Yine ben yine kayınpederim 😭

Ben ailemi unutmam hiçbir zaman dedim o da kim unutmuş ki dedi ne demek istiyor anlamıyorum da eşime söyleyince yakılma çok üslup problemi var diyor. Sen bizimsin artık falan diyor onlarda kadın evden çıktı mı karlı tarafa aittir bizde de tam tersi kız çocuğuna ayrı bi düşkünlük vardır ve rahat gelenek göreneklere çok da riayet etmeyiz herkes nasıl rahatsa öyle yaşar tuhaf geliyor bana

Kaynanam da ayrı arıyor biraz babana tav ver de keyfi yerine gelsin diyor tav ne demek dedim anlayamadım meğer övmemi istiyormuş sinir krizi geçirecektim. Aslansın kaplansın dedim kapattım

Ay yok daha 52 yaşında. Sabahtan akşama da çalışan biri. Önceden baldızlarını ararmış. Şimdi bana sardı işte. Ben de baştan gözlemlemeden samimi gittim. Durmuyor ne bileyim böyle olacak.

İşte adam tripli ve ilgi isteyen biri. İstekleri olmayınca huzursuzluk çıkarıyor. Huzursuzluk istemedikleri için idare ediliyor olabilir eşim demişti babam çok gıcık biri diye hepsi iyi geçinmeye çalışıyor ben de gözlemlemeden sıcak gittim aldım başıma belayı 😢
Kayınpederiniz sapık mı kendini beğenmişin biri mi veya her ikisi birden mi anlayamadım.
Ailende sana artık ekmek yok, sen bizimsin dediğinde hayırdır sen ne işsin diyemiyor musunuz?

Eşiniz ben karışmam, sen hallet kafasındaysa kayınpederinizle aranızdaki bu seninle konuşursam düzelirim, öv beni parçala beni muhabbetlerine son vermenin tek yolu, kayınvalideniz babanı öv dediğinde geçirmediğiniz sinir krizini geçirip şöyle okkalı bir şekilde ağzının payını vermek.

Bir erkek baldızlarını da gelinini de arayabilir ama bunun bir adabı vardır, kayınpederiniz eşimle yaşıt, eşimin de baldızı var çok da sever, kardeşim bize geldiğinde sarılır özledim baldız der, yeri gelir dertleşirler, arada arar ne yapıyorsunuz çocuklar nasıl der ama bunu abi-kardeş ilişkisi çerçevesinde yapar, bunu da ayda yılda bir yapar, her dakika arayıp beni öv demez, baldızlarını arayan kayınpederiniz bacanaklarını da arıyor mu yoksa sadece kadınlara mı bu kadar sarıyor?

Kayınvalideniz pasif, kocası yanında olsun da ne olursa olsun diye kardeşlerini bile yem etmiş, belki kayınvalideniz kızkardeşleri de pasif veya aman ablamız kocasıyla kötü olmasın diye susmuşlar, eşiniz de babasına karşı çıkamayan biri olduğundan gıcık demiş çıkmış işin içinden, herkes susmuş adam da kendisini gerçekten aslan sanmış, valla dişli biri onu öyle bir benzetir ki aslan kayınpederiniz kuyruğunu sıkıştırır.

Benim de kayınpederim evlendiğimde 47 yaşında adamdı, evin ilk ve son geliniyim, beni sever mi sever ama telefonu eline alıp her dakika beni aradığını bilmem, arada arar ne yapıyorsunuz kızım der karşılıklı hal hatır sorarız sonra oğlunu ister onunla konuşur, kayınpederiniz gibi af buyurun cıvık olsaydı ağzının payını alırdı, büyükse büyük, kayınpederse kayınpeder herkes haddini bilecek.

Aman kimse kırılmasın, kimseyle kötü olmayayım derseniz yarın öbür gün eş ailesiyle yakın bir yere tayininiz çıkarsa dakika başı evinizde bulursunuz bu adamı, koltuğa uzanır öv beni der, bebeğiniz de olursa dur bakayım sütün yetiyor mu gibi abuk sabuk muhabbetlerin içine bile girer.

Sert bir dille kendinizi net ifade ederek her dakika aramasından, başkalarına aratmasından rahatsız olduğunuzu söyleyeceksiniz.
 
Senin orda ekmeğin yok dediklerinde ne dediniz çok merak ettim.

Ayrıca kayinpederi bu şartlarda ben olsam bir daha aramam bayramdan bayrama o kadar. Kendisi ararsa nasılsın iyi misin bitti .
Oğlunuz sizi unutsun ben de anamı babamı unuturum o zaman dedim. Onlara göre bu normal aklımın burda kalmaması gerekiyor ‘adet bu’ katında normalleştiriyorlar. Kimsenin kimseyi inkar ettiği yok ama batıyor yine de konuşmalar
 
Babalarını böyle kabul etmiş olamazlar mı ? Sonuçta bahsettiğim gibi sorun çıkaran bir tip aileyi huzursuz ediyor laf anlamaz. Bunların olmaması adına idare ediliyor olamaz mı ? Ben tasvip etmiyorum kesinlikle ama kendilerinin de normal bulduklarını düşünmüyorum. Her zamanki hali diyor geçiyor.
Evet öyle zaten. Ama idare etmeleri yüce gonullerinden degil ezikliklerinden. Karısı sen hayirdir benim kiz kardeslerimi ne ariyip duruyosun diyemio, eşin de baba mal misin senin benim karimla ne isin oluyo bu kadar diyemio. + Idare etmeleri bu adamin idare edilmesi gerektigi anlamina da gelmiyor hiç. Aksine idare etmemek, bi hayırdır? demek lazim. Pis herifin kadinlara olan tavrini pohpohlanma ihtiyaclarini ben hic begenmedim. Siz begeniosaniz konusmaya devam edin ne diyim. Normal olmadigi konusunda her taraf hemfikir dediginiz gibi halbuki.
 
yapımın bu olduğunu çok konuşamadığımı konuşmak istemediğimi karlı tarafa nasıl söyleyebilirim
aynen bu sekilde . Yapım bu deyin. Benim hic arama huyum yok kimseyi.Herkrse bastan soylyorm benden beklemeyin ben aramam diye küsen de küsüyor napaym.Yapimi bilen küsmüyor taniyolar çünkü sizde tanitin kendinizi
 
Pnr1990 Pnr1990 deliricem gerçekten bütün konularını biliyorum, benim aklıma şöyle bi fikir geldi; kulağım çok ağrıyor, doktora gittim, doktor telefonla konuşmayı yasakladı, işitme kaybı başlamış (işitme kaybına yol açan tıbbi bi şey söyle) sadece mesajla iletişim dedi, net söylüyorum eğer telefonla konuşmaya devam edersen işitme kaybın ilerleyecek dedi.
Şu sevimli öneri bile beni sinir etti alınma hic üstüne böyle düşünmek normal :) ama ben neden elin deli herifi yüzünden yalan uydurmak, bahane bulmak, dolambaçlı düşünmek zorunda kalıyorum. Sapigin biri baba kisvesi altinda beni taciz etsin ben de kaçacak delik arayim, kafa patlatayim kirmayim onu diye...

Ya acma telefonlari, ya da arama beni rahatsiz oluyorum yeter de şuna dümdüz. Bunun hak ettiği yok kibarligi falan. Cinlendirdi adam beni.
 
Kızlarrr önceki konularımı bilenler vardır. 5 aylık evliyim. Sürekli aramalarından şikayetçiydim adam bana sarmış vaziyette. Bilmeyenler için eş ailesine uzak kendi aileme yakın bi şehirdeyim eşimin görevi dolayısıyla. KPSS’ye çalışıyorum bunu bildikleri halde gün aşırı ararlar. Bi gelin sürekli kayınpederiyle ne konuşur üstüne adamla her konuşmamda aşağı çekiliyorum modum düşüyor. Eşim göreve gidiyor bir hafta annemlere geliyorum beni arıyor yalnız kalma diye annem babam var diyorum senin orda ekmeğin yok artık diyor. Üç gün konuşmasak tripleniyor modu düşüyor. Tansiyonu düşüyor beni arıyor senle konuşursam düzelirim dedi bir keresinde. Ben de kelin ilacı olsa kafasına sürerdi dedim dokunmuş sanırım gitti anneme pınara böyle dedim o da bana böyle dedi demiş. Annem de şaka yapmıştır demiş bilmiyorum artık falan demiş. Korkutuyor bu beni. Nişan sürecinde çok düşünmedim aradım hep uzak mesafe yanlış anlaşılmasın dedim önünü alamıyorum. Eşine söyle diyecekler için eşim müdahil olmuyor asla babasına bir şey diyemeyen biri kültürlü geniş bi insan ama büyükler hele de BABA konu oldu mu bir şey diyemez diyemem ben kendi ilişkini yönet şunları yapabilirsin diyor. konuyu uzatmama, sürekli bahane bulma gibi. Bu arada kendi de konuşmak istemez onu aradıklarında hep bi bahane bulur. Ama benim ilişkimde köprü vazifesi de görmüyor. Kendisiyle şahsi problemim yok, otursam anlatsam her şeyi anlar ama biraz fazla şikayet ettim sanırım o da arada kalmaktan bıktı artık. Ders çalışmayı falan da yeterli görmüyorlar sanırım konuşmamak için. Dün kaynanamı aramıştım bu akşam tekrar aramış ama kayınpederimin arattığına eminim kendi aramadı çünkü onu aramıyorum son zamanlarda. İyi gelmiyor bana. Yapı olarak da takıntılı bi insanım zaten moralim bozulur bizimsin ordan ekmeğin gitti bilmem ne laflarına. Bir de görev haline getirmiş sanırım üç gün aramasam tripleniyor. Neyse söyleyeceğim hiç eşimi araya koymadan dersi de bahane etmeden yapımın bu olduğunu çok konuşamadığımı konuşmak istemediğimi karlı tarafa nasıl söyleyebilirim kırmadan? Bu arada kendi çok tripli ve takıntılı bir adam ailede de idare edilen biri eşim bu yüzden de bir şey diyemiyor olabilir kafasına takip huzur kaçırabilir potansiyelde. Kaynanamda bir problem yok ama tam bir kukla kayınpederim yönlendiriyor onu. Evet napabilirim hanımlar dediğim gibi ders çalışma işim var müsait değilim gibi şeyler çok iş görmedi😥 bu tür ilişkilerin bana göre olmadığını söylemek istiyorum.
Bu konuyu daha öncede açmıştınız
Farklı fikir olarak ne bekliyorsunuz?
Kayınpederi zehirleyin hepten kurtulun dışında verebilecek tüm fikirler verilmişti zaten.
Kendi oğlu bile konuşmaktan kaçtığı adam beni arasada bana ulaşamaz çünkü bu durumda bende direk engelli olur. Cici gelin olcam derken kişiliğinizden olmayın derim.
 
Şu sevimli öneri bile beni sinir etti alınma hic üstüne böyle düşünmek normal :) ama ben neden elin deli herifi yüzünden yalan uydurmak, bahane bulmak, dolambaçlı düşünmek zorunda kalıyorum. Sapigin biri baba kisvesi altinda beni taciz etsin ben de kaçacak delik arayim, kafa patlatayim kirmayim onu diye...

Ya acma telefonlari, ya da arama beni rahatsiz oluyorum yeter de şuna dümdüz. Bunun hak ettiği yok kibarligi falan. Cinlendirdi adam beni.
Aynen!

Adama neden hiç kimse “dayı yanlış yapıyorsun” demiyor?

Seni bıraksa başka hanıma saracak hoş mu?

Müge’de çıkıyor böyle. “Aman laf olmasın,aman kocamın,oğlumun başı derde girmesin diye sustum,aman babadır,abidir,yanlış mı anladım” diye sıkıntıya giren kadınlar! Allahım korusun takıntılı insanlar büyük problem bence.
 
Bu konuyu daha öncede açmıştınız
Farklı fikir olarak ne bekliyorsunuz?
Kayınpederi zehirleyin hepten kurtulun dışında verebilecek tüm fikirler verilmişti zaten.
Kendi oğlu bile konuşmaktan kaçtığı adam beni arasada bana ulaşamaz çünkü bu durumda bende direk engelli olur. Cici gelin olcam derken kişiliğinizden olmayın derim.
😂Çok yaratıcısınız.
Eskiden 800 lu numaralar vardı.Onları arasa sıkıntısı geçerdi.Baldızlar da bıkmıştır bence.Gelin gelince biraz rahatlamışlardır.O kadar çok aranmıyorlardır.
 
😂Çok yaratıcısınız.
Eskiden 800 lu numaralar vardı.Onları arasa sıkıntısı geçerdi.Baldızlar da bıkmıştır bence.
Yaratıcılık değil aslında
Konu daha öncede açıldı aynı detaylar ile ogünden beri farklı bir fikir gelmesi beklenemez o yüzden.
Bu konuda yapılcaklar belli, ya her aradığında açıp konuşcan yada açıp konuşmican. Başka çözümü yok.
Konuşmak istemiyorsanda bahane yerine direk kusura bakmada biz seninle sürekli ne konuşucaz ben babamla bile bukadar konuşmuyorum diyeceksin ister kırılsın ister bükülsün banane.
Kadınlarla çok konuşası varsa, arkadaşlık sitelerinden birilerini bulsun akşama kadar konuşsun madem karısı yetmiyor. Baldızına
yada gelinene saran, kendi oğlu bile konuşmak istemediği bir adam aşağı yukarı nasıl biri olacağını tahmin ediyoruz hepimiz
 
Ay isteme günü bu kızın giyimini kusamını beğenmedim öfrümüzs uymaz diye memleketine isteme olmadan dönmeye çalısan kp den daha garip kp varmış kıyafetime laf söylemişti .Ama böyle aramaz bir kez aradı daha 3 aydır küçük arar bizde derler ben olsam acmazdım yani işim var derdim hep dile de getiririm ben telefonda komusmayı sevmiyorum diye
 
Yaratıcılık kısmı zehirleme olayı.
Sayfa sayfa yazılmış.Daha önce de sorulmuş.Sanki kötü gelin olmamak için kayınpederle konuşmaya devam etmiş.Ailecek de bunu normalleştirmeye çalışıyorlar.Tek yapacağı engellemek.Bu kadar el iyisi olunmaz.
 
Yaratıcılık kısmı zehirleme olayı.
Sayfa sayfa yazılmış.Daha önce de sorulmuş.Sanki kötü gelin olmamak için kayınpederle konuşmaya devam etmiş.Ailecek de bunu normalleştirmeye çalışıyorlar.Tek yapacağı engellemek.Bu kadar el iyisi olunmaz.
Kimse kırılmasın üzülmesin modunda konuşmaya devam ettim kötü gelin olmamak için değil. Kötü de olabilirim benim için problem değil hatta sevmemesini istiyorum. Hevesli ilk gelini diye iyi niyetle yaklaşmaya çalıştım. Biraz da kendimi suçladım baştan yüz verdin ne bekliyorsun dedim. Bu raddeye geleceğini tahmin edemedim olay bu.
 
Kimse kırılmasın üzülmesin modunda konuşmaya devam ettim kötü gelin olmamak için değil. Kötü de olabilirim benim için problem değil hatta sevmemesini istiyorum. Hevesli ilk gelini diye iyi niyetle yaklaşmaya çalıştım. Biraz da kendimi suçladım baştan yüz verdin ne bekliyorsun dedim. Bu raddeye geleceğini tahmin edemedim olay bu.
Üzülürse üzülsün.Niye kendinizi önemsemiyorsunuz?Kayınpederinizi zehirlemeyi planlamıyorsanız,engelleyin gitsin.
 
Yaratıcılık kısmı zehirleme olayı.
Sayfa sayfa yazılmış.Daha önce de sorulmuş.Sanki kötü gelin olmamak için kayınpederle konuşmaya devam etmiş.Ailecek de bunu normalleştirmeye çalışıyorlar.Tek yapacağı engellemek.Bu kadar el iyisi olunmaz.
Bence eşinden destek görüp görmeyeceğinden emin değil konu sahibi. Ağzımızın tadı kaçmasın diye düşünüyor. Ben kendimden ötürü anlayabiliyorum kendisini. Ama şimdiki aklim olsa tepkimi koyardım. Klişeleri yıkmak sancılı oluyor fakat sonra tadından yenmiyor
 
Bence eşinden destek görüp görmeyeceğinden emin değil konu sahibi. Ağzımızın tadı kaçmasın diye düşünüyor. Ben kendimden ötürü anlayabiliyorum kendisini. Ama şimdiki aklim olsa tepkimi koyardım. Klişeleri yıkmak sancılı oluyor fakat sonra tadından yenmiyor
Eşinden destek görmeyecekse telefonunu eşinin hattına yönlerdirsin.Baba oğul saatlerce yarenlik yaparlar artık.Adam kendi babasını çekemiyor.Bencillik değil mi?
 
Adam gençliğinde meriçti galiba. Gram çekicilik yok, kızlara kanka ayağına yaklaşıp bi ekmek düşerse umudu ile yaşayan modellerden. Eski zamanda görücü usulü varmış da bu da hasbelkader evlenmiş. Şimdi olsa bakir ölürdü ahahhahssh.
 
Back
X