• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine ben ve dertlerim...

meryemim40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
1.192
890
38
29
arkadaslar eski konumdan bilenler biliyo beni bosanamadim neyse geldim su dakikaya kadar hersey mukemmeldi hersey gecen bi konu acildi facesin oldugnu soyledim gordum dedim benim degil arkadasin ona giriyorum bakiyorum falan dedi ama face kendi adinaymis telefonunu bile yazmis az once kardesimden istek gonderdim onun telefonuna bildiri geldi normal sms ordaki adrese girdim telefonu eski biraz tam iyice bakamadim msjlara baktim bizim bu olaylardan once konusmus bi kadinla hmm yazmis ama elim ayagim titriyo yargilamayin boyle olcag belliydi demeyin lutfen olumlu yorumlara ihtiyacim var dedigimgibi olaylardan once konusmus bende engelledim kendi facesini iptal ettim sifremi unuttum yaparak uyuyodu uyandi sordum ben sana yemin ettim dedi niye yalan soyleyim dedi olaydan once konusmus hmm yazmis bugun 24 aralik bu zamana kadar bir daha yazisma olmamis ama uzgunum kirginim tamam once konsms yemn etti artk yapmadigna eminm ama onu gormek bile bana yetti

olaydan once konusmus hmm kalmis sadece son attg msj bidaha atmamis oda yazmamis yeminine inaniyorum surekli herseye yemn eden biri degil ama aklima gelince uzuluyorum

Sen sadece bir kadını görmüşsün. Ya başka kadınlarla da konuşmuşsa ? Hmm ya . :KK12:
olaydan once konsmus zaten msj da bi taneydi ve arkadasi azdi oyle olmasini dusunmek bile istemiyorum ama her dk dua ediyorum bana yasattig aci ondan ciksin insallah diye ben ona her an soyluyorum unutmicagmi uzuldugmu

Can'ım sen eşinin dediğine inanıyor gibi yap ama çok da bel bağlama.Gerisi geliyor çünkü ki senin yaşadığın olaylar pek yenilir yutulur gibi değilmiş.Allah kolaylık versin eşine de Allah korkusu..

Canım burdakileri sürekli eşinin kötü birşey yapmadigina inandirmaya çalışmayı bırak öncelikle.anladik tamamiyle inanmissin.artik seni uzecek birşey yok o zaman canını sikma bundan sonraki yaşamına bak.öncekileri dusunup kurma bosuna

Bir şey yapmayacaksan sessiz kalacaksın !
Hem kendini üzüyor karnında ki sabiye acı çektiriyorsun .
Hem de adamın gözünde daha kötü hale geliyorsun .
Hata bir kere yapılır affedersiniz ama sizinkisi Ap .. lık boyutuna geliyor artık .
Gerçekten ben sizde değilim karnınızdakiyle kucağınızdaki sabi deyim . :(

Yemin miş vs miş . Yapılan araştırmalarda bir insanın 1. suçlu olduğu konularda bir de kendine güvenmeyip suçlu konumuna düşeceğine inandığı konularda yemin ettiği saptanmıştır . Okuyanların aklında olsun .

Her gün o evde o adamla tetik üstünde kalaraktan yavaş yavaş ölmektense boşan bir kere öl .
Sonra küllerinden evlatlarınla doğarsın .

Back
X