evet ilk ikisini anladım
çünkü ben Lorenayı anlıyorum
her konusuna da yorum yapıyorum, çözüm yolu olarak ayrıl diyorum
ama dinlemiyor
Ayrılmak çözüm değil ki. Bence böyle düşünmeye devam ederse hayatına kim girerse girsin aynı sorunları yaşayacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ilk ikisini anladım
çünkü ben Lorenayı anlıyorum
her konusuna da yorum yapıyorum, çözüm yolu olarak ayrıl diyorum
ama dinlemiyor
napiyim cnm sevdiğin birinden ayrılmak kolaymı
Ayrılmak çözüm değil ki. Bence böyle düşünmeye devam ederse hayatına kim girerse girsin aynı sorunları yaşayacak.
bence sen kendıne güvenmıyorsun sevgılını kıskanman bahane
kendını kendıne nıye dert edıyorsun kı böyle sebepsız şeylerı
Ben de çok kıskancımdır ve üni öğrencisiyim ama seninki değişik bişey olmuş artık bence kızma bak kötü niyetli söylemiyorum. Hep en kötüsü olacakmış, sevgilin her an seni birinden dolayı bırakacakmış gibi davranıyorsun
1.konun için; karşısında telefon açan biri var nasıl yüzüne telefon kapasın? terbiyesizlik olmaz mı bu sence? itibarı ne olur okulda? benim hocam telefonu yüzüme kapatsa giderim odasına yani naptım hocam diye
2.konun için; internet kotaları o kadar garip ki inan erkek arkadaşın kötü bişey yapmamıştır. Arkadaşıma 1200tl fatura geldi. Eğer senin mantığınla düşünürsek, bu çocuk oooo neler yapmıştır neler
3.konun için; prense takılmışsın. Ama erkek arkadaşın onlara bişey dememiş ki. Yani bana böyle seslenin dememiş etmemiş. İçlerinden gelmiş, yardımlarından dolayı jest için denmiş. Hele bir de babalarından duyuyorsunuz bunu.
erkek arkadaşınızla ayrılırsanız mutlu olacak mısınız? hareketleriniz ona yönelik olmuş artık. kendinizde suç bulur musunuz merak ettim sadece. Hangi insan ister hayatını her saniyesini sorgulayan, ona güvenmeyen, hep hesap soran, onu iş ve aile hayatında zor durumda bırakan biriyle ömür geçirmeyi? Gelecek yönelik düşünüp bence biraz daha erkek arkadaşınızla çook güzel vakitler geçirin arkadaşlarınızla toplu olarak![]()
tmam kızlar ilk iki konuda siz haklısınız bu benim kötü huyum işte abarttım
3. konu hakkında konuşalım olur mu?
çünkü haklı olduğumu düşünüyorum sizin sevgilinize eşineze öyle hitap edilmesi hiç rahatsız etmez mi sizi
sevgilim onlara fırsat verdi belkide
tmam kızlar ilk iki konuda siz haklısınız bu benim kötü huyum işte abarttım
3. konu hakkında konuşalım olur mu?
çünkü haklı olduğumu düşünüyorum sizin sevgilinize eşineze öyle hitap edilmesi hiç rahatsız etmez mi sizi
sevgilim onlara fırsat verdi belkide
kaç yaşında evlı barklı ınsanlar yok artık sence mantıklı mı ?
bırşeyı çok merak edıyorum, sevgılın çooook çok çoooooook mu yakışıklı kı senın herkesın gözü onda olsun?
15 yas be lorena
biri agu derken biri üniversiteye hazırlanıyordu