yine ben:))

esisbur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
60
45
38
34
arkadaşlar merhaba yine ben:)
daha önce konu açıp anlatmıştım. bu insan ziyanı mesajlar atmaya başladı. tabi tepki vermedim. denk gelemeyeceğimiz yerlerde vakit geçirmeye çalıştım, küçük biryer ve çok ortak tanıdığımız olduğu için bi şekilde geldi karşılaştık tabi yine tepki vermedim. bir gece ısrarla araması üzerine açtım, sarhoştu beni dinle anlatayım ben iyi değilim falan zırvaladı, tamam dedim. gece çıkıp bunu olduğu yerden aldım sarhoştu epey eve gidelim kahve içip kendime geleyim dedi tamam dedim. ben kahveyi yapana kadar bayıldı. 1 yıldır hiç yapmadığım şeyi yapıp telefonunu kurcaladım, şifresi aynıydı :) saat 3 buçuktu sanırım whatsapp konuşmalarını okumam tam 4 saat sürdü. şöyle söyliyim eğer kendimi de sayar isem 15 kadınla görüşüyor. kimi eskort, biri tek ve en uzun ilişkisi, diğerleri de işte evli olan var, ne bileyim yaşı büyük kadınlar.. ne yapacağımı bilemedim önce. dedim madem benle konuşmak istiyor bu kadar bunlar ne alaka? sonra eski kız arkadaşına da bana söylediği şeyleri söylediğini gördüm seni seviyorum hep sevicem ama olmaz... toparladım kendimi sabah 8 e doğru bende koltukta uyuya kalmışım. bi damla gözyaşım akmadı ama bilmiyorum şoktaydım belki. birşey olmamış gibi 10 da ben çıkıyorum diye uyandırdım, onuda ailesinin yaşadığı diğer eve bıraktım ve eve geldim. sonrası işte herşeyi haber vermeler, beni yalandan merak etmeler. neyin var canım niye böyle soğuksun demeler.
soracağım şu herşeyi yüzüne vurup mu heryerden engellemeliyim.
yoksa onun da zamanında yaptığı gibi herşey iyiymiş gibi yapıp biranda pat diye heryerden engelliyeyim mi?
intikam falan değil istediğim. ondan bile anlamaz çünkü hasta ve sapık.
kafam karışıkta değil vereceğim tepkinin beni birazda olsa rahatlatması için soruyorum sizlere.
okuduğunuz için teşekkür ederim. iyi akşamlar.

Vay be...
Olduğu gibi bildiğimi soylerdim ya
Tepki mi seçicen ona özel...tepkiye yazık valla

Bence ne tepki verirse versin herşey ortada, tatmin etmez. Engelleyin her yerden gitsin, ya da hiç ses etmeyin yazmayın ve ne kadar düşecek görün.

Vay be...
Olduğu gibi bildiğimi soylerdim ya
Tepki mi seçicen ona özel...tepkiye yazık valla
:) yani tepkisiz kalmayı da düşündüm, ama bildiklerim yazışmalar gözümün önünden gitmşyor. neden benim aklımda kalsın söyliyim kurtulayım diyorum, sonra söylesen anlamaz ki diyorum...

:) yani tepkisiz kalmayı da düşündüm, ama bildiklerim yazışmalar gözümün önünden gitmşyor. neden benim aklımda kalsın söyliyim kurtulayım diyorum, sonra söylesen anlamaz ki diyorum...
Anlamasın boşver sen söyle işte dümdüz
O da hani içinde kalmasın diye...
Yoksa patlamam catlamam içimden dersen nefesini bile yorma yani

anlamaz çünkü hasta ve sapık.

Ve siz bu adam zil zurna sarhoş olduğunda gidip alıp onunla bir yere gidiyorsunuz. Bir daha böyle bir riske girmeyin. Adam size tecavüz etse "alkollüyken oldu. Hatırlamıyorum bile" dese paçayı kurtarır. Kötüyse taksi çağırıp eve gitsin. İnsanlık bu durumda sizin emniyetinizden önemli değil

Bence macera aramayın,ne işiniz olur onla bu saatten sonra,belanızı arıyorsunuz sanki,birde ben size hiç anlam veremedim yani..

Direk engellemek daha cok koyar ona. Herseyi bildigimi soyleme luksu bile gostermezdim. Nefesimi bosyere yormam. Arkasindan soyleyecekleri yalanlari dinleme zahmetine girmezdim boylece. Boyleleri aciklama yapssn nile hala ona karsi birseyler hissettigini sanir, senin soyledikletine bakmaz. Aciklama yapmak bile deger vermektir. Gerek yok bence.

Bir şey demeden engelleyin gitsin açıklamayı bile hak etmeyen birisi.
Yalnız her birine nasıl vakit bulabiliyor buna şaşırdım gerçekten.

Evi ilaçlatıcam senin gibi bi adiyi ağırladığım için. 15 kişiyle konuşuyorsun 16.olacak insan değilim ben. Bir daha bana sakın ulaşma diyip engelliceksin.

ben hala kendi aracıyla kaza yapmasın sağ salim gitsin derdindeydim:) ahmak ben..

Bir şey demeden engelleyin gitsin açıklamayı bile hak etmeyen birisi.
Yalnız her birine nasıl vakit bulabiliyor buna şaşırdım gerçekten.
yani bende ona şaşırdım ilk konuşma aralıklarına bile baktım, böyle aynı gece 2 kadınla görüşmüşlüğü bile var ama ondan sonra işte sabah çok güzeldi falan arayı açmayalım mesajları. öyle iğrençti ki tüm konuşmalar. en üzüldüğümde eski kız arkadaşı oldu kızın onu hala sevdiğini bildiği için onu kullanmış yani çok yazık

Boşverin başkası için üzülmeyi. Kendinizi kurtarmaya bakın

o kadar komik ki bu durum, daha doğrusu traji komik. hala yazıyor naptığını falan anlatıyor. tepki bile veremiyorum. duruyorum öyle

Tüm mesajların resmını cekıp kendısıne hepsını tek tek atıp sapık pislık sana harcıcak zamanım bıle yok dıyıp bassaydınız engeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…