Yine ben

Çok geniş bir aile olsanız bile modern vs erkeksiniz diyelim karınızı eski iş arkadaisyla havuzda çocuklarınızla bir gün geçirmesini kabul edebilir misiniz . Eşim onların rahat olduğunu bunları sorun etmedikkerini söylüyor da aklimla oynuyor
Onlar rahat ama biz değiliz diyeceksin. Duyan da eşin senin bir erkekle havuzda bir gün geçirmeni normal karşılar falan zannedecek. İstemezsen cevaplama ama şunu merak ettim sen tesettürlü müsün?

Bence normal bir durum degil. Ailecek planlanir eyv ama bu gizli sakli olmus. Esi bosayin diger kadinin da kocasina bildirirdim ben olsam. Benim huzurum kaciyorsa onlarin da kacsin
Çocukları eglendirmis onun oğluyla benim oğlumu , yani sklima geldikçe kötü oluyorum inanın ve sabah 10 dan Akşam 6 ya kadar havuzda kaldılar

Onlar rahat ama biz değiliz diyeceksin. Duyan da eşin senin bir erkekle havuzda bir gün geçirmeni normal karşılar falan zannedecek. İstemezsen cevaplama ama şunu merak ettim sen tesettürlü müsün?
Evet tesetturluyum, oyuzden eve gelince ya bizde gidleim böyle ailecek gidiliyormus havuza vs dedi, havuzsmi gireriz dedim yok sen kenarda oturursun bizi izlersin dedi, yani bana izin yok ama ben onları kenarda izleyebilir misim

Yalan normal bir durum degil elbette ama siz esinizi cok bunaltan, surekli darlayan biriyseniz, gercekten bir karsilasma sonucu o havuza gidilmis ve yalan soylenmis olabilir.

Kendinizi tarttiniz mi hic? Esinizi kiskancliklarinizla, dirdirinizla bunaltmis olabilir misiniz? Yok siz ben asla darlamam, bunaltmiyorum, rahatimdir diyorsaniz o iste bi bit yenigi vardir diyorum.

Çocukları eglendirmis onun oğluyla benim oğlumu , yani sklima geldikçe kötü oluyorum inanın ve sabah 10 dan Akşam 6 ya kadar havuzda kaldılar
Kocasinin haberi yok yüzde bin. Esin de yalan sötlüyor bu kadinla bi sey olmasa sen istemedigin halde neden görüssün

Evet tesetturluyum, oyuzden eve gelince ya bizde gidleim böyle ailecek gidiliyormus havuza vs dedi, havuzsmi gireriz dedim yok sen kenarda oturursun bizi izlersin dedi, yani bana izin yok ama ben onları kenarda izleyebilir misim
Haşema giymeni teklif etmedi yani… benim hanımı kimse görmesin ama ben bikinili arkadaşımla(!) sohbet muhabbet ıslak havuz keyfi😂 riyanın bu kadarı

Yalan normal bir durum degil elbette ama siz esinizi cok bunaltan, surekli darlayan biriyseniz, gercekten bir karsilasma sonucu o havuza gidilmis ve yalan soylenmis olabilir.

Kendinizi tarttiniz mi hic? Esinizi kiskancliklarinizla, dirdirinizla bunaltmis olabilir misiniz? Yok siz ben asla darlamam, bunaltmiyorum, rahatimdir diyorsaniz o iste bi bit yenigi vardir diyorum.
Evet darliyorum uzun zamandır suphelerim var bu kadınla ilgili ve üstüne çok gittim, çoğu kez tartıştık konuşma dedim devam ettiği için gizli gizli hep gördüm iş icin engeleyemmem dedi hep en son havuzda yine aynı kadın olunca benim bardak taştı çok cirkinlestim çok hakaret ettim , çünkü surecte beni bu hale getiren çok etken vardi

Haşema giymeni teklif etmedi yani… benim hanımı kimse görmesin ama ben bikinili arkadaşımla(!) sohbet muhabbet ıslak havuz keyfi😂 riyanın bu kadarı
Hasema giyermisim ona rağmen havuza giremiyorum, o derece yani kıskançlığı , ama kendisi raaahat bayanlarla girebilirmis

Evet darliyorum uzun zamandır suphelerim var bu kadınla ilgili ve üstüne çok gittim, çoğu kez tartıştık konuşma dedim devam ettiği için gizli gizli hep gördüm iş icin engeleyemmem dedi hep en son havuzda yine aynı kadın olunca benim bardak taştı çok cirkinlestim çok hakaret ettim , çünkü surecte beni bu hale getiren çok etken vardi
Eski konulariniza bakiyordum az once, hep ayni kadindan yana supheleriniz var anladigim kadariyla.

Neden bu kadina takildiniz? Ne gordunuz tam olarak?

Eski konulariniza bakiyordum az once, hep ayni kadindan yana supheleriniz var anladigim kadariyla.

Neden bu kadina takildiniz? Ne gordunuz tam olarak?
Kadın sabah akşam mesaj atıyor , işten syrildi eşim 7 ay önce yine iş için konusuyoruz diyor , sonra surejli onun durumuna bakıp ekran büyütürken yakalıyorum , kadınla daha önce AVM'de karşılaştık dedi, daha sonra denizde karşılaştık dedi, konuşma istemuyorum dedim o yine konuşma listesine baktım yine günde 4'5 defa görüşmüş yani iş için ne ilabilir bukadar gorusme , sonra ekran resmi almış konuşmayı orda devam yazıyordu en son havuzdan sonra mesajlasilmis neye devam ne devamı bilemiyorum , suslenmeler , spora baslamalar vs

Kendisi rahat (değilmiş) 😂
Mapustan yeni çıktım yav, banlanmak istemiyom ben bugün o yüzden tencere kapak çiftimize mutluluklar dileyip çikiyorum....

Not: konu sahibi sendeki rahatlık genişlik kimsede yok, kocan da ahlaksızın bayrak tutanı, çok yakışıyorsunuz, sakın ayrılmayın

Merhaba arkadaşlar , daha önce yazdığım konuları okuyanlar bilir , eşimle sorunlarimizi tekrar anlatmiyim
Bir barisma yeniden onarma donemine girmistik , eşim küçük olan çocuğumla denize gitmek istediler hazırladım o gün çıktılar yolda eski iş arkadaşıyla konuşmuş onların havuza gittigini duyunca yon degisip eşimde orays gitmiş ve havuzda bir gün geçirmişler , akşam sordugumda oğlum anlattı tanıyor onları ama eşim çocuğun ne bilcegi ne anlayacagi fln çocuğa yalan söylüyor gibi şeyler söyleyip yalan söyledi ama ben kanitlayinca daha fazla dayanamadı ve itiriaf etti , sadece arkadaşım ne var karşılaştık vs gibi şeyler söyledi bende evi terk ettim , olabilirmi kizlar siz eşinizin eski iş yeri bayan olan arkadaşıyla havuza gitmesini hoş karsilarmiydiniz
Burada sıkıntı olan şey eşinizin yalan söylemesi ve onu yalan söylemeye iten ilişkinizin kötü olması.

Bu arada önceki konuları bilmiyorum. Onarma dediğiniz dönemde bu tarz şeyler oluyorsa bellki yanlış giden bir şey var. Eğer ilişki zaten bittiyse çok zorlamamak gerekiyor.

Mapustan yeni çıktım yav, banlanmak istemiyom ben bugün o yüzden tencere kapak çiftimize mutluluklar dileyip çikiyorum....

Not: konu sahibi sendeki rahatlık genişlik kimsede yok, kocan da ahlaksızın bayrak tutanı, çok yakışıyorsunuz, sakın ayrılmayın
Bazen tokat gibi yüzüne vurması gerekiyor gerçekler teşekkürler

Back
X