyodum zaten.. tam anlamıyla oturup anlatsam emınım bana hak verırsınız ama ınannın cok uzun surer cunku 3 senelık bı mesele bu 3 senedır evlenmem dıye dırettıgım kısıyle evlendırıldım 3 senedır evlenmek ıstedıgım kişiyle evlenemedım ki o hala bırak gel dıye yalvarıyo bana.. ben eşimi sevmiyorum alıstıgımı hıssetmıştım ama uzak kaldıkca yıne sogudum sevmedıkce ne olacak baska.. sımdı korkum maddı sıkıntı cekmek ıstemıyorum cekmemde galıba ama aıleler küsecek cok dert olacak.. baştan sona anlatsam emınım anlarsınız ama olmuyo işte

Eeee boşanın..
O bırak gel diyen adamla evlenin..
Maddi sıkıntı çekeriz diye korkmayın,siz de bir iş bulursunuz.
Geçinir gidersiniz..olumunekankayizsmile
Ayyy her boşanma böyle kolay olsa keşke..
Boşanma sonrası için tüm hayatınız bile hazır,daha ne istiyorsunuz ki?:ecrin_bebek:

Daha önceki yazılarınızda; el bebek gül bebek büyütüldüm, ezilmedim v.s demişsiniz..
Bu topikte ailem ayrılma konusunda "kararına saygı duyarız" dedi demişsin.
Peki söylermisin allah aşkına bu zihniyetteki bi aile seni nasıl zorla evlendirdi.
:uhm:
Sanırım oraya Almanya hayaliyle gidip aradığınızı bulamadınız.
Sonra başka birine aşık olduğunu sanıyorsunuz ama yine farklı hayaller var..
Gelelim sorunuza:
GİT arkadaşım GİT...
Ve mümkünse polistende uzak dur hatta önümüzdeki 5 sene tüm erkeklerden..
Sen daha ne istediğini bilmiyorsun aşk mı? rahatlık mı?
Önce buna karar ver sonra birisinin hayatına gir mümkünse!!!

kocanızdan boşanın, polisi de unutun.
evinizde bekar bekar azıcık büyüyün siz bence.
çünkü bu işler çocuk oyuncağı değil.
sevmiyorum, ayy şimdi sevdim, yok yok vazgeçtim meğer alışkanlıkmış, ee alışkanlığımda bitti hadi boşanalım.
bu kadar da değil yani..

Benim anlamadığım, almanyaya gelin gittiğinizi söylüyorsunuz...

Almanyada da hoşlandığınız bir polisten bahsediyorsunuz.

Demekki evlendikten sonra tanıdınız onu...Neyse. Olabilir.

Sorunuza gelince,tabiki gitmelisin...

Ayrıca,neden bakire olduğunuzu açıklama gereksimi duydunuz,onuda anlamış değilim CADIARZU
Gereksiz değil mi biraz?

Merhaba arkadaslar,
Şimdi bu konuda benım kafama takılan bazı durumlar var Şöyle ki;

** Eşin ve sen yaşlarınızı sorabılırmıyım??
** Önceki konularına baktımda eşin için sevmıyorum ama farkında olmadan alışmışım dıyorsun
yalvarır gıbı bır halın var.ama sımdı duygularından emın degılsın. bakıre oldugunu
esının aılesıne kım duyurmuş ki buda ilginç??
** Polis sevgılının bu konudakı fıkırlerını ve dusuncelerını inannn cok merak edıyorum.
evlı oldugun halde nasıl sana hala evet dıyebılıyor birdee poliss yanii.. (kımseye guven yok artık)
** Eşinin de nasıl sana aylarca sabır ettıgını anlaymıyorum. nezaman beraber olacaksın adamla .
** ve en cok merak ettıgım durum ise şu; sımartılarak ve cok rahat buyuyen bır kızdım demıssınız. evın tek kızı olaaktan hanı sızın tabırınızle cok sımarık ve populerdınız ya bunlara ıstınaden neden sizi bu kadar baskı kurarak evlendırdıklerını ise hıııc anlayamadım.
***zorla kımse kımseyı nıkah masasına oturtamaz dımı. sız zaten karmakarısık duygular ıcerısınde karar vermıssınız evlılıge. şansımı denıyım gıbısınden. ama esınızın sucu gunahı yok bu işte. tek hatası sızı sevıp deger verıp ozel konulardada cok anlayıs gostermesı. bence bır an once kendınızı toparlayın. yoksa hayatınız tamamen darmadagın olabılır. ama sundan emınım kı evlılık sızın harcınız degıl...

garip bir konu tutarsız anlatım tarzı ve birbiriyle çelişen konular...
sen ; en iyisi bu iki kişiyide oyalama ..

ben bu arkadaş yüzünden boşuna banlanmışım yaaaa .... bence tamamen kararsız kişiliği daha tam olarak oturmamış bir arkadaş..... üzüldüm ama kime üzüldüm bilemiyorum :) en çok üzüldüğüm ise kocası ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…