- 12 Temmuz 2006
- 57.443
- 219.545
- 1.223
- 53
Ben ailemi unutmam hiçbir zaman dedim o da kim unutmuş ki dedi ne demek istiyor anlamıyorum da eşime söyleyince yakılma çok üslup problemi var diyor. Sen bizimsin artık falan diyor onlarda kadın evden çıktı mı karlı tarafa aittir bizde de tam tersi kız çocuğuna ayrı bi düşkünlük vardır ve rahat gelenek göreneklere çok da riayet etmeyiz herkes nasıl rahatsa öyle yaşar tuhaf geliyor bana
Kaynanam da ayrı arıyor biraz babana tav ver de keyfi yerine gelsin diyor tav ne demek dedim anlayamadım meğer övmemi istiyormuş sinir krizi geçirecektim. Aslansın kaplansın dedim kapattım
Ay yok daha 52 yaşında. Sabahtan akşama da çalışan biri. Önceden baldızlarını ararmış. Şimdi bana sardı işte. Ben de baştan gözlemlemeden samimi gittim. Durmuyor ne bileyim böyle olacak.
Kayınpederiniz sapık mı kendini beğenmişin biri mi veya her ikisi birden mi anlayamadım.İşte adam tripli ve ilgi isteyen biri. İstekleri olmayınca huzursuzluk çıkarıyor. Huzursuzluk istemedikleri için idare ediliyor olabilir eşim demişti babam çok gıcık biri diye hepsi iyi geçinmeye çalışıyor ben de gözlemlemeden sıcak gittim aldım başıma belayı![]()
Ailende sana artık ekmek yok, sen bizimsin dediğinde hayırdır sen ne işsin diyemiyor musunuz?
Eşiniz ben karışmam, sen hallet kafasındaysa kayınpederinizle aranızdaki bu seninle konuşursam düzelirim, öv beni parçala beni muhabbetlerine son vermenin tek yolu, kayınvalideniz babanı öv dediğinde geçirmediğiniz sinir krizini geçirip şöyle okkalı bir şekilde ağzının payını vermek.
Bir erkek baldızlarını da gelinini de arayabilir ama bunun bir adabı vardır, kayınpederiniz eşimle yaşıt, eşimin de baldızı var çok da sever, kardeşim bize geldiğinde sarılır özledim baldız der, yeri gelir dertleşirler, arada arar ne yapıyorsunuz çocuklar nasıl der ama bunu abi-kardeş ilişkisi çerçevesinde yapar, bunu da ayda yılda bir yapar, her dakika arayıp beni öv demez, baldızlarını arayan kayınpederiniz bacanaklarını da arıyor mu yoksa sadece kadınlara mı bu kadar sarıyor?
Kayınvalideniz pasif, kocası yanında olsun da ne olursa olsun diye kardeşlerini bile yem etmiş, belki kayınvalideniz kızkardeşleri de pasif veya aman ablamız kocasıyla kötü olmasın diye susmuşlar, eşiniz de babasına karşı çıkamayan biri olduğundan gıcık demiş çıkmış işin içinden, herkes susmuş adam da kendisini gerçekten aslan sanmış, valla dişli biri onu öyle bir benzetir ki aslan kayınpederiniz kuyruğunu sıkıştırır.
Benim de kayınpederim evlendiğimde 47 yaşında adamdı, evin ilk ve son geliniyim, beni sever mi sever ama telefonu eline alıp her dakika beni aradığını bilmem, arada arar ne yapıyorsunuz kızım der karşılıklı hal hatır sorarız sonra oğlunu ister onunla konuşur, kayınpederiniz gibi af buyurun cıvık olsaydı ağzının payını alırdı, büyükse büyük, kayınpederse kayınpeder herkes haddini bilecek.
Aman kimse kırılmasın, kimseyle kötü olmayayım derseniz yarın öbür gün eş ailesiyle yakın bir yere tayininiz çıkarsa dakika başı evinizde bulursunuz bu adamı, koltuğa uzanır öv beni der, bebeğiniz de olursa dur bakayım sütün yetiyor mu gibi abuk sabuk muhabbetlerin içine bile girer.
Sert bir dille kendinizi net ifade ederek her dakika aramasından, başkalarına aratmasından rahatsız olduğunuzu söyleyeceksiniz.