- Konu Sahibi hayatim321
-
ikinizinde o tip ortamlara gitmeyi sanırım kaldıramıyorsunuz. eşin seni, sen eşini kıskanmışsın. aslında eşin "kendimi garson gibi hisediyorum" derken sizden ilgi beklemiş (erkekler bazen gel benimle ilgilen demezler, çocuk gibi mızıldanırlar). azıcık pohpohlasaydın o an daha farklı biterdi...
eğer ben eşinin durumunda olsaydım. k.valideler ve diğerleri benimle ilgilenmeseydi. birde eşimde ilgilenmeseydi, bende o tip cümleler kullanırdım gibime geliyor...
önceki konularınızı bilmiyorum, tüm mesajları da okumadım
eşinizin başka birine bakması tabi ki çok çirkin, kabul edilebilcek bi şey değil
kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama evlilikte bitti demek sevgiliyken bitti demeye benzememeli bence
bu kelimeyi kullanmaktan korkmalı insanlar.. bitti diyosanız da gerçekten bitmeli
yoksa burnu sürtsün diye falan evlilikte sökmez bu numara bence.. sadece birlikteliğinizi yıpratır, gereksiz yüz göz olursunuz
Öncelikle çok yıpratıcı eleştiri yapmamanızı rica ediyorum, ben burada doğrusuyla yanlışıyla yaşadıklarımı anlatıyorum.
Dün akşam eşimin yanına gittim sarıldım öptüm öyle kaldım, eşim tepkisiz, karşılık vermiyor ama itmiyor da. Ağladım sarıldım seni çok seviyorum ben seni nasıl bırakabilirim dedim ağladım, eşim bana baktı ağladı sarıldı öptü aynı şekilde. Uzunca bir zaman öyle kaldık.
Ben hatamı biliyorum, evlilik farklı ben bazen işin dozunu kaçırıyorum farkındayım ama eşime çok sinirleniyorum o anda ağzımdan neler çıktığını bilmiyorum. Eşimi korkunç derece de seviyorum. O bana hep der ki ben seni daha çok seviyorum bu belki doğrudur ama ben eşimi çok seviyorum.
Evliliğin ilk yılında bunlar olabilir yorumlarını çok ukudum kk da. Belki biraz zaman sonra bunlar bizde de bitecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?