• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben yardım?

leylalilayn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
93
102
43
31
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bosanmak-veya-bosanmamak-yardim-eder-misiniz.1048509/ Arkadaşlar bu linkte eski konum var. Sizlere gelişmeleri anlatacağım. Eşimin boşanma teklifini kabul ettiğimi arayıp söyledim ve eşim geri vites attı. Ama terk ettiğin gibi kendin geleceksin bu eve diyor yani ben seni gelip almam diyor .Aşkından ölsede gelmezmiş. Bana bunu söyledi bende kabul etmedim yinede bu evliliğe artık inanmadığımı çocuk yokken bitmesinin en iyisi olacağını söyledim . Ben sana el uzatıyorum birbirimizi idare edelim evlililik böyle birşey demeye başladı . bende bu el uzatmak değil ki dedim. çünkü gelirsende kendin geleceksin. boşanacaksakda sen istediğin için boşanıyoruz diyor. ilk boşanmayı isteyen kendisi olmasına rağmen . yuva yıkıyorsun vs diyerek kendimi kötü hissettirmemi sağlıyor . Dün gece bana beni sevdiğini ve bazı özel şeyler söyledi onları özlediğini söyledi. Bende acaba bunun için mi istiyor beni dedim:/ yada ben mi kotü niyetliyim bilmiyorum. ayrıca bilmenizde fayda vardır diye söylemek istiyorum eşimden ayrı kaldığım şu 2 ayda eşim işsiz kalmış ve evin eşyalarını da dağıtmış :)) bana sormadan. Gelmemi istediği ev Annesinin evi. tekrar eve çıkarız zamanla diyor ./ burnuma kötü kokular geliyor eşimin beni geri çağırmasında tamamen farklı niyetler olduğunu düşünüyorum çok mu fesatım. bana ne önerirsiniz ne yapmalıyım?

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bosanmak-veya-bosanmamak-yardim-eder-misiniz.1048509/ Arkadaşlar bu linkte eski konum var. Sizlere gelişmeleri anlatacağım. Eşimin boşanma teklifini kabul ettiğimi arayıp söyledim ve eşim geri vites attı. Ama terk ettiğin gibi kendin geleceksin bu eve diyor yani ben seni gelip almam diyor .Aşkından ölsede gelmezmiş. Bana bunu söyledi bende kabul etmedim yinede bu evliliğe artık inanmadığımı çocuk yokken bitmesinin en iyisi olacağını söyledim . Ben sana el uzatıyorum birbirimizi idare edelim evlililik böyle birşey demeye başladı . bende bu el uzatmak değil ki dedim. çünkü gelirsende kendin geleceksin. boşanacaksakda sen istediğin için boşanıyoruz diyor. ilk boşanmayı isteyen kendisi olmasına rağmen . yuva yıkıyorsun vs diyerek kendimi kötü hissettirmemi sağlıyor . Dün gece bana beni sevdiğini ve bazı özel şeyler söyledi onları özlediğini söyledi. Bende acaba bunun için mi istiyor beni dedim:/ yada ben mi kotü niyetliyim bilmiyorum. ayrıca bilmenizde fayda vardır diye söylemek istiyorum eşimden ayrı kaldığım şu 2 ayda eşim işsiz kalmış ve evin eşyalarını da dağıtmış :)) bana sormadan. Gelmemi istediği ev Annesinin evi. tekrar eve çıkarız zamanla diyor ./ burnuma kötü kokular geliyor eşimin beni geri çağırmasında tamamen farklı niyetler olduğunu düşünüyorum çok mu fesatım. bana ne önerirsiniz ne yapmalıyım?
Sizi bilemem de ben bu adamla 5 dakika bile muhatap olmam.
Eşini,yuvasını kabullenmemiş adam size nasıl kendinizi kötü hissettiriyor bilemedim.
Ben olsam çoktan davamı açardım.

yaşın 24 böyle bir ömür gecerse devam et derim ama aynı sebeplerden boşanmış biri olark söylüorumm kukla erkeklerle olmuyo annelriyle yaşamay devam etsinler aileni karını bilecek ayıracak erkek dediğin

Adam bellıkı hesabını yapmış ya da yapıyor
İş biraz evlilikten öteye geçmiş gibi
Ben olsam dönmem nihayetinde evinizde yok

Sizi bilemem de ben bu adamla 5 dakika bile muhatap olmam.
Eşini,yuvasını kabullenmemiş adam size nasıl kendinizi kötü hissettiriyor bilemedim.
Ben olsam çoktan davamı açardım.
Yani bende öyle söyledim sadece suçlu ben miyim acaba diye düşündğrmeye başladı beni. :(

Barışır mısınız bilmem ama zaten sorunlu bir evliliğiniz var. Bir de kv 'nin yanına taşınmak hiç mantıklı değil.

Önceki konunuzu okudum adam zaten annemi uzersem seni bosarim diyormuş gitseniz bı de daha zor olucak artık ben boşanma diyemiyorum kimseye ama çocuk olunca herşey daha zor oluyor daha çocuk yokken iyi düşünün derim

Aklındaki şüpheler yersiz değil onu bil. Adam neyi özlediğini de söylemiş işte açık açık..

Hem boşanmak istiyor, hem vazgeçiyor ama sen gel diyor, üstelik seksi özlediğini ima ederek daha da itici hale geliyor, evi boşaltıyor annesinin evine çağırıyor :ukala:

Bu tiple tekrar yola çıkarsan ilk denemede elini bırakır demedi deme..

genellikle düzeleceğini düşündüğüm şeylerde sabırdan ve bir şans daha vermekten yana olurum ama önceki konuyla birlikte okudum hazır boşanma için bi adım atmışken geri dönmeyin bu sizi ömür boyu aşağılar ve hiç bir şeyinizi ciddiye almazlar. Adamın yaşı önemli değil daha bağımsız bir birey olmamayı öğrenememiş bu gidişle de öğrenmeyecek ve her yük size kalacak , kesinlikle arkanıza dahi bakmayın

Back
X