yine ben mi suçluyum? siz olsanız napardınız?

kızlar az önce sevgilimle buluştuk.. burası küçük bi yer herkes birbirini ismen olmasa da sima olarak tanır.. bi gördüğünüzü illa bi kez daha görürsünüz.. neyse sevgilimle de buluşma planımız yoktu..benim de onun da dışarıda işlerimiz vardı... rastlaştık..dedim gel i çay içelim yarım saat,ok dedi... gittiğimiz mekanın alt katı alışveriş merkezi... tam biz girerken yanda bi kız alışveriş yapıodu... kız da burada para karşılığı erkeklerle birlikte olan bi kız... neyse benimki kızı gördü... hakkını yemeyeyim çünkü olayı kendi tarafımdan anlatmak istemiyorum ben haksızsam bileyim... neyse benimki kıza 2 saniye falan ancak bakmıştır..başını çevirdi.yürüdük gittik ama ben farkettim...sorun çıkarmak istemedim sustum... neyse i yarım saat cafede oturduk ama sevgilim neredeyse benimle hiç ilgilenmedi...camdan sışarı baktı sürekli..yolda bişey yoktu...demek istediğim insan sevdiğinin yüzüne bakarak konuşmaz mı yaa?? neyse ben de bozuldum kalk gidelim,sen sıkıldın galiba dedim.. bu da hiç böyle tripleri alttan almaz..daha beterini yapar huyu kurusun.... kalktık... daha cafenin önünde bıraktı elimi..hadi görüşürüz dedi.döndü gitmeye yeltendi..bende de film koptu.nooluo yaa.. çok mu sıkıldın benden? ne bu acelen dedim... "sen gitmek istedin" dedi... ben de cafenin girişinden itibaren benden hariç herşeye baktın bi kere yüzüme bakmadın...ama ilk gördüğün kıza baktın dedim... (bakmamış olsa hatırlamazdı ama... o hatırladı ve ne var yaa..bu da mı mesele oldu..gözümüz de mi takılamaz bi yere dedi.. yani kıza bilinçli bakmış o an...:53: sonra ben de "baktığın kızı da sen de çok iyi biliosun ki 20 liraya herkesle birlikte olan bi kız...görmediğin insan da değil""" dedim.... ne cevap verse beğenirsiniz:53: o kız değildi bi kere... hemen her kıza b.k atma.o kız değildi dedi... bi de bana kızı savundu yaaa:53::53::53: şoklardayım..ellerim titrio şuan... bakmadım etmedim demio.... o kız değildi diye kızı savunuo.... sonra da beğendin mi kızı,ondan mı baktın doğru söyle dedim.... çekti gitti:53: nolur i akıl verin yaaa... ben çok mu üstüne gittim yoksa bu adamdan bi halt olmaz mı?

ben sevgilini çok duyarsız ve önemsemez biri olarak algıladım
rahatsız edici bir tavrı var sana yeterince deger vermiyor gibi
seninde hareketlerin ve konuşman fevri olmuş
ama sevgilinde kırılıp kırılmayacağını takmayan biri anlaşılan

daha önceki açtığın konulara da baktım ama çok abartıyorsun bence. çocuk iyi dayanıyor vallahi.. :20:

Sana bir psikoloğa git dedik ama dinlememiş görünüyorsun. Yok beni asıl şaşırtan, bu adamın sana nasıl katlanıyor olduğu. :51::51:

yaa o hiç kıskanç değil ki... dün seçimde görevliydim...sabah beni o götürdü... benimle birlikte 2adam daha görevliydi... yakışıklı adamlardı..4 tane de jandarma askeri vardı... hepimiz bi yerde gün boyu kaldık... bizimle oturdu bi yarım saat..adamlarla da arkadaş oldu..aşkım ben gidiorum... bunlar düzgün çocuklar hadi kolay gelsin dedi çıktı,gitti.... hiç sıkmaz,üzmez saolsun... ama ben öyle değilim... güzel bi kıza baktı mı aklım çıkıyor:5:

valla şu msjını okuyunca bi garipsedim gerçekten demekki bu tam tersi olsa sen ortalığı karıştırıcaksın :19: tabi insanın fikri neyse zikride odur bence tedavi olmalısınız

yaa o hiç kıskanç değil ki... dün seçimde görevliydim...sabah beni o götürdü... benimle birlikte 2adam daha görevliydi... yakışıklı adamlardı..4 tane de jandarma askeri vardı... hepimiz bi yerde gün boyu kaldık... bizimle oturdu bi yarım saat..adamlarla da arkadaş oldu..aşkım ben gidiorum... bunlar düzgün çocuklar hadi kolay gelsin dedi çıktı,gitti.... hiç sıkmaz,üzmez saolsun... ama ben öyle değilim... güzel bi kıza baktı mı aklım çıkıyor:5:

Ne yapsın peki? Zebani gibi basında mı beklesin, her adama potansiyel tacizci muamelesi mi yapsın?

Rahat bırakın su cocukları biraz lütfen; lorena bir sen iki

Lorena Junior olmussun sen kardes. Bu nasil bir nick, ne kadar bunaltici oldugunun sen de farkindasin sanirim.

(Lorena nerdesin, gel kardesine sahip cik :14:)

bu muhabbeti ben biraz sapkın buldum. Yakışıklı adamlar ve 4 asker düzgün olmasalar ne olur? Seni sınıfa kapatıp tecavüz mü edicekler... Konuştuğun her erkeğe acaba bana sarkar mı gözüyle mi bakıyorsun?

Öf baktın bakmadım çocuk musunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konularınızı okumadim yalniz suna takildim.Duymuş olabilirsiniz hadi görmüş de olabilirsiniz ama bu size o bayanı fişleme ya da uzerine bir yafta yapistirma hakkı vermez.
Burada namus kavramini mi irdeleyecegiz simdi? Herkesin kendi hayati.Ayıp yahu.

Son düzenleme:
bu muhabbeti ben biraz sapkın buldum. Yakışıklı adamlar ve 4 asker düzgün olmasalar ne olur? Seni sınıfa kapatıp tecavüz mü edicekler... Konuştuğun her erkeğe acaba bana sarkar mı gözüyle mi bakıyorsun?

Amaaan, bos konusuyoruz dans. Geçen topigindede demistim tedavi olsun diye fakat kendisi "hayir ben kendi basima asarim" diyordu.

Belliki asmamis.

Diger tarafindan bu üyenin açtigi topikler artik bana pek olagan gelmiyor. Hani bu kadari fake gibi geliyor.
Ha insan asiri derece kiskanç olabilir fakat bu tür insanlarin iliski yürütmesi imkansiz.

kızlar az önce sevgilimle buluştuk.. burası küçük bi yer herkes birbirini ismen olmasa da sima olarak tanır.. bi gördüğünüzü illa bi kez daha görürsünüz.. neyse sevgilimle de buluşma planımız yoktu..benim de onun da dışarıda işlerimiz vardı... rastlaştık..dedim gel i çay içelim yarım saat,ok dedi... gittiğimiz mekanın alt katı alışveriş merkezi... tam biz girerken yanda bi kız alışveriş yapıodu... kız da burada para karşılığı erkeklerle birlikte olan bi kız... neyse benimki kızı gördü... hakkını yemeyeyim çünkü olayı kendi tarafımdan anlatmak istemiyorum ben haksızsam bileyim... neyse benimki kıza 2 saniye falan ancak bakmıştır..başını çevirdi.yürüdük gittik ama ben farkettim...sorun çıkarmak istemedim sustum... neyse i yarım saat cafede oturduk ama sevgilim neredeyse benimle hiç ilgilenmedi...camdan sışarı baktı sürekli..yolda bişey yoktu...demek istediğim insan sevdiğinin yüzüne bakarak konuşmaz mı yaa?? neyse ben de bozuldum kalk gidelim,sen sıkıldın galiba dedim.. bu da hiç böyle tripleri alttan almaz..daha beterini yapar huyu kurusun.... kalktık... daha cafenin önünde bıraktı elimi..hadi görüşürüz dedi.döndü gitmeye yeltendi..bende de film koptu.nooluo yaa.. çok mu sıkıldın benden? ne bu acelen dedim... "sen gitmek istedin" dedi... ben de cafenin girişinden itibaren benden hariç herşeye baktın bi kere yüzüme bakmadın...ama ilk gördüğün kıza baktın dedim... (bakmamış olsa hatırlamazdı ama... o hatırladı ve ne var yaa..bu da mı mesele oldu..gözümüz de mi takılamaz bi yere dedi.. yani kıza bilinçli bakmış o an...:53: sonra ben de "baktığın kızı da sen de çok iyi biliosun ki 20 liraya herkesle birlikte olan bi kız...görmediğin insan da değil""" dedim.... ne cevap verse beğenirsiniz:53: o kız değildi bi kere... hemen her kıza b.k atma.o kız değildi dedi... bi de bana kızı savundu yaaa:53::53::53: şoklardayım..ellerim titrio şuan... bakmadım etmedim demio.... o kız değildi diye kızı savunuo.... sonra da beğendin mi kızı,ondan mı baktın doğru söyle dedim.... çekti gitti:53: nolur i akıl verin yaaa... ben çok mu üstüne gittim yoksa bu adamdan bi halt olmaz mı?
Sevgilinize kıza baktı diye bastan tepkili davranmış olabilirmisiniz?
Ayrıca kızın ne yaptığı , sevgilinize onu begendinde baktın vs.tarzînda konuşmanız biraz gereksiz olmuş. 2 saniye baktı diyorsunuz, uzatacak birşey gibi gelmedi bana. Sizinle ilgilenmemesi konusunda haklısınız ama bir sebebi olabilir, aklına takılan bişey olabilir vs. Kızla ilgili üzerine gitmeden bir sorun mu var diye sormalıydınız bence.

Amaaan, bos konusuyoruz dans. Geçen topigindede demistim tedavi olsun diye fakat kendisi "hayir ben kendi basima asarim" diyordu.

Belliki asmamis.

Diger tarafindan bu üyenin açtigi topikler artik bana pek olagan gelmiyor. Hani bu kadari fake gibi geliyor.
Ha insan asiri derece kiskanç olabilir fakat bu tür insanlarin iliski yürütmesi imkansiz.

Yok ya artık sapıklık bu kadarı. Ben fake olmadığını düşünüyorum ama çok iğrenç. Düşünsene ben bu kızla arkadaş oldum bir şekilde. Hadi dedik eşlerle kahvaltı yapalım pazar sabahı. Kahvaltı kıza zehir olur mesela. Ben bunun nişanlısına bir samimi laf desem saçımı başımı yolar. Aynı şekilde de benim eşimin devamlı ona yazma ihtimalini kurucak kafasında ona göre böyle mesafeli olmaya kasıcak falan. Çok çirkin değil mi?

Aşamaz bence. Çünkü karakter bu kadarı. dipdibe yaşayacakları birini bulucak kendine. Evlenicekler sosyal yaşantıyı sıfılayacaklar. İşlerinde karşı cins olmayacak. Aralarında mutlu mesut yaşayacaklar.. İlişkilerine akraba arkadaş dahil olmamalı.

of marue çok güldürüyosun beni ya :60:

hakkaten yani bunda abartılı kıskançlık yapacak ne var güzelse ben de bakarım şimdi lezbiyen miyim ben :27: insan nasıl güzel bir eve arabaya bakıyorsa insana da bakabilir yahu bu ille cinsel ya da duygusal bir anlam içermek zorunda değil

of marue çok güldürüyosun beni ya :60:

hakkaten yani bunda abartılı kıskançlık yapacak ne var güzelse ben de bakarım şimdi lezbiyen miyim ben :27: insan nasıl güzel bir eve arabaya bakıyorsa insana da bakabilir yahu bu ille cinsel ya da duygusal bir anlam içermek zorunda değil

Evet dimi eşim bana şu kız çok güzelmiş diyebilmeli bence o samimiyet rahatlık ve güven oluşmalı çiftler arasında. Aynı şekilde ben de derim.

Ama demin tecavüz dedim ya meseleyi yine belaltına bağlamış olmama gülüyorsun sanırım. :27:

Evet dimi eşim bana şu kız çok güzelmiş diyebilmeli bence o samimiyet rahatlık ve güven oluşmalı çiftler arasında. Aynı şekilde ben de derim.

Ama demin tecavüz dedim ya meseleyi yine belaltına bağlamış olmama gülüyorsun sanırım. :27:

Düşüncesi komik geldi insanlar sabahın 6sında kalkıp sandık şu bu yerleştiriyorlardı yani kimsenin afyon patlamamış dur bizim sınıftaki kıza tecavüz edelim toppluca olayı komik :27:

ben bu kızın sevgilisinin de öyle düşündüğünü sanmıyorum göz yani bu öylesine bakıyodur ama öylesine bakmıcağı yoksa bile bu kadar baskıdan sonra bakar. insanın aklına zorla sokmayın yav eşim de acayip baskı yapıyordu bi dönem manyak olmuştum psikolojim bozulmuştu yani:19:

Son düzenleme:
Bence bir doktora görün.
Çocuk soğuma belirtileri göstermeye başlamış bile.

Merhaba ben de senin gibiyim daha doğrusu gibiydim diyim.artık yapmamaya calısıyorum cünkü..sana benden bi tavsiye eger sevgilini gercekten cok seviyorsan ve ciddi düşünüyosanız biraz kendini geri cek lütfen..Ben de psikologlara gittim ilaç kullandım vs ama olmadı dedimki ben kendim cözcem ve madem bilimle çözemedim bi de dinle çözmeye calısayım dedim ve dini gelişim kitapları falab var ya onları okudum altlarını cize cize sürekli tekrar tekrar okuyarak... Baya bi ilerleme kaydettiğimi düşünüyorum ben..Benim su an önümde cok önemli sınavlarım var mesela sevgilim de gelecegımız için sınavlara hazırlanıyor ben hep sıkıstırıyodum aramıyosun etmiyoaun gelmyosun gitmiyosun ( ki arıyodu geliyodu...) sonra ben kitapların da etkisiyle ve sevgilimin bi sözünden sonra karr aldım..sevgilim sunu dedi ben elimden gelen her seyi yaptım su an bu sacma sapan sey yüzünden gelecegimiizi etkileyecek olan sınava hazırlanmayıorum ve sen de hazırlanmıyosun su an ayrılsak vicdanım cok rahat dedi. Benim kafama balta indi aydınlandım biz ayrılıgın lafını etmiyoduk düşün ve ben değiştim..bence cok iyi düşün ilişkini güzelce yasamak varken mahvetme bak ne gğzel istediğiniz zaman görebiliyorsunuz birbirinizi biz de uzaktayız...

Yok ya artık sapıklık bu kadarı. Ben fake olmadığını düşünüyorum ama çok iğrenç. Düşünsene ben bu kızla arkadaş oldum bir şekilde. Hadi dedik eşlerle kahvaltı yapalım pazar sabahı. Kahvaltı kıza zehir olur mesela. Ben bunun nişanlısına bir samimi laf desem saçımı başımı yolar. Aynı şekilde de benim eşimin devamlı ona yazma ihtimalini kurucak kafasında ona göre böyle mesafeli olmaya kasıcak falan. Çok çirkin değil mi?

Aşamaz bence. Çünkü karakter bu kadarı. dipdibe yaşayacakları birini bulucak kendine. Evlenicekler sosyal yaşantıyı sıfılayacaklar. İşlerinde karşı cins olmayacak. Aralarında mutlu mesut yaşayacaklar.. İlişkilerine akraba arkadaş dahil olmamalı.

Iste ondan diyorum pek olagan degil. Yani senin esin böyle olsaydi, birak evlenmeyi, flört döneminiz bile kisa olurdu degilmi?
Bende diyorumki bu kizin erkek arkadasi nasta tahamül ediyor? Nasil oluyorda bu kiz halen iliski yürütuyor?

Ondan dolayi bana fake geldi. Zaten geçen topiginde ben onun sevgilisi olmus olsaydim, ayrilmaya yeterli neden olurdu.
Hele simdiki olay sadece o nedeni seabitlestirirdi benim gözümde.

offffff :41:
hakkatten sıktın ama ya :51:
yeter vallahi yeter :31:
allah çevrendekilere sabır versin.
içim şişti senin kıskançlıklarından :55:

Back
X