• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben mi haksızım

evet ilk ikisini anladım
çünkü ben Lorenayı anlıyorum
her konusuna da yorum yapıyorum, çözüm yolu olarak ayrıl diyorum
ama dinlemiyor

Ayrılmak çözüm değil ki. Bence böyle düşünmeye devam ederse hayatına kim girerse girsin aynı sorunları yaşayacak.

napiyim cnm sevdiğin birinden ayrılmak kolaymı

ben boşa zaman harcıyorum
geçen konu açtıgında da sinir olmuştum
şimdi de sinir ettin
bundan sonra söz veriyorum sana yardım etmeye kalkmayacagım ! (çok pis atarlandım :1:)

Ayrılmak çözüm değil ki. Bence böyle düşünmeye devam ederse hayatına kim girerse girsin aynı sorunları yaşayacak.

Lorena artık umurumda değil
herkes kızabilir Lorena'ya
müstehaktır
ben hak verdim de noldu
azar paklıyor demek ki arkadaşı

Ben de çok kıskancımdır ve üni öğrencisiyim ama seninki değişik bişey olmuş artık bence kızma bak kötü niyetli söylemiyorum. Hep en kötüsü olacakmış, sevgilin her an seni birinden dolayı bırakacakmış gibi davranıyorsun
1.konun için; karşısında telefon açan biri var nasıl yüzüne telefon kapasın? terbiyesizlik olmaz mı bu sence? itibarı ne olur okulda? benim hocam telefonu yüzüme kapatsa giderim odasına yani naptım hocam diye
2.konun için; internet kotaları o kadar garip ki inan erkek arkadaşın kötü bişey yapmamıştır. Arkadaşıma 1200tl fatura geldi. Eğer senin mantığınla düşünürsek, bu çocuk oooo neler yapmıştır neler :1:
3.konun için; prense takılmışsın. Ama erkek arkadaşın onlara bişey dememiş ki. Yani bana böyle seslenin dememiş etmemiş. İçlerinden gelmiş, yardımlarından dolayı jest için denmiş. Hele bir de babalarından duyuyorsunuz bunu.

erkek arkadaşınızla ayrılırsanız mutlu olacak mısınız? hareketleriniz ona yönelik olmuş artık. kendinizde suç bulur musunuz merak ettim sadece. Hangi insan ister hayatını her saniyesini sorgulayan, ona güvenmeyen, hep hesap soran, onu iş ve aile hayatında zor durumda bırakan biriyle ömür geçirmeyi? Gelecek yönelik düşünüp bence biraz daha erkek arkadaşınızla çook güzel vakitler geçirin arkadaşlarınızla toplu olarak :7::36::36::36:

Son düzenleme:
Ben de çok kıskancımdır ve üni öğrencisiyim ama seninki değişik bişey olmuş artık bence kızma bak kötü niyetli söylemiyorum. Hep en kötüsü olacakmış, sevgilin her an seni birinden dolayı bırakacakmış gibi davranıyorsun
1.konun için; karşısında telefon açan biri var nasıl yüzüne telefon kapasın? terbiyesizlik olmaz mı bu sence? itibarı ne olur okulda? benim hocam telefonu yüzüme kapatsa giderim odasına yani naptım hocam diye
2.konun için; internet kotaları o kadar garip ki inan erkek arkadaşın kötü bişey yapmamıştır. Arkadaşıma 1200tl fatura geldi. Eğer senin mantığınla düşünürsek, bu çocuk oooo neler yapmıştır neler :1:
3.konun için; prense takılmışsın. Ama erkek arkadaşın onlara bişey dememiş ki. Yani bana böyle seslenin dememiş etmemiş. İçlerinden gelmiş, yardımlarından dolayı jest için denmiş. Hele bir de babalarından duyuyorsunuz bunu.

erkek arkadaşınızla ayrılırsanız mutlu olacak mısınız? hareketleriniz ona yönelik olmuş artık. kendinizde suç bulur musunuz merak ettim sadece. Hangi insan ister hayatını her saniyesini sorgulayan, ona güvenmeyen, hep hesap soran, onu iş ve aile hayatında zor durumda bırakan biriyle ömür geçirmeyi? Gelecek yönelik düşünüp bence biraz daha erkek arkadaşınızla çook güzel vakitler geçirin arkadaşlarınızla toplu olarak :7::36::36::36:

yani bilmiyorum telefondan o kadar internete girmesi garip geldi
jest için demişlerdir de benim sevgilime bi kadının öyle hitap etmesi sinirlerimi çok bozdu:(

Lütfen kendi iyiliğiniz için bir doktora baş vurun.Böyle yorum yapanlara kızmışsınız ama gerçekten hastalıklı düşünceler bunlar.Ve sırf bu yüzden hem kendinize, hem sevgilinize hayatı zindan ediyorsunuz.
İlk olayda tabii ki bir öğrenci hocayı bulup yalvarıp yakaracak, peşine düşecek 6 ayı yanacak kolay mı ? Her öğrenci(en azından çoook büyük çoğunluğu) hayatında bir kez de olsa kopya çekmiştir/kopya çekmeye yeltenmiştir.Adam öldürmüş gibi 'kapat gitsin suratına ne konuşuyorsun ki' demeye hakkınız yok.Ki adam öldürenlerin bile savunması dinlenir..
İkinci olayda isterseniz mb sınırı koyun o sınırı geçmesin? Var mı böyle bir şey ya ?
Üçüncü olayda kendisinden 15 büyük evli barklı kadınlar tarafından sırf övgü amacıyla kullanılmış bir tabiri bu denli abartmanız tek kelimeyle özetlersek; çirkin.Çok çok çok çirkin hem de..
Ben yazarken sinirden ölüyordum yok daha neler diye bir de sevgilinizi düşünün.

yani nolcak o kadınlar erkek arkadaşına aşk ilan etmedi, ayılıyorum bayılıyorum demedi ablası yaşındalarmış herkes inan senin gördüğün gibi görmüyor erkek arkadaşını :)
bence seni bu durumdan erkekli kızlı arkadaş ortamında takılmak, gezmek kurtarır

lorena konularını okudum da bir psikiyatrist tedavisi alman gerekli
hiç normal değil takıldıgın seyler
hem kendine hem baskalarına hayatı zindan ediyorsun
sevgilin bu sekilde giderse senden ayrılcaktır
evlensen boşancaktır
mutlaka senden uzaklasacaktır
sevgilinden 15 yaş büyük ablası yasında insanlar sevgiline asıldı
öğrencisi asıldı
e canım senin sevgilin brad pitt mi her gören aşık görmeyen bulasık

hayal dünyanı güzel seylerle doldur
kıskanclık hırs kin bunlar tehlikeli ve korkunc duygulardır
sadece sana değil etrafına da zarar verirsin

Yine siz haksızsınız. :20: Bu adam size nasıl sabrediyor gerçekten anlamıyorum. Adam bakkala gitse ona bile kızacaksınız.

Bence hastalıklı bir düşünce yapınız var.

tmam kızlar ilk iki konuda siz haklısınız bu benim kötü huyum işte abarttım
3. konu hakkında konuşalım olur mu?
çünkü haklı olduğumu düşünüyorum sizin sevgilinize eşineze öyle hitap edilmesi hiç rahatsız etmez mi sizi
sevgilim onlara fırsat verdi belkide

çünkü haklı olduğumu düşünüyorum sizin sevgilinize eşineze öyle hitap edilmesi hiç rahatsız etmez mi sizi

kaç yaşında evlı barklı ınsanlar yok artık sence mantıklı mı ?

bırşeyı çok merak edıyorum, sevgılın çooook çok çoooooook mu yakışıklı kı senın herkesın gözü onda olsun?

ben yazdıklarına katlanamıyorum sevgilin ne yapıyor acaba yahu çocuk neyapsın ablası yaşındaki kadın sevdiğinden prens dediyse sen b dr a git herkesin iyiliği için ben olsam içi böle herşeye fesat birini etrafımda istemezdim kusura bakma :51:

Hala aynı şeyi söylüyorsunuz.3. olayda böyle düşündüğünüz için kendinizden utanmanız gerek cidden.Yaptığınız evli barklı sizden zerre haberi olmayan kadınlara iftira her şeyden önce.
Sizce eğer yakışıksız bir şey olsaydı bir 'baba' kızı için böyle bir şey söyler miydi..Koskoca kadın yahu işi gücü yok sevgilinize mi asılacak.
Cidden bence bu konuyu uzatmayın çünkü çok çirkin imalar, çok çirkin düşünceler..

sevgilin bi gün alcak seni karşısına ya sen kendini topla yada ben toplanıp gidiyorum hayatından dicek öyle kalcan valla, hala ne diyorsun.:47::47::47::47::47::47::47::47:

15 yas be lorena
biri agu derken biri üniversiteye hazırlanıyordu

10 yaş kesinde 15 i kesin değil bilmiyorum onlar biraz tuhaf insanlar kadınlrın babası eşini okuldaki asistan bi kızla aldattı,kızları desen erkek hocalarla çok samimiler evli olmalarına rağmen,giyimleri bi hocaya yakışmayacak cinsten belkide bu yüzden rahatsız oldum,sevgiliminde hocası tabi ne isterseler yapıcak,yağcılık yapıcak sinir oldum sinir hakları yok istedikleri gibi hitap etmeye

belki ben çok uç düşünüyorum ama bayan olsun erkek olsun kıskançlığı abartan insanlarda çok daha fazla sapık düşünce olduğunu farkediyorum her geçen gün. mesela benim sevgilim öyle her şeyime karışmaz, aşırı kıskançlığı yoktur. bakıyorum ki kendi kafasında da temiz, kendisi ne bir kıza bakar, ne de o tarz şeylere ilgilidir. :nazar: bu yüzden de kendi aklına gelmiyor fesat fikirler. bir de kardeşimin sevgilisi var. çok mükemmel çocuktur, efendi saygılı ama çok kıskanç. kardeşime başta topuklu ayakkabı bile giydirmiyordu. zamanla kafa yapısında çok tuhaf fikirleri olduğunu farkettim. sürekli "karşıdaki erkek şöyle düşünür, böyle bakar, bundan etkilenir" gibi lafları vardı. insan kendi hissetmediği bir şeyi çok sıradan göremez genelde. bence sende de var bu. demek ki bir erkekle biraz muhabbetin olsa etkileneceksin ki sevgilinin etkilendiğini (fırsat verdiğini ) düşünüyorsun. gerçekten hastalıklı fikirlerin. elinde değilse bile yardım alabilirsin bir uzmandan.

Back
X