Yine ben.Yine saçma sapan olaylar

Ben kendimi ezdiren biri değilim.Çevremdekiler ona karşı çok sertsin yasmiyy biraz yumuşak ol derler hep.Yani kendimi küçük düşürecek bişey yapmadım.Geçen defa hatalıydım mesaj atmam gerekiyordu.Ama bir konuda haklısınız bedel ödetmek bana çok çocukça geliyor medeni insanlar tartışır böyle susup kendi içinde bitirmez bişeyleri.Bu her sinirlendiğinde Ya engelliyor Ya konuşmuyor

Dediğim gibi hakkını yiyemem o çok fedakarlık yaptı.Hatta benim tıkandığıö noktalarda hep bana destek oldu.İş içinde çok çabaladı bizzat şahidi benim nasip olmadı.O kadar uğraştı ki sonunda kazandı.Kazandığında da Yasmiyy en çok niçin sevindim biliyor musun meslek bahanesi olmayacak inşAllah sonsuza kadar kavuşacağım sana hergün rüyamda evlendiğimizi görüyorum tarifi ypk bu duygunun demişti.Yani yaptıkları,söyledikleri aklıma gelince nasıl ayrılır ki diyorum.Çok teşekkür ederim bu güzel ve realist yorumunuz iÇin.Dualarınızda beni unutmayın

yapmayın niye bitmesin sevgi?
boşanan bir ton insan var. sevgi bitmiyorsa karşısındakinin her yanlışında azalmıyorsa boşanma ayrılma diye bir şey olmamalı değil mi ?
aşktan gözünün kör olduğu zamanlar geçince başta katlanıp görmezden gelinenler yavaş yavaş sevgiyi tüketir.
sizin ilişkinizde de böyle olmuş bence.

Sevgi degerli bir duygu haketmeyene vermemek lazim sadece duygularinla hareket ediyorsun biraz mantikli ol sevse onunde kimse durduramaz ama sevmeyince...olmayinca olmuyor ama inan boyleside olmasin zaten

Bak buradaki cogu kadinin benzer problemleri olmustur bende dahil onun icin kimseyi cok sevme hayatinin merkezi yapma senden vazgecene geri gitme inan bana sevseydi bunlari yasamazdin ...ve emin ol coktan aranmaya baslamistir birini sevdiginde pesinde kole oluyorlar ama sevmedigin de ya da azaldiginda boyle yapiyorlar

Size tavsiyem söylenenleri değil de yapılanları daha gerçek kabul etmeniz. Sizi kaybetme ihtimali ne kadar önemli onun için? Sizinle bir ömür planladığını sözleriyle gösterirken, günlerdir konuşulmayan bir ilişkinin bitmekte olduğunun eminim o da farkındadır. Ve bu konuda bir çabası yok.

Bugüne kadar sorunsuz gelen bir iliskiniz olmamış. Bu ilk kırılma noktanız değil. Küsmeler barışmalar engellemeler normal şeyler değil. Ne olursa olsun yine barışırız yola devam ederiz diyorsunuz önceki seferlerde olduğu gibi. Ama aşınan saygıyı ve ilişkinin laçkalaşmasını gözardı etmeyin. İnanın bunlar küçük şeyler değil.

Haklısınız at gözlüğüyle bakıyorum belki.Benim sevgim bitmediği için onunda bitmez sandım sadece.Bana göre küçük şeylerdi yaşadıklarımız ayrılığı gerektirmiyordu ancak herkesin bakış açısı farklı.6 yıldır tanıdığını sandığım insanı tanımamışım

Sevmesem durmazdım demişsiniz. Demek ki size yetecek özelliği yok. Kesinlikle mesaj atmayın. Sosyal medyadan paylaşım yapmayın, durumlarına kesinlikle bakmayın. Sevgiliniz merak etsin sizi... Sizi hala seviyorsa eninde sonunda size dönecektir.

Sevgi denen duyguyu ne kadar basitleştiriyor insanlar?mantığım ilk kez bu kadar devredışı kaldı umarım en kısa zamanda kendime gelirim

Saygı sevgiden daha ehemmiyetli.Saygımızı yitirdik biz sevgiden önce.Evet nırmal değil seven kırmaz,dayanamaz,çabalar.Normalde asla lafa bakmam benim için önemli olan icraattir ancak bazen insan kör oluyor işte

4 gün internetim yoktu son görülmemi de açtım normalde aktif biriymdir.Merak etse yazardı o 4 günde sanırım

Belki de kompleks yaptı mesleklerinizden dolayı ve uzaklaşmak istedi. Sürekli olarak tek tarafın itelemesiyle ilişki yürümez. Zorlamayın, istiyorsa o yazsın bu defa da.

Mesaj atıp aslında biz farkliyiz birbirimizden ama iste seviyorum mu dediniz? Bu biraz bana da ağır gelirdi. Farkliyiz demeniz tamam da devamında ama seviyorum deyince, sanki karşınızdaki insanı ilişkiden, hayattan beklentilerinizi karşılayamayan sadece sevdiğiniz için hayatınızda tuttuğunuz biri gibi tasvir etmişsiniz. Ben de olsam cok bozulurdum. Muhtemelen erkek arkadaşınız meslek ve eğitim olarak sizden aşağıda olduğunun da farkındadır. Eğer bu tavır ilk kez olmadıysa ağrına gitmiş gibi geldi. Farkliyiz yorumunu böyle anlamış olabilir mi?

Belki de kompleks yaptı mesleklerinizden dolayı ve uzaklaşmak istedi. Sürekli olarak tek tarafın itelemesiyle ilişki yürümez. Zorlamayın, istiyorsa o yazsın bu defa da.
.
sanmıyorum.Hayattaki en korktuğun ve kınadığım şeydi veda dahi etmeden bitmesi.En yakın arkadaşım böyle vişey yaşadı ve çok tepki verdim onca yıl bir vedayı hak eder diye.Aynılarını ben yaşıyorum sanırım.Ben illa olumlu bir dönüş beklemiyorum yasmiyy olmuyor kendine iyi bak demesi bile yeterli benim adıma

Evet kırılabilecek bir cümle.Sizlerden duyunca daha objektif bakabildim.O an çok basit kırıcı olmayan bir şey gibi gelmişti.Ben meslek ve eğitimi kesinlikle kastetmedim karakter olarak çok farklıyız bunu anlaması gerekiyordu.6 yıldır iyi köyü bir mesleği olsun diye bende çok çabaladım.Polisliğü kazanınca sevinçten ağladım.Hayatında ben olmasam bile zorlanmasın hiç

Daha önce benzer bir konuşma sonrası barıştınız mi? Öyle bir şey olduysa tekrarını yaşamak istememiş olabilir. Haklısınız bir vedalaşma gerekir.

Durumlarıma bakmıyor kesinlikle ben olsam meraktan yine bakardım.İyi mi kötü mü özlemimden belki resmini paylaşır diye sürekli durum paylaşmış mı diye bakıyorum.Ama o hiçbir durumuma bakmadı.Belki de numaramı sildi bilemiyorum

Cocuga yuklenip durmayin. Kendinize de yuklenmekten vazgecin. Ki guzel kizim sen aslinda her seyin farkindasin. Bu gayet guzel.
Sorularinin cevabi tum bu yazdiklarinin icinde zaten. Birazdan disardan bir gozle objektif bakmaya calissan kendin de goreceksin gerci farkindasin aslinda ama bir turlu kabullenemiyorsun.
6 yillik iliski diyorsun Fakat bu alti yil gozgoze dizdize yasanmis bir sure degil yaslariniz ve egitim sureciniz icin olmasi gerektigi gibi uzaktan yurutulmeye calisilmis bir iliski.
"Seni cok sevmesem senle olmazdim. Biz farkliyiz" demissin cocuga ne yapmasini bekliyorsun. Onun kafasinda soru isaretleri olusturmussun. Acabalara dusmus. Bu soylem siradan oyle onemsiz bir mesaj degil. Evlenmeyi dusundugunuz insana boyle bir sey derseniz oturur kara kara dusunur. Bu bir.
Ikincisi cocuk sana cevabi vermis zaten "beni tuketiyorsun" demis.
Ayrica 6 yil uzak mesafe iliskisi icin cok uzun bir sure biz buna evlilik yolunda tanima amacli arkadaslik diyelim.
Ikinizde cok gencsiniz henuz mesleklerinize yeni baslayacaksiniz. Evlilik bundan sonra dusunelecek asama.
Eger cok uzuluyorsan eger kaybetmek istemiyorsan biraz zaman tani ve arkadasliginiza bir sans ver. Konusmak istediginde konus kanli bicakli dusman degilsiniz. Medeni bir sekilde iletisime devam edebilirsiniz. Iki eski arkadas gibi; bu surecte nitelikli iletisim kurmayi dene sorunlarinizin me oldugunu konusmaya calisin. Farkli oldugunuzu hissediyorsan farklisinizdir bu is zaten olmaz. Fakat sevgini bir lutuf gibi gosterme. Sunu da lutfen unutma kac yil gecerse gecsin birbiriniz icin dunyadaki tek alternatif degilsiniz. Hakkinda hayirlisi olsun.
Bir sey daha, baska konuna istinaden; o yaninda kalmak istedigin arkadaslarinin Belli ki suanki ortamlari senin kalman icin musait degil. Olabilir bunda kiralacak gucenecek bir sey yok. Bu kadar hassaslik seni yipratir kuzum. Ve etrafindakileri de.

İçimi okudunuz.Söz konusu kendim olunca objektif bakamıyorum.Gerçekçi bakamıyorum.Her şey yaşadığımız givi devam edecek diye bişey yok ama kabullenmesi zaman alıyor.Çok seviyorum gururumu da incitmek istemiyorum adım atmak da istemiyorum ama çok yoruldum inanın.Çok hassas biriyim.Bu hassasmışım çok yordu belki de beni.Bu uzun ve güzel yazınız için çok teşekkür ederim.Sevdiğim insanla arkadaş kalıp arada konuşabilecek bir yapım yok.Ya tamam yada yok kafasında biriyim.Bu süreçte napayım bilmiyorum.Durum attım kaç kere ama tenezzül edip tek durumuma dahi bakmadı.Sildi belki de çoktan yoluna bakmaya karar verdi kabullenmeyen benim.Napayım sizce?Atkadaş gibi konuşamam seviyorum canım yanıyor.Yazmak istemiyorum ama içim gidiyor.Arkadaş konusunda çok haklısın ancak insan gösterdiği fedakarlığın birazını görmek istiyor evleri müsait bildiğim için sormuştum zaten.Ki kendiler sıradan arkadaşlarım değil çok yakın arkadaşlarım hıııı Tabiki düzenleri bozulsun istemeyebilirler ben bu konuda kesinlikle kırılmadım kırıldığım şey istememesini gayet açık bşr üslupla hissettirmesi.Gğzelce kuzum şöyle şöyle dese anlarım ama direk şu yurt var bu yurt var tabiri benim için hoş olmadı

bende sizin gibi biraz sert biriyimdir ve benim de ilişkimde çeşitli problemler oluyor. ama yine de emin olduğum bir şey varsa o da kaybetmek istemeyen bir erkeğin gurur falan dinlemediği gerçeği. yazmak istemiyorsanız yazmayın. sürekli mesaj atan taraf olmak da doğru değil çünkü. biraz gözlemleyin bakalım o ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…