• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben

Aralarında birşey olsa tabiki demez ama ben eşimin yalan da nekadar ileri gittiğini analamak istedim , kadın çok korktu zaten özür diliyor bidaha diliyor sadece iş için konuştuk vs vs
Kocasının duymasından korkuyor
Ben olsam kocasına bıldırır eşimin hakkından ben gelırdım
Kadının hakkındanda o gelsın

Anladim.

Is icin dediginden oturu soruyorum, baska kisilerle erkeklerle mesela boyle sık görüşmeleri oluyor mu?

Bir de bu kadin eski is arkadasiymis galiba, neyin is gorusmesi bu? Eski calistigi yerle baglantili bi isi mi var esinizin?
İş yeri açmaya çalışıyordu eşim oda ona evrak yazıyormuş ,vs vs yani okadar saçma bir iş devamliligi ki anlatamam yani anlatsam anlamazsınız o derece saçma pazar gunu eşim onu iş için aramış bak şimdi kadında biz bugün tatiliz havuza gidiyoruz işyerine gidince bakarım demiş e bizde gidiyoruz demiş gitmiş, eşim bana kendisinin ağzından havuzu kaçırdığını kadında hadi bizde gelelim dediğini söylemişti yani , burdaki yalanı yakalamış oldum ona söyleyince de vay sen kadınla mi mesajlastin seni geberticem seni istemiyorum s....git oldum anlayacağınız bam teline bastim

Kocasının duymasından korkuyor
Ben olsam kocasına bıldırır eşimin hakkından ben gelırdım
Kadının hakkındanda o gelsın
Bunu yapabilmem için aynı şehirde olmamam gerekiyor , çocuklarımi korkutur travma yaşatır

Hiçbirseyi yok malesef ustunde alabileceğim, benim var , zaten mahkeme ona vermez , o aklı sıra cofuklari alırsam tıpış tıpış gelir bana diye öyle söylüyor bende sor cocuklada isterseler seninle dursunlar dedim sorun yok .para birak çocuklara dedim çocuklar gelirse veririm dedi , iyi dedim çocuklar istemiyor gelmek ben borç bulur çocuklarını doyururum dedim hemen para getirdi
Bu koca ile Allah sana sabır versin kurtulursun inşallah ne diyim, babaları olduğu için muhattap olmama şansın da yok, Allah ıslah etsin çocuklarından ötede

Anladim.

Is icin dediginden oturu soruyorum, baska kisilerle erkeklerle mesela boyle sık görüşmeleri oluyor mu?

Bir de bu kadin eski is arkadasiymis galiba, neyin is gorusmesi bu? Eski calistigi yerle baglantili bi isi mi var esinizin?
Hayır eski iş yerinde çok bayan vardı , bazulari yaşı baya var onlar gerçekten bazen yardım isteyince ariyolar siyasi yönden bağlantıları var eşimin , ama bu kadınla ne hikmetse heryerde karsilasiyor digerleriyle değil

Hayır eski iş yerinde çok bayan vardı , bazulari yaşı baya var onlar gerçekten bazen yardım isteyince ariyolar siyasi yönden bağlantıları var eşimin , ama bu kadınla ne hikmetse heryerde karsilasiyor digerleriyle değil
Peki.

Diyelim ki aldatiliyorsunuz ve kanitladiniz.

Bosanacak misiniz? Bosanabilecek gucunuz, aile desteginiz var mi?

Peki.

Diyelim ki aldatiliyorsunuz ve kanitladiniz.

Bosanacak misiniz? Bosanabilecek gucunuz, aile desteginiz var mi?
Gücüm yok şuan işe girmeye calisiyorum ,ailede destek olurlarmi o aşamaya gelince gorecegim boşanma hoş karsilsnmiyor malesef bizde

Ama bosanacscsgim kafaya koydum , böyle sevgisizlikle onun neyaotigini düşünerek neden bana bunu yaptı diye düşünerek daha fazla yaşlanmak istemiyorum gunume cocujlarima adapte olmakta zorlaniyorum onu cikarmam lazım hayatimdan

Gücüm yok şuan işe girmeye calisiyorum ,ailede destek olurlarmi o aşamaya gelince gorecegim boşanma hoş karsilsnmiyor malesef bizde
Benden size abla tavsiyesi, bosanamayacaginiz bi evliliginiz varsa cocugunuzun hatiri ve iyiligi icin ortaligi birbirine katmaktan vazgecin.
Esinizle ev arkadasi olun gerekirse ve ise girin, para biriktirin, kendinize yetecek parayi biriktirdikten sonra da bosanirsiniz.

Su an gordugum surekli evden gidip tipis tipis geri dönen haliyle sozunun bi kiymeti kalmayan kadin. Boyle umdugunuz sonuca asla ulasamazsiniz.

Benden size abla tavsiyesi, bosanamayacaginiz bi evliliginiz varsa cocugunuzun hatiri ve iyiligi icin ortaligi birbirine katmaktan vazgecin.
Esinizle ev arkadasi olun gerekirse ve ise girin, para biriktirin, kendinize yetecek parayi biriktirdikten sonra da bosanirsiniz.

Su an gordugum surekli evden gidip tipis tipis geri dönen haliyle sozunun bi kiymeti kalmayan kadin. Boyle umdugunuz sonuca asla ulasamazsiniz.
Evden ilk defa gittim , ,ilk gittigim gece kalp krizi geçiriyorum nerdesin felan diye peşime düştü , sonra çabuk alıştı sanirim yada iyileşti hemen konuşmuyor daha ☺️ sabır tükendi bende sanırım mutsuz bir yuvada arkadaş olarak kalamiyorum ben 22 yıldır evliyim ben yeteri kadar sabirla bekledim bugüne kadar herşeye tamam dedim hakrate şiddete aldatilmaya , şimdi ise baskaldidiyorum gitmiyo artık goturemiyorum yanlışları

Yüzmeyi çok iyi bilirim , ama biz hiç beraber girmedik neden kiskanc cunki , kendisi de istediği karışık plajlara gidiyor , yani neyi sindiremiyorum gözün açık bir bayandaysa git onu iste onunla öyle yaşa yok kapalı bir bayan istiyosan onu kiskaniuosan onunla ona göre yasa ne bu maymun istahlilik

Merhaba arkadaşlar , daha önce yazdığım konuları okuyanlar bilir , eşimle sorunlarimizi tekrar anlatmiyim
Bir barisma yeniden onarma donemine girmistik , eşim küçük olan çocuğumla denize gitmek istediler hazırladım o gün çıktılar yolda eski iş arkadaşıyla konuşmuş onların havuza gittigini duyunca yon degisip eşimde orays gitmiş ve havuzda bir gün geçirmişler , akşam sordugumda oğlum anlattı tanıyor onları ama eşim çocuğun ne bilcegi ne anlayacagi fln çocuğa yalan söylüyor gibi şeyler söyleyip yalan söyledi ama ben kanitlayinca daha fazla dayanamadı ve itiriaf etti , sadece arkadaşım ne var karşılaştık vs gibi şeyler söyledi bende evi terk ettim , olabilirmi kizlar siz eşinizin eski iş yeri bayan olan arkadaşıyla havuza gitmesini hoş karsilarmiydiniz

Eşinizin yediği haltlar ortada ama siz hala görmek istemiyorsunuz sorguluyorsunuz🤦🏻‍♀️
Madem körü körüne devam edeceksiniz kurcalamayın.

Evden ilk defa gittim , ,ilk gittigim gece kalp krizi geçiriyorum nerdesin felan diye peşime düştü , sonra çabuk alıştı sanirim yada iyileşti hemen konuşmuyor daha ☺️ sabır tükendi bende sanırım mutsuz bir yuvada arkadaş olarak kalamiyorum ben 22 yıldır evliyim ben yeteri kadar sabirla bekledim bugüne kadar herşeye tamam dedim hakrate şiddete aldatilmaya , şimdi ise baskaldidiyorum gitmiyo artık goturemiyorum yanlışları
22 yildir mi?

Ay ben yasiniz kucuk diye dusundum (33 yaziyor) soktayim su an. Cocugunuz kac yasinda?

Mayis ayindan beri evden ayri misiniz yani?

rhaba arkadaşlar , daha önce yazdığım konuları okuyanlar bilir , eşimle sorunlarimizi tekrar anlatmiyim
Bir barisma yeniden onarma donemine girmistik , eşim küçük olan çocuğumla denize gitmek istediler hazırladım o gün çıktılar yolda eski iş arkadaşıyla konuşmuş onların havuza gittigini duyunca yon degisip eşimde orays gitmiş ve havuzda bir gün geçirmişler , akşam sordugumda oğlum anlattı tanıyor onları ama eşim çocuğun ne bilcegi ne anlayacagi fln çocuğa yalan söylüyor gibi şeyler söyleyip yalan söyledi ama ben kanitlayinca daha fazla dayanamadı ve itiriaf etti , sadece arkadaşım ne var karşılaştık vs gibi şeyler söyledi bende evi terk ettim , olabilirmi kizlar siz eşinizin eski iş yeri bayan olan arkadaşıyla havuza gitmesini hoş karsilarmiydiniz
Ona yapacaklarımın yarısı aklımda yok ⚰️

Madem normal bir durum olarak görüyor eşiniz çocugu niye tembihliyor o zaman.. Demekki normal değil.. Kadının kocasına söyleyin bence...

22 yildir mi?

Ay ben yasiniz kucuk diye dusundum (33 yaziyor) soktayim su an. Cocugunuz kac yasinda?

Mayis ayindan beri evden ayri misiniz yani?
Yok havuzu öğrendiğim.gun evden çıktım yani bir hafta olacak , 38 yaşındayım cocuklar 14,12,7 yaşlarında

Madem normal bir durum olarak görüyor eşiniz çocugu niye tembihliyor o zaman.. Demekki normal değil.. Kadının kocasına söyleyin bence...
Oğlum babasına ben içerdeyken su soruyu sordu annemde kadının kocasıyla havuza gidebilirmi baba , gidemez oğlum , ozaman sen neden gittin , yani oğlum 7 ysinda daha ve eve gelir gelmez bana sarıldı opuyo durmadan seni özledim sensiz olmak istemuyorum yani anormal birşeylerin döndüğünü hissetmiş ve bana karşı bir sarilisi vardı çocuk kadar aklı uok işte

Yüzmeyi çok iyi bilirim , ama biz hiç beraber girmedik neden kiskanc cunki , kendisi de istediği karışık plajlara gidiyor , yani neyi sindiremiyorum gözün açık bir bayandaysa git onu iste onunla öyle yaşa yok kapalı bir bayan istiyosan onu kiskaniuosan onunla ona göre yasa ne bu maymun istahlilik
E sen veriyorsun bu yüzü. Hayatını kendi eline al. O da s…sin gitsin kimle olmam istiyorsa istesin.

Back
X