- 23 Aralık 2017
- 93
- 102
- 43
- 31
- Konu Sahibi leylalilayn
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bosanmak-veya-bosanmamak-yardim-eder-misiniz.1048509/ Arkadaşlar bu linkte eski konum var. Sizlere gelişmeleri anlatacağım. Eşimin boşanma teklifini kabul ettiğimi arayıp söyledim ve eşim geri vites attı. Ama terk ettiğin gibi kendin geleceksin bu eve diyor yani ben seni gelip almam diyor .Aşkından ölsede gelmezmiş. Bana bunu söyledi bende kabul etmedim yinede bu evliliğe artık inanmadığımı çocuk yokken bitmesinin en iyisi olacağını söyledim . Ben sana el uzatıyorum birbirimizi idare edelim evlililik böyle birşey demeye başladı . bende bu el uzatmak değil ki dedim. çünkü gelirsende kendin geleceksin. boşanacaksakda sen istediğin için boşanıyoruz diyor. ilk boşanmayı isteyen kendisi olmasına rağmen . yuva yıkıyorsun vs diyerek kendimi kötü hissettirmemi sağlıyor . Dün gece bana beni sevdiğini ve bazı özel şeyler söyledi onları özlediğini söyledi. Bende acaba bunun için mi istiyor beni dedim:/ yada ben mi kotü niyetliyim bilmiyorum. ayrıca bilmenizde fayda vardır diye söylemek istiyorum eşimden ayrı kaldığım şu 2 ayda eşim işsiz kalmış ve evin eşyalarını da dağıtmış :)) bana sormadan. Gelmemi istediği ev Annesinin evi. tekrar eve çıkarız zamanla diyor ./ burnuma kötü kokular geliyor eşimin beni geri çağırmasında tamamen farklı niyetler olduğunu düşünüyorum çok mu fesatım. bana ne önerirsiniz ne yapmalıyım?