Yine ben..

ohhh yaa çok çok sevindim, bir birbirini seven insanlar ayrılmasın, aileler dağılmasın. ne kadar değerli bir şey sevdiklerimiz günlerdir yazıyoruz burada, kaybetmek çok kolay ama eş (tam anlamıyla eş) bulmak öyle basit bir şey değil.

bundan sonra sakin kal life, eski haline dönme. hatalarını, hatalarınızı fark ettiğini biliyorum, sadece yine de yazıyorum ki tekrarı olmasın.

bir de her şey düzeldi deyip psikolog desteğini bırakmayın sakın, o size daha da iyi gelecek bence.

umarım bundan sonra her kes kendine düşen dersi almıştır ve hep mutlu olursunuz.

S
Siz bizden daha çok mutlu olun

Kesinlikle o seni sevmiyorum dedin gibi bişeye girme. Dil öyle söylese de adamın hareketleri hiç öyle değildi başından beri. O dönem o adamın yerinde kim olsa öyle söylerdi.
Ben geçen hafta evi dağıttım eşyaları kırdım eşime vurdum size benziyor biraz yapım. Eşim hatalıydı normalde ama benim de o hareketlerim çok aşırıydı. O kadar şeye rağmen bana yine bişey yapmadı sadece üstüme o kadar gelme ben de kendimi tutamayıp sana vurursam çok daha kötü olur dedi. Dün konuştuk bu mevzuyu dedi ki bir daha bu tarz bişey olur da ben de kendimi tutamazsam millete rezil oluruz. Ben de dedim ki o an yaptıklarım tamamen sinir anıyla olan şeyler normalde duygu düşüncem o değil sen yine de tut kendini. Sen bana vurursan iş daha sarpa sarar ben kaldıramam bunu.
Adamların çok üstüne gidiyoruz bazen onlar da sabır taşı değil çatlıyorlar..

Güzel bir adım atılmış. Size başından beri çok kızmıştım, yorumlarımla da ifade etmiştim bunu ancak şuan bir okadarda sevindim. Hakkınızda hayırlısı olsun, mutluluklar dilerim.

Sen 10 yıldır söylüyordun life sevmiyorum ayrılalım diye .Eşinde ilk defa söylemiş hepsi kızgınlıktan yıpranmışlıktan daha fazla üzmeyin sarılın birbirinize.

Öfkelenmediğin sürece herşey iyi olacak eminim.Bunun içinde terapiye devam etmelisiniz.Hatta eşinde devam ederse içindeki kızgınlığı daha kolay atacaktır.O seni seviyor .

Artık beni dinle demiş ya birazda onu dinle

Sizde bir öfke terapisine gitseniz daha az yıpranırsınız

Sizde bir öfke terapisine gitseniz daha az yıpranırsınız
Bu konu bana ders oldu zaten tepkilerimi azaltmaya karar verdim. Zaten bir daha o tarz bişey yaşarsak düşünüyorum destek almayı. Son 2 yıl benim için çok zordu hayatımda çok şey değişti maddi manevi büyük kayıplar yaşadım onların etkisi var yaptıklarımda ama o son olaydan sonra farkına vardım eşime ettiğim eziyetin. Üstüne bu ve konu sahibinin diğer konularını da okuyunca iyice pekişti düşüncelerim.

aman diyim life biz kadınlar zaten hep eski defterleri atığımız için kaybediyoruz. biz ne yaparsak yapalım, Onlar geçmişe sünger çekip unutuyorlar. Ama biz kadınlar genellikle unutmuyoruz ve adamların önüne ısıtıp getiriyoruz, bu da onları daha çok kırıyor. Bence unut gitsin o söylediklerini. Zaten gerçek değildi söyledikleri. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz:)

Bundan sonra munis bir kedicik gibi davranırsan eşin seni yere göğe sığdıramaz bence. Genelde erkekler için durum hep böyle. Sen güçlü kadın olacaksın, ama eşine o güçlüymüş gibi hissettireceksin! 7 yılını doldurduğum evliliğimde anladığım en büyük tüyo bu. Kadın aslan olacak, ama eşine aslanMIŞ gibi hissettirecek :)

olay o degil canım eski konuları okumadın sanırım

O kadar sevindim ki anlatamam.insallah bundan sonra hersey daha guzel olcak.en cokta o minik yavru icin sevindim

Ben daha önceki yorumumda da bahsetmiştim bu adam bal gibi seni seviyo diye. Her ne kadar her şey yeni de olsa yanılmadığıma adım kadar da eminim. Allaahııımmm suan sizin adınıza cok ama cok mutlu oldum inanın :) Hakkınızda hayırlısı olsun insallah. Haydii KK kadınları bu güzel haberle bi halay cekelim

Ya ben burada hiç tanımadığım insanların mutluluğuma sevinebilmesinin nasıl birşey olduğunu yaşadım sizlerle.. Güzel ve içten samimi hisleriniz için hepinize teşekkür ederim gerçekten.
dertler hemen hemen aynı oluyor cogumuzda. paylaştıkça rahatlıyoruz, iyisini de paylasagız tabı kı kotuyu de. Umarım herkes ıcın böyle guzel sonlar olur.

Aman canım aman sakın haklıyken haksız konuma düşecek fevri hareketlerde bulunma. Ah ben vaktinde neler kırıp döktüm bir bilsen. Ne sinir krizleri geçirdim. Eşim kendime gelmem için su dökerdi üstüme o derece düşün yani. İşte sonrası böyle oluyor. Gün geliyor o sabırlı adam gitmiş yerine başka biri gelmiş. En acısı da "beni sen bu hale getirdin" sözünü duymak oluyor. Kesinlikle penceremden in de dediği gibi öfke terapisi için iyi bi psikologdan randevu al.

merhaba tüm konularınızı okudum. 3 sene önce de aynı şeyi yapmışsınız şimdi de. hiçbirşey değişmemiş. eşinizi başkalarının önünde rencide edip her lafı boşanmaya getirdikten sonra şimdi pişman olmu ş görünüyorsunuz. umarım gerçekten öyledir ben eşinize üzüldüm adamı yıllarca ezmişsiniz. umarım yuvanız kurtulur ama kurtulursa da önceki gibi yürümez birşeyler değişir.

Değişsin arkadaşım zaten eskisi gibi olmasın hiçbişey.. Ben de öyle istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…