- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Evet beklediğim gelişmeler oldu ama ben şu dönemde olmasını değil de terapistten sonra olmasını bekliyordum. Biz terapiste gidene dek eşimle ayrı durma kararı almıştık iki gün önce. O akşam yani o terapiste gittiği akşam ben de onu bekledim dışarıda. Çıkışta oturduk biraz. Konuştuk ve konuşmada ben ona herhangi bir boşanma durumunda çocuğunu istediği zaman (mahkemenin izin verdiği zamanların dışında da) görebileceğini, benim bu şehirden gitme fikrinden vazgeçtiğimi söyledim. Yani vereceğin kararda lütfen çocuk boyutunu düşünme dedim. Tamam teşekkür ederim dedi. Sonra beni eve bırakıp otele gitmişti. Dün hiç aramadım, o da aramadı. Gece çocuk uyuyunca oturdum tv izliyordum gayet de dingin ve huzurluydum aslında. Yani elimin telefona gitmesi gibi bir durumum da yoktu. Gece 1 de telefonum çaldı. Bi kere çaldırıp kapattı. Hiç oralı olmadım. 5 dakika sonra aradı. Konuşmalar aynen şöyle:
E:Napıyosun?
B:İyiyim sen napıyosun?
E:Köydeyim. Ama ben çok kötüyüm..
B:Hayırdır inşallah?
E:Bugün tüm gün çok tedirgindim. Akşam olmak bilmedi. Kendimi çok kötü hissettim. Aklım hep sizdeydi.
B: Biz iyiyiz, çocuk da gayet iyi, uyuyo tedirgin olmanı gerektirecek bişey yok merak etme.
E:Ben yine de tedirginim. İçimden bi ses sürekli napıyosun sen kendine gel evine git diyo.
B:Anladım..
E:Ben gelmek istiyorum eve.
B:Sen bilirsin.
E:Tamam geliyorum, görüşürüz.
Yarım saat sonra geldi eve, ben salonda tv izliyordum ışıklar kapalı. Işığı açtı gözümün içine baktı. Ben ona bakıyorum o bana bakıyo. Napıyosun dedi tedirgin bi şekilde. Tv izliyorum dedim. Ben boşanmak istemiyorum, vazgeçtim dedi bana öfkeli bi şekilde. Ben bakıyorum sadece .
Bundan sonra hani bi çocuk size küser de gönlünü alırken nasıl konuşur işte öyle tatlı, hafif sert ama daha çok böyle insanın içinden kalkıp yanağını sıkıştırmasını getirecek şekilde "Ama bundan sonra benim dediklerim olacak, bana kötü davrandığın zaman da çeneni pükerim (bana kızınca öyle derdi hep), yarın akşam da yatağımıza gelicem. Şimdi çok sigara kokuyorum. Kalk hadi yat yerine" deyip kolumdan tutup yatak odasına götürdü. Ben yaa ama ben bişey izliyodum yaaa falan öyle saçmaladım. Hadi hadi çabuk sabah kalkamıyosun sonra dedi. Ben de ne olduğunu idrak etmeye çalışırken uyuyakalmışım..
Sabah dersim vardı erken çıktım evden. O uyuyordu daha. Bi daha da konuşmadık.
İşte böyle..
Siz bizden daha çok mutlu olunHiç yazmamıştım ama konuyu takipteydim, çok sevindim :) ben eşini çok naif ve düşünceli buldum hiçkimse sürekli eşinin ailesinin yanında azarlanmaktan hoşlanmaz. kendisi için belki de bunları yaşamalı senin sevgini görmeliydi
bu süreçte size saygısızlığı da olmadı
Eleştirenler var ama ben eşinizi takdir ettim
Bence her şey daha güzel olacak hep mutlu olun
Kesinlikle o seni sevmiyorum dedin gibi bişeye girme. Dil öyle söylese de adamın hareketleri hiç öyle değildi başından beri. O dönem o adamın yerinde kim olsa öyle söylerdi.Hepinize teşekkür ederim gerçekten. Bu süreçte sizler olmasaydınız ben kafayı yerdim. İyi ki varsınız. Asıl bundan sonra ihtiyacım var ama size... terapiye devam edeceğim elbette, hem de çoook uzunca süre. Beni sevmiyorum demiştin, istemiyorum demiştinlere şu an için hiç girmeyi düşünmüyorum. Çünkü ikimiz de çok yorulduk. Ağzından çıkan laflara değil de, bundan sonraki hareketlerine göre karar vericem sevip sevmediğine.. Soğuyup soğumadığına.. Biraz zaman geçince de konuşuruz belki hiç bilmiyorum..
Hepinize teşekkür ederim gerçekten. Bu süreçte sizler olmasaydınız ben kafayı yerdim. İyi ki varsınız. Asıl bundan sonra ihtiyacım var ama size... terapiye devam edeceğim elbette, hem de çoook uzunca süre. Beni sevmiyorum demiştin, istemiyorum demiştinlere şu an için hiç girmeyi düşünmüyorum. Çünkü ikimiz de çok yorulduk. Ağzından çıkan laflara değil de, bundan sonraki hareketlerine göre karar vericem sevip sevmediğine.. Soğuyup soğumadığına.. Biraz zaman geçince de konuşuruz belki hiç bilmiyorum..
Kesinlikle o seni sevmiyorum dedin gibi bişeye girme. Dil öyle söylese de adamın hareketleri hiç öyle değildi başından beri. O dönem o adamın yerinde kim olsa öyle söylerdi.
Ben geçen hafta evi dağıttım eşyaları kırdım eşime vurdum size benziyor biraz yapım. Eşim hatalıydı normalde ama benim de o hareketlerim çok aşırıydı. O kadar şeye rağmen bana yine bişey yapmadı sadece üstüme o kadar gelme ben de kendimi tutamayıp sana vurursam çok daha kötü olur dedi. Dün konuştuk bu mevzuyu dedi ki bir daha bu tarz bişey olur da ben de kendimi tutamazsam millete rezil oluruz. Ben de dedim ki o an yaptıklarım tamamen sinir anıyla olan şeyler normalde duygu düşüncem o değil sen yine de tut kendini. Sen bana vurursan iş daha sarpa sarar ben kaldıramam bunu.
Adamların çok üstüne gidiyoruz bazen onlar da sabır taşı değil çatlıyorlar..
Bu konu bana ders oldu zaten tepkilerimi azaltmaya karar verdim. Zaten bir daha o tarz bişey yaşarsak düşünüyorum destek almayı. Son 2 yıl benim için çok zordu hayatımda çok şey değişti maddi manevi büyük kayıplar yaşadım onların etkisi var yaptıklarımda ama o son olaydan sonra farkına vardım eşime ettiğim eziyetin. Üstüne bu ve konu sahibinin diğer konularını da okuyunca iyice pekişti düşüncelerim.Sizde bir öfke terapisine gitseniz daha az yıpranırsınız
Hepinize teşekkür ederim gerçekten. Bu süreçte sizler olmasaydınız ben kafayı yerdim. İyi ki varsınız. Asıl bundan sonra ihtiyacım var ama size... terapiye devam edeceğim elbette, hem de çoook uzunca süre. Beni sevmiyorum demiştin, istemiyorum demiştinlere şu an için hiç girmeyi düşünmüyorum. Çünkü ikimiz de çok yorulduk. Ağzından çıkan laflara değil de, bundan sonraki hareketlerine göre karar vericem sevip sevmediğine.. Soğuyup soğumadığına.. Biraz zaman geçince de konuşuruz belki hiç bilmiyorum..
olay o degil canım eski konuları okumadın sanırımVallahi eşiniz çok şanslı. Canı sıkılınca "seni sevmiyorum istemiyorum boşanmak istiyorum" diyip keyfi gelince ona kapıları açan bir karısı var. Ben olsam ben de boşanmam bu kadar üstüme düşen bir kadın olsa. Oh ne ala memleket diyerek bakarım keyfime. Üç gün severim üç gün yataklarına girer sonra otelime giderim. Hayat bana güzel.
dertler hemen hemen aynı oluyor cogumuzda. paylaştıkça rahatlıyoruz, iyisini de paylasagız tabı kı kotuyu de. Umarım herkes ıcın böyle guzel sonlar olur.Ya ben burada hiç tanımadığım insanların mutluluğuma sevinebilmesinin nasıl birşey olduğunu yaşadım sizlerle.. Güzel ve içten samimi hisleriniz için hepinize teşekkür ederim gerçekten.
Aman canım aman sakın haklıyken haksız konuma düşecek fevri hareketlerde bulunma. Ah ben vaktinde neler kırıp döktüm bir bilsen. Ne sinir krizleri geçirdim. Eşim kendime gelmem için su dökerdi üstüme o derece düşün yani. İşte sonrası böyle oluyor. Gün geliyor o sabırlı adam gitmiş yerine başka biri gelmiş. En acısı da "beni sen bu hale getirdin" sözünü duymak oluyor. KesinlikleKesinlikle o seni sevmiyorum dedin gibi bişeye girme. Dil öyle söylese de adamın hareketleri hiç öyle değildi başından beri. O dönem o adamın yerinde kim olsa öyle söylerdi.
Ben geçen hafta evi dağıttım eşyaları kırdım eşime vurdum size benziyor biraz yapım. Eşim hatalıydı normalde ama benim de o hareketlerim çok aşırıydı. O kadar şeye rağmen bana yine bişey yapmadı sadece üstüme o kadar gelme ben de kendimi tutamayıp sana vurursam çok daha kötü olur dedi. Dün konuştuk bu mevzuyu dedi ki bir daha bu tarz bişey olur da ben de kendimi tutamazsam millete rezil oluruz. Ben de dedim ki o an yaptıklarım tamamen sinir anıyla olan şeyler normalde duygu düşüncem o değil sen yine de tut kendini. Sen bana vurursan iş daha sarpa sarar ben kaldıramam bunu.
Adamların çok üstüne gidiyoruz bazen onlar da sabır taşı değil çatlıyorlar..
Değişsin arkadaşım zaten eskisi gibi olmasın hiçbişey.. Ben de öyle istiyorum..merhaba tüm konularınızı okudum. 3 sene önce de aynı şeyi yapmışsınız şimdi de. hiçbirşey değişmemiş. eşinizi başkalarının önünde rencide edip her lafı boşanmaya getirdikten sonra şimdi pişman olmu ş görünüyorsunuz. umarım gerçekten öyledir ben eşinize üzüldüm adamı yıllarca ezmişsiniz. umarım yuvanız kurtulur ama kurtulursa da önceki gibi yürümez birşeyler değişir.
Amiiinnndertler hemen hemen aynı oluyor cogumuzda. paylaştıkça rahatlıyoruz, iyisini de paylasagız tabı kı kotuyu de. Umarım herkes ıcın böyle guzel sonlar olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?