Kendini kontrol edemiyor bir şey hemen olacak beraber olacaksada hemen olacak ayrılacaksalarda hemen ayrılacak.Duygular uçlarda
Ben sevdiğine de inanamiyorum sevmedigine de.. özellikle şu cinsel lık mevzusu bugün çok kafama takıldı. Seni seviyorsam o zaman neden koklamak öpmek sevismek istemiyorum cümlesi. Kaldı ki bu olayı kendi kendine giderdiğini de ifade etti açıkça tereddütsüzSüper hadi bakalım.böyle ılımlı ve sakin devam.
İnsanlar napsın sen öyle bi anlatıyosun ki adamı okuyunca aaa sevmiyor diyorlar.bizi inandırmana gerek yok önce sen beyninde inan
Amin insallahYasadiklariniz evliliginizi bitirmeyecek askinizi guclendirecek.. Birbirinizi ne kadar sevdiginizi anlamanizi saglayacak
Canım seni sevdiğini bal gibi de biliyorsun ama adamı deli ettin.yaklaşmaya korkuyor ne zaman ne yapacağın belli olmuyor. O yüzden cinsel olarak yaklaşmıyor duyguları soğudu ama sen merak etme sen de o ışığı görse adam ısınır.sen yeter ki sakin olBen sevdiğine de inanamiyorum sevmedigine de.. özellikle şu cinsel lık mevzusu bugün çok kafama takıldı. Seni seviyorsam o zaman neden koklamak öpmek sevismek istemiyorum cümlesi. Kaldı ki bu olayı kendi kendine giderdiğini de ifade etti açıkça tereddütsüz
HayırTerapiste gidecek olmana sevindim.Ne olur bu fikirden vazgeçme ve biran önce başla.Kendin için yapacağın en güzel şey.Eşinede bahsettin mi?
Şu anda ayrı ayrı bireysel gitsek daha iyi olur. Ama o gitmek ister mi bilmem. Gerçi 5 . 6 ay önce o ısrarla gidelim demişti ben yarım bırakmıştım. Bu sabah aslında söyler gibi yaptım ona aynı kişiye ayrı ayrı gidelim diye. Onaylar gibi yapmıştı.Ben sevmediğini düşünmüyorum fazla kırgın fazla bıkmış belli
Şimdi sen üstelediğin içinde kovalanmak hoşuna gidiyor
Zaman geçtikçe düzelir diye düşünüyorum biz kadınlar da bitti deriz çok kırılır çok mesafe koyar sonra barışırız
Eşinde gelirse terapiye bence herşey daha kolay düzelir
Ona kendin için önemli olduğunu mutlaka hissettir
Ben sevdiğine de inanamiyorum sevmedigine de.. özellikle şu cinsel lık mevzusu bugün çok kafama takıldı. Seni seviyorsam o zaman neden koklamak öpmek sevismek istemiyorum cümlesi. Kaldı ki bu olayı kendi kendine giderdiğini de ifade etti açıkça tereddütsüz
Ben sevdiğine de inanamiyorum sevmedigine de.. özellikle şu cinsel lık mevzusu bugün çok kafama takıldı. Seni seviyorsam o zaman neden koklamak öpmek sevismek istemiyorum cümlesi. Kaldı ki bu olayı kendi kendine giderdiğini de ifade etti açıkça tereddütsüz
Ne bileyim belki depresyondadır o iş aklına bile gelmiyodur diye düşündüm heralde. Birden yoo ... yapıyorum deyince irkildim kalakaldım valla..İsteksiz olduğuna göre gerçekten çok kızmış senden soğumuş belkide intikam alıyor diye düşünmüştüm..
Başka türlü ne olacaktı ki seninle olmadığına göre ya başkasını bulacaktı ya bu yöntemi iyiki bunu demiş .
Ben gitmeyeceğim vazgeçtim. Boşansak da gitmeyeceğim . Şu anda buna hiç cesaretim yok.Bence sen oncelikle kendin icin bu adimi at birak o ne yaparsa yapsin kendi bilecegi is.
Ayrica baska sehirden is teklifi yazmissin. Tebdili mekanda ferahlik vardir derler. Birlikte giderseniz Bir anlamda aileler yaninizda olmadiginda belki birbirinize daha sıkı tutunursunuz. Ama tabi burada cocugu da dusunmek gerek. Sizi anneni bakiyordu yanilmiyorsam oglunuza. bana gore dunyanin en iyi bakicisina annemi degismem!
Cok dusunulmesi gereken radikal bir karar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?