Yine Ben Ve Yine Kv Kp

Evet malesef ve böyle ailesi herseye müdahale ettikçe ister istemez evliliğimize de yansıyor

Evet malesef ve böyle ailesi herseye müdahale ettikçe ister istemez evliliğimize de yansıyor
evet bakıcı olduğunda göreceksin ki hafiflemişsn . kafan daha rahat . eşin ile muhabbetin de artacak . göreceksin

evet bakıcı olduğunda göreceksin ki hafiflemişsn . kafan daha rahat . eşin ile muhabbetin de artacak . göreceksin
Zaten en ufak bir seyde eşim de diyor artık bakıcı bul diye o da topu bana atıyor yapayalnız bırakıyor beni kendimi cok yalnız hissediyorum.

Arkadaşlar kendimi yalnız hissettiğim bugünlerde iyi ki varsınız hepinize çok teşekkürler.

bakıcı, o olmadı kreş bulun ve kurtulun bu insanlardan,
bakıcı aradığınızı da söylemeyin aniden artık gelmenize gerek yok diyip gönderin.
hatta alabiliyorsanız o zamana kadar izin alın da hemen gönderin evlerine, fazla şımarmışlar belli ki, yerlerini öğrensinler.

Evet arıyorum bakalım

Kendi çocuğunun sağlığını düşünmeyen insanlar sizin çocuğunuza nasıl bakıyor acaba ki bi buhar makinasının bile lafini yapmışlar esinizde arkanızda değil çıkın isten bi süre cocugunuzla vakit gecirin sonra uygun kreş yada bakıcı bulunca ise girin esinizede ders olsun tek başına calisinca

Ahh caniiim uzmek ne kelime bi konularima goz at stres snrden hasta oldm durumum kritik hastanede yatyotm kandaki yag oranlarm yuksrlmis ve pankreas iltihabi olmsum
Öncelikle konularınızı okudum Allah yardımcınız olsun herkes kendi çektiğini biliyor.Zorluklar yaşıyorsunuz siz de üstelik yaşınız da çok küçük.Niye böyle yapıp bize hayatı zehir ediyorlar anlamıyorum ki çok sey değil beklediğimiz aslında.Birazcık anlayış o kadar.

Evet ben de onu anlamıyorum eşime hastaneye gidelim dedim diye olay oldu evde buhar makinası sadece yasadığım olaylardan biri yüzlercesi var öyle ben de kres ve bakıcı arayısına girdim.Çünkü tükendim artık

Bosver canm bak kafama taktm da noldu kendme oldu biz uzulecegmze onlar izulsun kov gtsin kafan rahat olur hem cocugununda piskolojisi bzulur kac yasinda cocugun

Zaten en ufak bir seyde eşim de diyor artık bakıcı bul diye o da topu bana atıyor yapayalnız bırakıyor beni kendimi cok yalnız hissediyorum.
kadınlar ayarlar bu şeyleri çünkü. biz de bakıcı aradığımızda ben koşturdum hep.
topu sana atmış bak ne güzel . yani bakıcı işine soğuk bakmıyor adam. ne ş anslısın işte. aramaya başla sen .
arkadaşlarına komşularına haber sal

Kızlar şimdi bir kreş buldum en küçük cocuk 18 aylıkmış ve doluymuş kontenjan acıldığında arayacaklar beni diğer kreşler hep 36 aylıktan itibaren alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…