Yine ben yine kayınpederim 😭

Babamın bu kadar detaydan haberi yok. Bi kez açtı özledik falan dedi ona da. Olsa da yine bir şey diyeceğini sanmıyorum babama göre çok seviliyor olmam beni rahatsız ediyor. annem kaynanamla konuşmak istedi ama ben engel oldum. Ailem sadece takıntılı olduğunu, ailesinin de idare ettiğini düşünüyor bunaldığımın farkında değiller. Ama söyledikleriniz doğru, bakacağım artık çaresine.
Kesinlikle cözum bulun..hayra alamet degil..oglunu arasin sizi niye ariyor. sapik bence. Ek olarak da boyle adamlar yuva da yikiyor evlilige cok karisip. Ogluna zorla bosanma davasi actiran gordüm hep boyle cok karışan dedikoducu kp di. Pis sapık. Gelin hastayken bana bakti egilip kalkiyor sonucta uygun degil dinen demisyi terbiyesiz adam. Geline baska gizle bakiyor cok belli. Esiyle kizi da diyorki gelinini yegeni gibi seviyir ondan uygun degil dedi. Aile mi gerizekali adam mi efsunluyor anlamamiştım. Sizin duruma da aile garip. Kendi ailenize kesi likle durumdan bahsedin yoksa sizi haksız bulurlar ne bilsinlerki. Babaniz da kp i uyarsın. Esiniz madem pisırık

Back