yine ben mi suçluyum? siz olsanız napardınız?

arkadaşlar toplu cevap vericem kusura bakmayın... konularım fake değil elbette..anlayamadığım şey bi ben mi sevgilim birine bakınca rahatsızoluorum da bana dünyanın en iğrenç insanıymışım muamelesi etmişsiniz...

ayrıca kimileri de bu kızla arkadaş olunmaz demiş..siz niyeti anlayamamışsınız..benim çok samimi arkadaşlarım var.yazın birlikte denize,plaja da gideriz... ben olmasam da sevgilimle görüşebilirler... hatta yaa ayse, kemale bi börek yap da götürüver çok canı çekmiş..hem bi iki laflarsınız sıkılıo çocuk evde yalnız diyerek arkadaşımı ben başka memleketteyken sevgilimin yanına göndermişliğim de vardır.. burada temel GÜVEN meselesi.. benim meselem o kıza bakması ve sonrasında kızı bana savunmuş olması beni rahatsız etti yoksa bahsettiğiniz gibi sapık değilim...

sandık başındaki duruma gelince...demek istediğim..benim yerimde o olsaydı ve orada 4-5 akranım kızla tüm gün başbaşa kalacak olsaydı ben kendimi biliorm ki çocuğa günü dar ederdim..ama o kıskanmıo...yani doğrusunu yapıo... ben kendimi düzeltmeliyim mesajı vermek istemiştim...birileri tecavüz lafı etmiş...arkadan komple bu lafı eden benmişim gibi çullanıp bana sapık muamelesi yapanlar olmuş..bu üslubu ve fikri de acımasız buldum...(dikkat ederseniz burada farklıkelimeler kullanabilecekken ben kimseye hakarete varan bi sözcük sayılmayan "acımasız" sözcüğünü kullandım)burada kadın dayanışması diyoruz...inanın ki sizden aldığım eleştiriler bile bana iyi geliyor... ders çıkarmaya çalışıyorum ama üslubunuzu biraz daha yumuşatmanızı rica edicem çünkü bu siteye gerçekten yakışmıyor... burada hepimiz arkadaşız... ben adam öldürmedim,bir sapık fantazi de dile getirmedim...sadece evet maalesef fazla kıskancım...ve buradan telkin ,eleştiri ve yorum bekliordum..şahsıma iftira ve hakaret değil...

yine de herkese vakit ayırıp yorum yazdığı için -kırgın da olsam- teşekkür ederim...

Durumun vahametini gormen icin o laflari soyledim ben. Elestrilerin iyi gelmesi lazim. Yaptiklarinin ne kadar sacma oldugunu gor. Bak bize neler dusundurdun. Bir de bu acidan bak olaya..

Durumun vahametini gormen icin o laflari soyledim ben. Elestrilerin iyi gelmesi lazim. Yaptiklarinin ne kadar sacma oldugunu gor. Bak bize neler dusundurdun. Bir de bu acidan bak olaya..

haklısınız... bazen konularımı okuyup beni tanıyan çıkar mı diye endişeleniyorum ama burada çizdiğim profile baktığımda tanıyamazlar sanırım.... çok itici,sıkıcı,iğrenç bi insan imajı oluşmuş sanırım hakkımda.. oysaki günlük yaşamda tam tersine insanlar beni sever,sohbetimin güzel olduğu ayrıca söylenir... çok güvenip sevdiğim ve bana çok güvenen arkadaşlarım vardır..o yüzden sanırım sırf bu profil sebebiyle beni tanımayamazlar.... neyse... tüm eleştirilere ve yorumlara teşekkürümü etmiştim zaten... umarım bu zihniyetimden kurtulurum da sevdiğim adamı bu sebeple kaybetmem..

Yorumları okumadım ama konudaki yazdıgın ilk seye bakarak şunu söylemeliyim ki; sevgilinle fazla yüz göz olmussun. Sevgilini kıskanmıs olabilirsin ama tavrın hic hos degil. ''O kız 20 liraya baskalarıyla birlikte olan bi kız ona nasıl bakarsın sen!!'' gibi seyler söylersen sevgilinin gözünde kücük duruma düsersin.

Yorumları okumadım ama konudaki yazdıgın ilk seye bakarak şunu söylemeliyim ki; sevgilinle fazla yüz göz olmussun. Sevgilini kıskanmıs olabilirsin ama tavrın hic hos degil. ''O kız 20 liraya baskalarıyla birlikte olan bi kız ona nasıl bakarsın sen!!'' gibi seyler söylersen sevgilinin gözünde kücük duruma düsersin.

zaten onu söylediğime bin pişmanım..normalde öyle bir laf etmem... tamamen aciz insan lafı... o kızın ne olduğu beni ilgilendirmez..onun ahlaki yaşantısı onu benden üstün ya da alçak kılmaz... bu tamamen canı yanmış insan lafıydı..acizceydi..ben de kendime yakıştıramadım... o an sanırım sinirden ağzımdan çıkıverdi...

ayrıca kimileri de bu kızla arkadaş olunmaz demiş..siz niyeti anlayamamışsınız..benim çok samimi arkadaşlarım var.yazın birlikte denize,plaja da gideriz... ben olmasam da sevgilimle görüşebilirler... hatta yaa ayse, kemale bi börek yap da götürüver çok canı çekmiş..hem bi iki laflarsınız sıkılıo çocuk evde yalnız diyerek arkadaşımı ben başka memleketteyken sevgilimin yanına göndermişliğim de vardır.. burada temel GÜVEN meselesi.. benim meselem o kıza bakması ve sonrasında kızı bana savunmuş olması beni rahatsız etti yoksa bahsettiğiniz gibi sapık değilim...

Ek olarak şunu da söylemek isterim bu yazdığına istinaden... Şu anlattığın şeyi de ben yapmam mesela. :31: Arkadaşımla istediğim kadar yakın olayım, sevgilime de gözü kapalı güveneyim yine de arkadaşımı sevgilimin yalnız olduğu eve yollamam ben yokken asla gidemez. :31: Benimki de mi kıskançlık acaba? Hiç zannetmiyorum ama. :31: Anlattığın şeyler ile bu söylediğin şey arasında uçurum var. :31:

Ek olarak şunu da söylemek isterim bu yazdığına istinaden... Şu anlattığın şeyi de ben yapmam mesela. :31: Arkadaşımla istediğim kadar yakın olayım, sevgilime de gözü kapalı güveneyim yine de arkadaşımı sevgilimin yalnız olduğu eve yollamam ben yokken asla gidemez. :31: Benimki de mi kıskançlık acaba? Hiç zannetmiyorum ama. :31: Anlattığın şeyler ile bu söylediğin şey arasında uçurum var. :31:

Kesinlikle katılıyorum dediğinize.
Ayrıca önceki konularınızdan da biliyorum sizi.Adama yanınızda kadınlara taciz ediyor muamelesi yapıyorsunuz. Yani o derece tepki veriyorsunuz.
Yahu ne var baktıysa. Yeri geliyor öyle kızlar oluyor ki dönüp bir de ben bakıyorum yani.
Tamam,sevgilimin gözünün kaydığı da oluyor." Hayırdır beğendin galiba" diyorum gülerek,takılıyorum yani.Ama uzamıyo bile konu. Niye baktın,niye benimle ilgilenmedin falan diyerek boğmuyorum onu.
Belki bir sorunu vardı o gün size söylemediği?
Onun böyle davranmasının sebebi sizsiniz.
Ayrıca seim günü de sizi kıskanmaması normal.Çünkü o sizin işiniz. Niye kıskansın ki? Bu onu size güvenini gösterir.
Eğer ordakilerden biri size yakınlaşmaya çalışsa sizin tepkinizi bildiğini gösterir.
Ama sizin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Erkek yani gözü kayar,bakar.
Sizin elinizi bırakıp o kadına gidecek hali yok ya.
Siz kendinizi değiştirmediğiniz müddetçe daha çok böyle konunuzu okuruz.
ve yine sizi haksız buluruz. Haklı olsanız bile belki. Çünkü çok abartılı davranıyorsunuz bu konularda.
"Acımasız" diyorsunuz yorumlara ama diyecek birşey yok ki.
Acımasız olmazsak kendinizi düzeltmeniz mümkün değil.
Bu kadar kıskançlığa kimse ömür boyu katlanmaz.

:) mesele gitmesi değil..ayrılmadık zaten... döndü gitti,akşama gelir...ondan sıkıntım yok..benim derdim... ben mi büyütüorum... bu çocuğu yok yere mi üzüorum... yaptığı beni çok üzüo orası kesin de...biraz takıntılı bi tip olduğumu kabul ederek...suçum varsa telafi edeyim diorum.... ama ettiği laf laf mı yaa:(

toprak ölüden göz bakmaktan doymaz bnm nişanlımda bakar hep alştım artık ...

Kesinlikle katılıyorum dediğinize.
Ayrıca önceki konularınızdan da biliyorum sizi.Adama yanınızda kadınlara taciz ediyor muamelesi yapıyorsunuz. Yani o derece tepki veriyorsunuz.
Yahu ne var baktıysa. Yeri geliyor öyle kızlar oluyor ki dönüp bir de ben bakıyorum yani.
Tamam,sevgilimin gözünün kaydığı da oluyor." Hayırdır beğendin galiba" diyorum gülerek,takılıyorum yani.Ama uzamıyo bile konu. Niye baktın,niye benimle ilgilenmedin falan diyerek boğmuyorum onu.
Belki bir sorunu vardı o gün size söylemediği?
Onun böyle davranmasının sebebi sizsiniz.
Ayrıca seim günü de sizi kıskanmaması normal.Çünkü o sizin işiniz. Niye kıskansın ki? Bu onu size güvenini gösterir.
Eğer ordakilerden biri size yakınlaşmaya çalışsa sizin tepkinizi bildiğini gösterir.
Ama sizin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Erkek yani gözü kayar,bakar.
Sizin elinizi bırakıp o kadına gidecek hali yok ya.
Siz kendinizi değiştirmediğiniz müddetçe daha çok böyle konunuzu okuruz.
ve yine sizi haksız buluruz. Haklı olsanız bile belki. Çünkü çok abartılı davranıyorsunuz bu konularda.
"Acımasız" diyorsunuz yorumlara ama diyecek birşey yok ki.
Acımasız olmazsak kendinizi düzeltmeniz mümkün değil.
Bu kadar kıskançlığa kimse ömür boyu katlanmaz.

bzm bile baktgmız erkekler oluyo şahsen benim sanki biz bakmıyoruz hem ben miranda kerr değilsem oda orlondo blom degilll !!. :):)):

bir kere tartışma esnasında birini yermek için ya da güzel bir anında kendini yüceltmek için hem cinsin hakkında bilsen dahi bu şekilde konuşma. O öyleyse senin öyle olmaman artı bir puan değildir bence, olması gerekendir. Bu şekilde konuşmuş olman senin acizliğini gösterir nokta.

Imzami attim.

Birde kendine guven pls.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaa o hiç kıskanç değil ki... dün seçimde görevliydim...sabah beni o götürdü... benimle birlikte 2adam daha görevliydi... yakışıklı adamlardı..4 tane de jandarma askeri vardı... hepimiz bi yerde gün boyu kaldık... bizimle oturdu bi yarım saat..adamlarla da arkadaş oldu..aşkım ben gidiorum... bunlar düzgün çocuklar hadi kolay gelsin dedi çıktı,gitti.... hiç sıkmaz,üzmez saolsun... ama ben öyle değilim... güzel bi kıza baktı mı aklım çıkıyor:5:

Ne yani adamlar yakisikli olunca bi de asker olunca size baska gozle mi bakacak anlamadim.

Back
X