arkadaşlar eşimgil 3 katlı bina yaapacak ve evlenecek kaynım kayınvalidem ben oturacakmısız ben istemiyorum eşimi ikna edemiyorum. hazır ev biz başka türlü ev alamayız diyor sizce ne yapmalıyım ev sahibi olup oturmalımıyım yoksa ne olursa olsun kkirayamı çıkmalıyım
3 senelik evliyim altlı üstlü oturuyorum kendi hayatım olmadı 3 senedir. artık yoruldum istemiyorum diyorum. eşim : ne zararlar var sana diyor bedavadan ev işte yoksa asla ev sahibi olamayız diyor çok zor durumdayım dua inş.
bizim düğünde tkılanlardan başka bir birikimimiz yok.eşim babasının yanında çalışıyor. aslına bakarsanız sviyorum sevmesine ama kendi hayatımı otutturamıyorum. eşime ısrarla ben oturmam diyorum ama oda ailesine söyleyemiyor geçen büyük kaynım konuyu açtı bende açık açık söyledim istemediğimi anlaşamayacagımı oda alırkiraya verirsiniz oturmazsınız diyor ama küçük biyerde oturuyorum. ve böyle birşeye ne kayınvalidem izin verir ne eşim gerçekten çok zor durumdayım evde alamayacagımı biliyorum. yazın inşaatlarda çalışıyor kışın evde nasıl brikim yapacagımızı bilmiyorum galiba kabul etmekten başka çarem kalmıyor.
arkadaşlar eşimgil 3 katlı bina yaapacak ve evlenecek kaynım kayınvalidem ben oturacakmısız ben istemiyorum eşimi ikna edemiyorum. hazır ev biz başka türlü ev alamayız diyor sizce ne yapmalıyım ev sahibi olup oturmalımıyım yoksa ne olursa olsun kkirayamı çıkmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?