Yine Ben Ve Yine Kv Kp

Çantasını eline tutuşturup hadi selametle deseydin ya!! Terbiyesizler kocanda dahil. Acil bakıcı bul,güle güle de. Kimi bulursan bul bu psikolojideki insanlardan iyi bakacağı kesin.
Ben de yoruldum artık

Evet kreş arastırmaya basladım.

Evde bu kadar bosbeles insani besleyeceginize bir bakici tutsaydinizbunca zaman hem daha ekonomik olurdu hem de gerginlik yasamazdiniz.
Koca adam kp utanmiyor mu kocakari gibi davranmaya! Def edin hepsini evden
Sürekli her hareketimi yanlış anlamaları her sözümü kafalarına göre anlayıp eşime karın böyle dedi karın böyle yaptı demeleri cok yorucu

Evet eşimden bekliyorum minicik bir anlayış merhamet ama ondan da göremeyince

Ben olsam böyle kocaya çalışarak destek olacağıma çıkar evde oturur çocuğuma bakarım hadi bakalım tek maaşla geçindir evini bak bakalım derim nett.
Evet o da bir seçenek ama kızımın geleceğini düşünüyorum

Evet ama kızımın geleceğini düşünüyorum onun için çalışıyorum

Bırak babası düşünsün kızının geleceğini.
Sen hastalık sahibi olunca zaten kızının geleceğini hastalıklarla psikolojık tedavilerle uğraşmaktan yine sağlayamacaksın zaten..

arkadaşım burdaki arkadaşların dolduruşuna gelip sakın işten çıkma. sen memursun kolay da olmamışsındır muhtemelen. şu saatten sonrada memur olmak kolay değil önce onu söyleyim.
2 dakika da babasının dolduruşuna gelen adam sen işten çıkınca iyice kendini bişey sanar. bu defa da aileme sen bak hizmet et der.
ben eltime verdim ücretiyle bakıyor. çocuğun çok küçükse ve işten izin alman zor ise bakıcı araştır. çünkü çocuk kreşe başlayınca sürekli hasta oluyor ister istemez izin kullanmak gerekiyor.
oğlum şu an 37 aylık seneye inş kreşe vericem bende.

ücretsiz izine ayrılın 2 sene. sonra kızınız büyümüş olur zaten kreşe verirsiniz sonra işinize dönersiniz olmaz mı ?

Dogrusunuz aslında ama. Bakıcı bulursanzda kavga çıkar gene söylenirler ve esnle kötü olursn .. o halde esinle konuş ya bakıcı bul yada işten cikaym de .. kendine fazla fazla önemseyen insanları hc sevmem bn kp aynı öyle ama çok şükür eşim bni haklı buldu sonunda istersen hc konuşma diyor smdi birlikte çözüm bulmanız gerk o halde..

Bakıcı bulabilsem bir dakika beklemeyeceğim inan ki.

Evet iş eşte bitityor eşin sana sahip çıkacak öncelikle

caınım benim . biz de hiç bilmediğiniz bi şehre geldik 3 yıl önce.
ben de çocuklarıma hiç tanımadığım bi bakıcı bulmak zorunda kaldım.
annem kv dem bakamadı çünkü. onlardan 10 saat uzakta bi memleketteyiz . zaten kısa süreli oldu bakmaları. o da annem geldi.
derim ki böyle tehtidlerle uğraşacağına . kimse ile yüz göz olmadan bi bakıcı bul. daha fazla ileri gitmeden olaylar bakcı ayarla.
böyle olmaz .ev ev üstüne olmuyor malesef

Evet maddi sıkıntılara rağmen o da bir çözüm.
kesinlikle böyle psikolojin bozulacağına oturur kendin bakarsın.
diyelim o 2 yıl ücretsiz iizinde güvenilir bi bakıcı buldurn. dilekçe verir işe başlarsın istediğin zaman . 2 yıl dolması gerekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…