Adam konu sahibine yürümüş mü? Bence hayır.Bu ne umutsuzluk yorumlardaki anlamadım:)
Böyle muhabbete devam edin nereye varacak bakın.
Belki sizi görmeye gelecek falan.
Ilerde birlikte orada yasayacaksiniz.
Ya da o dönecek.
Uçmadan tanıyın yani :)
Hayırlısı..
Adam konu sahibine yürümüş mü? Bence hayır.
Herhangi bir ilgi belirtisi göstermiş mi? Yine hayır?
Hadi adam da ilgilendi diyelim yazışarak mı ilişki yürütecek iki koca insan. Söz konusu ülke kanada. 13 saat uçuş mesafesi. Bilet fiyatına girmiyorum bile. Senede bir ya gelecek ya gelmeyecek adam, konu sahibi muhtemelen gidemeyecek. Doğru düzgün görmediği, tanımadığı, huyunu suyunu bilmediği bir adamla yaşamak için kalkıp gidecek mi? Bu kadar mı yoklukta konu sahibi de karşıdaki adam da?
Konunun başlığı aşklı yahuŞartları bilmiyoruz. Belki çok zengin bilet parası sorun değil. Belki işi gereği tatil sorunu yok. Sık seyahat edip uzun zaman geçirebiliyor.
Gideli 2 yıl olmuş belki artık dönmeyi düşünüyor gibi gibi..
Yani bence yazışma başlatması, uzun zamandır tanıyormuş gibi sıcak muhabbete girmesi olumlu bir şey.
Belki o da yalniz samimi bir ilişki ihtiyacı olan bir dönemde.
Uçmadan tanışmanın zararı ne?
Hemen aşık ol demiyorum ben de. Ol deyince olacak şey değil zaten.
En fazla denedik olmadı dersin.
Belki olurdu acabası ile yaşamaktan iyidir.
Kanada 'da yaşamıyormuş. Burada çalıştığı şirketin Kanada tarafında ki işlerini yürütüyormuş. Dönem dönem hem orada hem burada. Yani aslında zaten bir şey yokta ben nasıl davranayım onu bilemedim.Burda olsa olabilirdi belki ama Kanada'da yaşaması biraz imkansız kılıyor.
Teyzem asla öyle bir şey yapacak birisi değil. Sordum yapmamış da hatta çok şaşırdı.teyzen seni ona çaktırmış olabilir mi? verdiği cevaptan bu yola çıktım.
niye saçma oluğunu düşündünüz ki. Heveslenmek diye bir şey yok. Neye hevesleniyim.cidden bunu yapmanız,heveslenmeniz çok saçma değil mi ?
ay değil mi yaa keşkeeee :)Keşke ben de Kanada'da yaşasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?