yine ben:))

Tüm mesajların resmını cekıp kendısıne hepsını tek tek atıp sapık pislık sana harcıcak zamanım bıle yok dıyıp bassaydınız engeli.
mesajları okumayı zor yetiştirdim korktum uyanmasın hepsinş okuyayım diye:) aklıma bile gelmedi..

Randevu ver sapa bir yere, beklet, "Geliyorum trafiğe takıldım, geliyorum bi tanıdık gördüm, 5 dkya oradayım" filan diye sordukça beklet. Sonra da "Gelemiycim ya kusura bakma. Neyse kalan 14 kızdan birini çağırıp takılabilirsin bby" deyip engelle.

aa bu güzelmiş:))) ben onu diyene kadar o yedek kulübesinden birilerini çağırır bile:) insan ziyanı ya valla

aa bu güzelmiş:))) ben onu diyene kadar o yedek kulübesinden birilerini çağırır bile:) insan ziyanı ya valla

Çağırmasına bile gerek yok, telefondan takılır zaten sizi beklerken diğerleriyle. :)
Belki sokakta şifayı kapar da birkaç gün grip yatar. En fazla olacak bu. Ama hiç yoktan iyidir. :))

Çağırmasına bile gerek yok, telefondan takılır zaten sizi beklerken diğerleriyle. :)
Belki sokakta şifayı kapar da birkaç gün grip yatar. En fazla olacak bu. Ama hiç yoktan iyidir. :))
:))) tabi canım hiç yoktan iyi, denenebilir:)

Bazen karşıdaki o kadar değerini düşürmüş ve kendinden iğrendirmiş olur ki, yaptıklarını yuzune vurmaya bile değmeyeceğini Düşünürüm. Çünkü zaten aşağılığın teki. Söylesem de utanmak sıkılmak yerine yeni yalanlar üretecek kılıflar arayacak. O yüzden dimdirek Hayatımdan çıkarır her yerden siler engellerim.. Böylesine laf anlatmaya değmez.

Seni sevmiyorum . Acıdım dün yardım ettim ama lütfen artık başka birine musallat ol diye yazın.

Bu devirde kadınlar erkekleri tokmaklıyor biliyorsun sende benim 15. tokmakladığım adamsın de bas engeli bir dahada iletişime geçme

Tabiki pat diye engelle. Ne laf anlatacan bosver.

Aslında bu konunun ana sayfada sürekli olması gerekir. O kadar çok gel git yaptı, mesajlarıma yanıt vermedi, ilgilendi ama sonradan yazmadı diyen adamların iç dünyası olarak kabul etmek istemeyenlerin el rehberi olması gerek. Sizi yokladı demek isterken anlatmaya çalışıp inandıramadığımız kızlar direk bunu okumalı. Sürekli ona buna, ya cevap verirse ya bana verirse diye, evli, bekar, genç yaşlı demeden herkese yazan pisliklerin iç dünyası.

tamda öyle, biz acaba üzülüyor mu oda diye düşünürken o başka kadını yatağa atabilmek için sana bile söylemediği güzel sözler söylüyor.. sonra özledim dediğinde kalbimiz çıkıyor yerinden bak dayanamadı geldi diyoruz ama değil... stepne oluyoruz işte, seviyorken görmek zor hoş ha diyince duygular bitmiyor ama gerçekleri gördüğün an için soğuyor. bu mu yani diyorsun

Engellemeden önce senin whatsapp konuşmalarını okudum. Bu ayakları bırak yazma bana. Azıcık yüzünde mi yok derim. Sonra bir iki gün beklerim yazmıyorsa engellerim. Yazıyorsa ne kadar iğrenç bir insan olduğunu iyice beynime kazır, tiksinip engellerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…