Çok teşekkür ediyorum yazdıklarınız iÇinaslında elinize, ilişkinizi gerçekten sınama fırsatı geçmiş, iyi yönden bakın derim...
sevgiliniz eğer gerçekten sizi seviyorsa ve kaybetmek istemiyorsa, eninde sonunda tıpış tıpış mesaj atar
tahminimce şuan mesaj atmamasının sebebi de daha önce sen attığın için senden bekliyor olması. iradeli olun ve mesaj atmayın. eğer hayat arkadaşı değilde her problemde huyuna gidip alttan alacak bir köle istiyorsa da bırakın mesaj falan atmasın önünüze bakın.
inanılmaz güzel bir mesleğiniz var, idealistsiniz ve insanlar da eminim ki imrenerek bakıyordur. daha iyisini bulacağınıza hiç şühem yok. erkek arkadaşınızın egosunu biraz şişirmişsiniz ve kıymetinizi bilmiyo gibi geldi bana.sakın özgüveninizi düşürmeyin, ona hiç te muhtaç değilsiniz...dik durun
Alışkanlık diye düşünmüyorum aslında.Çok sevdiğimi hissediyorum.Ancak çok sorun yaşamaya başladık.Uzaklıktan mı bilmiyorum.Hep mesleği sorun oluyordu ancak kazandı tamam derken başka başla sorunlar çıkmaya başladı.sizinki de alışkanlık olmuş olabilir mi? sevdiğinizden emin misiniz? daha önce de ayrılmışsınız belli ki geçinemiyorsunuz.
tamam ağladınız ettiniz ancak bu zamanı kendi lehinize kullanın derim. ne istediğinizi düşünün. 6 sene uzun zaman deve kini güdüp aramıyorsa belki de hayırlısı budur.
Haklı olup olmadığımı bilmiyorum.Bana sorsanız hep haklıyım ona sorsanız oda aynı şekilde.Birbirimizi anlama sorunumuz var sanki.İlk defa geçen mesaj attım kendisine ondan önce hep o geldi,hiç gitmemişti.Bu kez sanki her şey bitti gibi hissediyorumHakliysaniz lütfen mesaj atmayın. Çünkü bu döngüye böyle alışıp size kıymet vermiyor olacak. Değersiz hissetmek, ayrılmaktan daha kötü inanın. Çok klişe ama kendi değerinizi lütfen koruyun , hakliysaniz sabredin
Neden böyle düşünüyorsunuz acaba?Siz birbirinizi sevmiyorsunuz. Adam zaten sevmiyor, o gayet net açık. Ama sen de sevmiyorsun bence, sadece bağımlı olmuşsun. Bağımlı ilişkiler sigarayı bırakmak gibidir, ilk günler çok acı verir.
Aklıma hiç o ihtimal gelmedi inanın.Başkasıyla görüşecek biri değil en azından bu süreçte daha sonra napacağını kestiremem elbet.whatsappa çok sık girmiyor başkası olsa bir şekilde anlardımMuhtemelen gçrüştüğü başkası var. Bir erkek günlerce ortadan kaybolabiliyorsa yğksek ihtimal sebebi hudur. O sebeple de bence ben ne yaptım kendi kendinizi yemek yerine biraz sorun soruşturun derim.
Çok çok teşekkür ediyorum bu güzel ve naif cevabınız iÇin.Ayrılmadan bir gün öncesinde dahi sevgisini hissediyordum.İşler biranda gelişti.Ayırt edemiyorum maalesef terzi kendi söküğünü dikemezmiş o hesap oldu benimki.Başka biri sorsa çat çat yorum yaparım ancak kendime yorum yapamıyorum.Bitti mi bitmedi mi onu bile idrak edemiyorum inanın.Merhaba; 6 yıllık ilişkide 13 gün görüşmemiş olmanız sorun mu gerçekten? yani bu kadar uzun bir ilişkinin 1 ay bile nefes alması hoş görülmelidir kanımca. İlişkinin bitip bitmediğini sizin anlamanız için de yeterli bir ilişki süreniz var. Sizi sevdiğini bundan 1 ay önce hala güçlü bir şekilde hissettiren adam isterse 1 ay görüşmesin ama yine geri döner. Ama durum tam tersi ise; yani adam size uzaksa ve eski sevgiyi bundan bir ay önce de hissetmemiş iseniz ilişkinin bittiğini kabul etmek istemeyen taraf sizsiniz demektir. Yani Mesleğinizle ilişkilendirmek istemiyorum ama yanlış-doğru, iyi -kötü kavramlarını ayırt edecek yetkinlikte olduğunuzu düşünüyorum. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur.
İnanın gelir o konuları hiç kafama dahi takmadım.Biz 6 senedir uzak yürütüyoruz zaten.Uzak dediğim şehirlerimiz yakın ancak 2-3 ayda bir yüzyüze görüşüyoruz benim bazı prensiplerimden ötürü.Mesela en son 6 ay önce görüştük kendisiyle virüs felan derken
Değer verdi inkar edemem.Onunlayken kendimi dünyanın çok sevilen kadınlarından hissettim hep.Neden böyle olduk bende bilmiyorum.Tutuyorum kendimi ancak bazen insanın yaz gitsin dediği zamanlar oluyorArala yazma sık disini. Ben dr ayrildim bir 40 gün gecti üstünden, hala üzülüyorm ama asla aramadim aramam da. Cünkü deger görnüyordum.
Sevmiyor mu?Neden öyle düşünüyorsunuz acaba ?bu adam seni sevmiyor
Rica ederim. Biraz kendi haline bırakın bence. Bazen akışına bırakmak iyidir. Baktınız süre uzuyor; o zaman da gurur yapmayıp son bir kez konuşmak için adım atarsınız. Bu ilişki bence bu kadarını hak ediyor. Sevgiler..Çok çok teşekkür ediyorum bu güzel ve naif cevabınız iÇin.Ayrılmadan bir gün öncesinde dahi sevgisini hissediyordum.İşler biranda gelişti.Ayırt edemiyorum maalesef terzi kendi söküğünü dikemezmiş o hesap oldu benimki.Başka biri sorsa çat çat yorum yaparım ancak kendime yorum yapamıyorum.Bitti mi bitmedi mi onu bile idrak edemiyorum inanın.
İş derken?Gelir de iş?
Alışkanlık diye düşünmüyorum aslında.Çok sevdiğimi hissediyorum.Ancak çok sorun yaşamaya başladık.Uzaklıktan mı bilmiyorum.Hep mesleği sorun oluyordu ancak kazandı tamam derken başka başla sorunlar çıkmaya başladı.
İnanın hak etmese zorlamazdım yoluma bakardım.Ancak 6 sene az bir zaman değil.En kötü,en güzel zamanlarımızda hep beraberdik Yanyana değildik fiilen ancak kalben hep yanyanaydık.Bu 13 günde yaşadıklarımı ona anlatmayı onunla dertleşmeyi o kadar istiyorum kiRica ederim. Biraz kendi haline bırakın bence. Bazen akışına bırakmak iyidir. Baktınız süre uzuyor; o zaman da gurur yapmayıp son bir kez konuşmak için adım atarsınız. Bu ilişki bence bu kadarını hak ediyor. Sevgiler..
Neden böyle düşünüyorsunuz acaba?
Evet geçmişte hatalarım oldu inkar etmiyorum ancak ders aldım ben.Seviyorsa düzelecek şeylerdi.Sevgi bitmez ki.Etrafımda neler yaşayıp hala birbirini seven bırakmayan insanlar var.Ki bizim hatalarımız oldu ama çözülemeyecek gibi değildieski konularınıza baktım biraz sizin ilişkiniz tükenmiş artık..
çocuk bezmiş. daha önce ben mesaj attım yine atmak istemiyorum demişsiniz ama habire veda! mesajı atıp ayrılan sizmişsiniz zaten. çocuğa demişsiniz ki senden daha iyisini bulabilirim bunun üstüne kim ayrılma benden der ki? ayrılmayalım demesini bekledim demişsiniz..
bence zorlamayın artık çocuğun sevgisi bitmiş.
Ah ah keşke yorumlarınıza verdiğim haklılığı kendime de verebilsem.HaklısınızSize bedelini ödeyeceksin diyerek aramayi birakmis kendisini bulunmaz hint kumasi sanip aklinca sizi kendisinden mahrum ederek cezalandiriyor.hersey bir yana ben kendini odul sanan biriyle birlikte olmam. Sizde olmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?