Yine ben yine kayınpederim 😭

Tövbe estağfurullah, bu nedir ya?

Ben asla iyi niyetli bulmadım kayınpederinizi. 16 yıldır evliyim, kayınpederim ancak bir şey söyleyecekse arar. Hal hatır için bile aramaz. Kendi babamla bile haftada bir 5 dakika ancak konuşabiliyorum.

Bence net sapık! 5 ayda araya sıkıştırıp söyledikleri bunu gösteriyor. Önünü almazsanız daha ileri gidecek.

Bir araya geldiğinizde davranışları, bakışları nasıl? Ben çok rahatsız olurdum şahsen.

Sizi bu kadar rahatsız eden bir şeyi kimsenin kırılmasını falan umursamadan kestirip atacaksınız. İsterlerse küssünler, kurtulursunuz.

Tövbe estağfurullah, bu nedir ya?

Ben asla iyi niyetli bulmadım kayınpederinizi. 16 yıldır evliyim, kayınpederim ancak bir şey söyleyecekse arar. Hal hatır için bile aramaz. Kendi babamla bile haftada bir 5 dakika ancak konuşabiliyorum.

Bence net sapık! 5 ayda araya sıkıştırıp söyledikleri bunu gösteriyor. Önünü almazsanız daha ileri gidecek.

Bir araya geldiğinizde davranışları, bakışları nasıl? Ben çok rahatsız olurdum şahsen.

Sizi bu kadar rahatsız eden bir şeyi kimsenin kırılmasını falan umursamadan kestirip atacaksınız. İsterlerse küssünler, kurtulursunuz.
Konuşmaz fazla gider erkenden yatar ama uzaklaşınca böyle diyorum ya uzakla olduğumuz için mi yapıyor onu da anlamıyorum

Konuşmaz fazla gider erkenden yatar ama uzaklaşınca böyle diyorum ya uzakla olduğumuz için mi yapıyor onu da anlamıyorum
Karşılaştığınızda konuşmaması, erkenden yatması da ilginç değil mi? Yüzüne karşı övülmek istemiyor mu? Neden ki?

Bak az önce anlattım benim kayınpeder ile aram iyidir karşılıklı sigara içerdik ama kalkıp telefonumu meşgul etmez.

Bu adam tuhaf çok tuhaf…

Kusura bakmayın erkenden yatması da anormal evde misafir varken. Normalde de erken mi yatarmış?

Gidip yattığına emin misiniz? Ne saçma şeyler geliyor aklıma yahu!

Kusura bakmayın erkenden yatması da anormal evde misafir varken. Normalde de erken mi yatarmış?

Gidip yattığına emin misiniz? Ne saçma şeyler geliyor aklıma yahu!
Misafir derken uzaktayıZ zaten gideriz 10 gün kalırız. Telefondaki gibi alıkoymaz yani beni. Zaten sabah çıkar akşam gelirdi eve.

Kızlarrr önceki konularımı bilenler vardır. 5 aylık evliyim. Sürekli aramalarından şikayetçiydim adam bana sarmış vaziyette. Bilmeyenler için eş ailesine uzak kendi aileme yakın bi şehirdeyim eşimin görevi dolayısıyla. KPSS’ye çalışıyorum bunu bildikleri halde gün aşırı ararlar. Bi gelin sürekli kayınpederiyle ne konuşur üstüne adamla her konuşmamda aşağı çekiliyorum modum düşüyor. Eşim göreve gidiyor bir hafta annemlere geliyorum beni arıyor yalnız kalma diye annem babam var diyorum senin orda ekmeğin yok artık diyor. Üç gün konuşmasak tripleniyor modu düşüyor. Tansiyonu düşüyor beni arıyor senle konuşursam düzelirim dedi bir keresinde. Ben de kelin ilacı olsa kafasına sürerdi dedim dokunmuş sanırım gitti anneme pınara böyle dedim o da bana böyle dedi demiş. Annem de şaka yapmıştır demiş bilmiyorum artık falan demiş. Korkutuyor bu beni. Nişan sürecinde çok düşünmedim aradım hep uzak mesafe yanlış anlaşılmasın dedim önünü alamıyorum. Eşine söyle diyecekler için eşim müdahil olmuyor asla babasına bir şey diyemeyen biri kültürlü geniş bi insan ama büyükler hele de BABA konu oldu mu bir şey diyemez diyemem ben kendi ilişkini yönet şunları yapabilirsin diyor. konuyu uzatmama, sürekli bahane bulma gibi. Bu arada kendi de konuşmak istemez onu aradıklarında hep bi bahane bulur. Ama benim ilişkimde köprü vazifesi de görmüyor. Kendisiyle şahsi problemim yok, otursam anlatsam her şeyi anlar ama biraz fazla şikayet ettim sanırım o da arada kalmaktan bıktı artık. Ders çalışmayı falan da yeterli görmüyorlar sanırım konuşmamak için. Dün kaynanamı aramıştım bu akşam tekrar aramış ama kayınpederimin arattığına eminim kendi aramadı çünkü onu aramıyorum son zamanlarda. İyi gelmiyor bana. Yapı olarak da takıntılı bi insanım zaten moralim bozulur bizimsin ordan ekmeğin gitti bilmem ne laflarına. Bir de görev haline getirmiş sanırım üç gün aramasam tripleniyor. Neyse söyleyeceğim hiç eşimi araya koymadan dersi de bahane etmeden yapımın bu olduğunu çok konuşamadığımı konuşmak istemediğimi karlı tarafa nasıl söyleyebilirim kırmadan? Bu arada kendi çok tripli ve takıntılı bir adam ailede de idare edilen biri eşim bu yüzden de bir şey diyemiyor olabilir kafasına takip huzur kaçırabilir potansiyelde. Kaynanamda bir problem yok ama tam bir kukla kayınpederim yönlendiriyor onu. Evet napabilirim hanımlar dediğim gibi ders çalışma işim var müsait değilim gibi şeyler çok iş görmedi😥 bu tür ilişkilerin bana göre olmadığını söylemek istiyorum.
bacım anayi misin ? annen baban elini beline atıp kp sen ne diyosun kızım bizim yanımızda niye ekmeği olmasın diyemiyor mu ? eşine postayı koy o adamında telefonlarını açma ne aptal aptal konuşmalar ya .senin nerede olduğundan kp ne ? ayrıca her gün kp ile konuşmak ne , açık açık diyeceksin senin derdin ne ,niye her gün beni arıyorsun diyeceksin ?!?!

Kimse kırılmasın üzülmesin modunda konuşmaya devam ettim kötü gelin olmamak için değil. Kötü de olabilirim benim için problem değil hatta sevmemesini istiyorum. Hevesli ilk gelini diye iyi niyetle yaklaşmaya çalıştım. Biraz da kendimi suçladım baştan yüz verdin ne bekliyorsun dedim. Bu raddeye geleceğini tahmin edemedim olay bu.
Ay ilk gelin hevesi ne ya
Hele kp der icin, kv olur anlarım geliniyle akraba komşu gezmesi heves eder derim ama kp din yeni gelin hevesini anlayamam.
Tamam baştan yüz verdiniz olabilir, insanlar fikirleri ile gelişir bu saatden sonra yüz vermeyin, eşinizede söyleyin artık peşpeşe 293737 kez arasada açmacağım babanın söyleycek birşeyi varsa seni arasın yoksa direk engelleyeceğim deyin geçin.

Sen bu adami kirmadan önunü alamazsın.Bence kır da fazlasiyla hak etmis.Sapik gibi konusmalar ne munasebet ,ben olsam kaynanaya sikayet eder iyice ortaligi karistiririm.Düşsunler birbirlerine.Şikayet ettin diye de sana küser oh temiz .

Ne huyu? Adam kadınlara takmis kafayı. Önce baldiz sonra siz. Şu bile mide bulandırmak için yeterli değil mi? Neden kadınlara sarıyor, ne düşünüyor da kadınlara sarıyor? Kayinvadeniz babanı öv diyor. Ne münasebet? Hala huy diyorsanız ne yazılsa boş.

Benim yazdığım enişte hikayesini okudun mu? Bu adam ondan farklı değil üstelik 52 yaşında yaşlı değil. Herif ailede söz olarak taciz etti ama bu sa rahatsızlık nedeni. Anormal biri.

Kızın anlattığı aile ile o hikayeden teyzem ve eniştesi benzer. Onlar da sürekli adamı över hiç yanlış görmezler. Aslında aşırı da çirkefler. Bayılır ayılır biri bir şey dese. O yorumu okuyup hiç tepki vermeden hala adamın huyu olamaz mı? diyor. Biz ne dersek boş. Sapık olmaması yaptığının taciz olduğunu rahatsız edecek anormal bir davranış olduğunu değiştirmez.
Geçen de söylemiştik. İsteseydi telefonu ısrarla açmazdı, adam da küser eder kriz geçirir ayılır bayılır normale dönerdi. Tek cümle ya “ bizim kültürümüzde böyle KB ile gelin konuşmaz aramaz bize ters aramayın beni” bu kadar.Veya ne münasebet? Sohbet arıyorsanız oğlunuzu babamı enişteleri arayın. Bu kadar

Benim yazdığım enişte hikayesini okudun mu? Bu adam ondan farklı değil üstelik 52 yaşında yaşlı değil. Herif ailede söz olarak taciz etti ama bu sa rahatsızlık nedeni. Anormal biri.

Kızın anlattığı aile ile o hikayeden teyzem ve eniştesi benzer. Onlar da sürekli adamı över hiç yanlış görmezler. Aslında aşırı da çirkefler. Bayılır ayılır biri bir şey dese. O yorumu okuyup hiç tepki vermeden hala adamın huyu olamaz mı? diyor. Biz ne dersek boş. Sapık olmaması yaptığının taciz olduğunu rahatsız edecek anormal bir davranış olduğunu değiştirmez.
Geçen de söylemiştik. İsteseydi telefonu ısrarla açmazdı, adam da küser eder kriz geçirir ayılır bayılır normale dönerdi. Tek cümle ya “ bizim kültürümüzde böyle KB ile gelin konuşmaz aramaz bize ters aramayın beni” bu kadar.Veya ne münasebet? Sohbet arıyorsanız oğlunuzu babamı enişteleri arayın. Bu kadar
Yazınızı okudum. Huyu bu derken kpden değil eşimden bahsettim. Sapık mı değil mi bilmiyorum ama anlattığınıza benzer şeyler var evet. Teşekkür ederim herkese. Sapıklık mevzusunu insan yakıştıramıyor nihayetinde. Ama önünü kesmeye bu defa kesin bir şekilde karar verdim sağ olun tekrar.

Yazınızı okudum. Huyu bu derken kpden değil eşimden bahsettim. Sapık mı değil mi bilmiyorum ama anlattığınıza benzer şeyler var evet. Teşekkür ederim herkese. Sapıklık mevzusunu insan yakıştıramıyor nihayetinde. Ama önünü kesmeye bu defa kesin bir şekilde karar verdim sağ olun tekrar.

Amacımız huzurunu kaçırmak değil. Bir kere babanız açsın telefonu o ona yeter sonra arasa bile açmazsınız, eşiniz bir şey derse senin yapman gerekeni babam yaptı bizde böyle şeyler ters dersin. Sakın yalnız kalmayın. İlk önce belirli şeylere karşı gardınızı alın bu herkes için geçerli. Size göre yaşlı gelebilir ama adam yaşlı değil. Belki sadece sözel rahatsızlık hoşuna gidiyor ama ileride bunlar sizin evinize yaşlanınca yerleşebilir. Sizden samimiyet konusunda çekinmeli.

Amacımız huzurunu kaçırmak değil. Bir kere babanız açsın telefonu o ona yeter sonra arasa bile açmazsınız, eşiniz bir şey derse senin yapman gerekeni babam yaptı bizde böyle şeyler ters dersin. Sakın yalnız kalmayın. İlk önce belirli şeylere karşı gardınızı alın bu herkes için geçerli. Size göre yaşlı gelebilir ama adam yaşlı değil. Belki sadece sözel rahatsızlık hoşuna gidiyor ama ileride bunlar sizin evinize yaşlanınca yerleşebilir. Sizden samimiyet konusunda çekinmeli.
Babamın bu kadar detaydan haberi yok. Bi kez açtı özledik falan dedi ona da. Olsa da yine bir şey diyeceğini sanmıyorum babama göre çok seviliyor olmam beni rahatsız ediyor. annem kaynanamla konuşmak istedi ama ben engel oldum. Ailem sadece takıntılı olduğunu, ailesinin de idare ettiğini düşünüyor bunaldığımın farkında değiller. Ama söyledikleriniz doğru, bakacağım artık çaresine.

Kızlarrr önceki konularımı bilenler vardır. 5 aylık evliyim. Sürekli aramalarından şikayetçiydim adam bana sarmış vaziyette. Bilmeyenler için eş ailesine uzak kendi aileme yakın bi şehirdeyim eşimin görevi dolayısıyla. KPSS’ye çalışıyorum bunu bildikleri halde gün aşırı ararlar. Bi gelin sürekli kayınpederiyle ne konuşur üstüne adamla her konuşmamda aşağı çekiliyorum modum düşüyor. Eşim göreve gidiyor bir hafta annemlere geliyorum beni arıyor yalnız kalma diye annem babam var diyorum senin orda ekmeğin yok artık diyor. Üç gün konuşmasak tripleniyor modu düşüyor. Tansiyonu düşüyor beni arıyor senle konuşursam düzelirim dedi bir keresinde. Ben de kelin ilacı olsa kafasına sürerdi dedim dokunmuş sanırım gitti anneme pınara böyle dedim o da bana böyle dedi demiş. Annem de şaka yapmıştır demiş bilmiyorum artık falan demiş. Korkutuyor bu beni. Nişan sürecinde çok düşünmedim aradım hep uzak mesafe yanlış anlaşılmasın dedim önünü alamıyorum. Eşine söyle diyecekler için eşim müdahil olmuyor asla babasına bir şey diyemeyen biri kültürlü geniş bi insan ama büyükler hele de BABA konu oldu mu bir şey diyemez diyemem ben kendi ilişkini yönet şunları yapabilirsin diyor. konuyu uzatmama, sürekli bahane bulma gibi. Bu arada kendi de konuşmak istemez onu aradıklarında hep bi bahane bulur. Ama benim ilişkimde köprü vazifesi de görmüyor. Kendisiyle şahsi problemim yok, otursam anlatsam her şeyi anlar ama biraz fazla şikayet ettim sanırım o da arada kalmaktan bıktı artık. Ders çalışmayı falan da yeterli görmüyorlar sanırım konuşmamak için. Dün kaynanamı aramıştım bu akşam tekrar aramış ama kayınpederimin arattığına eminim kendi aramadı çünkü onu aramıyorum son zamanlarda. İyi gelmiyor bana. Yapı olarak da takıntılı bi insanım zaten moralim bozulur bizimsin ordan ekmeğin gitti bilmem ne laflarına. Bir de görev haline getirmiş sanırım üç gün aramasam tripleniyor. Neyse söyleyeceğim hiç eşimi araya koymadan dersi de bahane etmeden yapımın bu olduğunu çok konuşamadığımı konuşmak istemediğimi karlı tarafa nasıl söyleyebilirim kırmadan? Bu arada kendi çok tripli ve takıntılı bir adam ailede de idare edilen biri eşim bu yüzden de bir şey diyemiyor olabilir kafasına takip huzur kaçırabilir potansiyelde. Kaynanamda bir problem yok ama tam bir kukla kayınpederim yönlendiriyor onu. Evet napabilirim hanımlar dediğim gibi ders çalışma işim var müsait değilim gibi şeyler çok iş görmedi😥 bu tür ilişkilerin bana göre olmadığını söylemek istiyorum.

Valla çok çok zor bir durum anlıyorum ama ya sen kaynanama şöyle ya da eşine. Eşin pek ışık vermiyor şuan iş sana düşmüş. Trip atması kimi üzer? Yani söyle müsait değilim diye açma her telefonu. Mesaj bırak çalışıyorum şuan diye. Ben 3.5 yıldır evliyim kayinbabami severim ama 3 ay önce bana taktı cidden hergun 1 2 kez aramaya başladı çok yordu seni anlıyorum. En son çocuk nasıl emdi mi vs deyince eşime soyledim rahatsız oluyorum aramasın çocuğun emmesini sormasın ayıp diye. Sonra aramadı şükür akşam ararsa görüntü eşim varken arıyor. Eşinizin tavrı önemli kısaca.

Ben de psikolojik sorunu olduğuna inanıyorum freudun id tanımına benzetiyorum açlığı doyrulmayınca sataşıyor😅 sürekli ben babayım ben büyüğüm ben öyleyim ben şöyleyim.
Eşinizde de sizde de iş yok. Eşinizi aradı gelini ver dedi müsait değil şu an baba ben selam iletirim diyecek. Aradığında açmayın, ısrar ederse de açıkça telefonda konuşmayı sevmediğinizi söyleyin. Siz ikiniz bunları yapmazsanız elbette aynı şekilde devam eder.

Adam gençliğinde meriçti galiba. Gram çekicilik yok, kızlara kanka ayağına yaklaşıp bi ekmek düşerse umudu ile yaşayan modellerden. Eski zamanda görücü usulü varmış da bu da hasbelkader evlenmiş. Şimdi olsa bakir ölürdü ahahhahssh.
Şu bir zamanlar tv‘ye çıkan Meriç mi🤢 Arkadaşlıklarda asla cinsiyetçi yaklaşmam fakat bazı insanlar aşırı itici oluyor, oturduğumuz sokağa bizim yaşlarda bir adam taşınmıştı hala burada yaşıyor ya neyse, ilk taşındığında çevre binalarda yaşayan insanları tanımak istiyor diye düşündüğümden, medeni davranıp selamını aldım hoşgeldiniz dedim çevre hakkında soruları oldu cevapladım fakat hani bazı insanlarda sizi rahatsız eden bir şeyler vardır ama tam olarak ifade edemezsiniz, onda yanlış bir şeyler olduğunu bilirsiniz ama tanımlayamazsınız, ben de adamdan öyle bir enerji aldım, her gördüğü yerde çevirip konuşmaya çalışması rahatsız etmeye başladı çünkü eşimi görünce selam sabah yok ben yalnızken konuşmaya çalışıyordu, eşime sordum ona tek başınayken hiç selam vermemiş konuşmaya çalışmamış, baktım adam sadece kadınlarla gevşek gevşek muhabbetler yapıyor eşleri yanlarındayken çıtı çıkmıyor, kadında da erkekte de cıvıklığı sevmem, birkaç kere ters konuştum baktı pabuç pahalı beni gördüğünde yol değiştirmeye başladı.
Pnr1990 Pnr1990 ’ın kayınpederi de böyle biri bence, sapık mı cıvık mı tam anlayamadığınız tiplerden, böyle insanlar görünüş olarak da birbirine benziyor sanki, bizim buradaki Meriç‘in esmer versiyonu, konuşurken yayılan ağzına bir tane geçiresin geliyor.

Benim kp cıvık yani gereksiz samimi başta uyarılmıştım söylenmişti bana. Gelinle ne kadar olabilir ki diye düşünmüştüm kp sonuçta bi ağırlığı olmalı. Sapık olsaydı benden istediklerini kendi kızlarından da istiyor ne bileyim. Aklınca kendilerini bana benimsetmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum. Biraz aileme yakın oluşumun verdiği bir rahatsızlık var sanırım çocuklarını çekeceğimi düşünüyor. Psikiyatra götürmüşler dün öğrendim okb tanısı konmuş. Takıntılı olduğunu düşünüyordum zaten. Ama kendi asla kabul etmiyor. Aynı zamanda narsist.

Back
X