boşanmazsam tüm hayatımı hediye etmiş olacağım ve blöf yapmıyorum.Dikkatli ol, gercekten bosanma niyetin olmayıp ortaya bu lafi atarsan ve esin de pesinden gelmezse elinde patlar..
Ve bence bosanmayacaksin, şu an böyle konuşuyorsun..
işte herşey bana bindiEvlilikte kadınlar ne kadar fedakar olursa, o kadar zarar görüp yıpranıyor...
Iyi düşünün. Bütün borclar size binmesin.
boşanmazsam tüm hayatımı hediye etmiş olacağım ve blöf yapmıyorum.
işte herşey bana bindi
yahu adam aldığı çiçeğe kadar saydı neyi patlayacak elimdeValla elinde patlamasin da sonra, iyi dusun diye dedim..
Sen bana niye patliyosun iyi deyahu adam aldığı çiçeğe kadar saydı neyi patlayacak elimde
yanlış anlamayın size patlamak değil sadece elimde kalcak bişi yok demek istedimSen bana niye patliyosun iyi deiyiligin icin soyluyorum, ani karar alip pisman olma diye.. Sen bilirsin yani..
Allah hayirli kararlar aldirsin..yanlış anlamayın size patlamak değil sadece elimde kalcak bişi yok demek istedim
aminAllah hayirli kararlar aldirsin..
konularını okuyordum ama eşinin bu kadar yapacağını tahmin etmemiştim
demek hep yazmış bir kenaravalla bende beklemiyordum.
kimisi vardır gerçekten kötüdür kötülüğünüde yapar ama herşey ortadadır, kimiside vardır iyilikle s.ç.r ağzına işte benim eşim ikincisi oluyor iyi davranıp yaptı yapacağını
nerden başlasam ne anlatsam bilemiyorum ama içimi dökmem lazım sıkıntım eşim karşılıklı hata yaparak boşanma aşamasına geldik daha önceki konuları okuyanlar bilir kız kardeş sorunum, eşimin uyanıklığı kv nin kışın bize gelişi ve birde evlilik yıldönümünde tatil isteyişim ve reddedilişim (bu konuda eşim haklı) neyse eklemek istediğim şey ise eşimin borç içinde olup evlenirken benim kredi çekişim ve tüm masrafları yüklenişim tüm masraflar hatta anasının babasının faturalarına kadar nasıl böyle bir aptallık yapabildim bilmiyorum hayatta yapmayacagım şeyi yaptım ve onun sevgi sözcüklerine kandım daha doğrusu beni sevdiğine inanmak istedim ama aptallık ettim hemde büyük aptallık tum bunlar oldu bitti.
ben yine hata ettim diye evlilik yıldönümümüzde süpriz olsun diye bayramı annesini görerek geçirsin diye biletleri ayarladım güya süpriz yapıcam ee zaten biliyorum annesinin benden önde geldiğini.
olay dün patlak verdi özel bir sebeple kavga ettik ve bana benim için sigarayı bıraktığını tekrar başlayacağını hayatını kısıtladığımı nankör olduğumu söyledi ki gerçekten ben istedim sigarayı bırakmasını ama istediğimde nişanlı bile değildik istemiyorsan kabul etmeyecektin dedim ve tartışma büyüdü ve ben o hızla ve sinirle aldığım bütün biletleri iptal ettirip kendi ailemin yanına gitmek için ayarlamaları yaptım tam evlilik yıldönümümüzde terk ediyorum kendisini dönüşte bir ev tutup eşyaları da alıp taşınacağım (ki eşyaların taksitlerini ben ödedim şimdiye kadar) anasıyla mutlu mesut yaşarlar artık.
En mantıklı kararı vermişsin. Sensiz nasıl idare edicek bakalım evi. Belki kıymet bilirler ama nerdee
Bu erkeklere rahat batmıyorsa ben de bişey bilmiyorumyok zaten özgür olmak istiyormuş kendisi buyursun olsun diyorum çünkü artık bende özgür olcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?