YİNE BİR CUMARTESİ

Defneminenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
365
213
33
Kızlar ne olur bana bi akıl verin eşim her cumartesi arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istiyor bende bazen izin vermiyorum bugün yine çıkmak istedi bende karşı çıktım sonra bana ters ters konuşmaya başladı yok istese beni dinlememiş gizliden işim var diyip gidermiş istese eve gelmeden direk gidermiş bende bağırdım çağırdım eve gelmeyi bana bi lütuf gibi görüyorsan gelme defol git dedim o zaman sustu şimdi konuşmuyorum bana bi akıl verin sizce haksızmıyım

A
Bi hafta sonları var zaten ailenle vakit geçir nedir bu arkadaşla vakit geçirme isteği arada bi olur anlarım ama her hafta izin vermem ben seni haklı buldum
Aynen bende öyle yapıyorum arada bi çıkıyor ama çıkmadığı günde böyle burnumdan getirdi çıksaydı daha iyiydi evde olmasının hiçbir anlamı kalmadı

Eskiden bizde beraber çıkardık ama şimdi benim yeni bebeğim var çıkamıyorum
Bir çocuk istememe sebebim daha.Hayatın tamamen ona bağlı oluşu.Böyle okudukça da daha da korkuyorum çocuk olayından.
Konunuza gelince siz tepki gösterdiğiniz zaman çıkmaması iyiye işaret.Barıştığınızda düzgünce anlatırsanız daha da anlayışlı olacaktır.Bizde öyle olmuştu.

her hafta her hafta olmaz
benim eşim işsiz döneminde sıkılıp sürekli çıkmak istiyodu

Cılkını cikarmamak sartiyla ile arada sirada arkadaslariyla cikmasina veya sizin arkadaslarinizla bir seyler yapmaniza karsilikli olarak izin verebilirsiniz bence..

Her hafta çıkıyorsa sorun olur çocuğu yapmış atmış senin başına resmen. çatlasan da patlasan da bakacaksın paşa da gezecek. Yok öyle iş. Acık hasta numarası yap hayatı zehir et de çocuğu başına sar anlasın seni

Öyle deme çocuk dünyanın en güzel şeyi ben onun için dışarı çıkmamaya razıyım ama eşimin de bizi bırakıp gitm
Sadece her hafta olacaksa tabiki kötü ama arada olabilir bencede nereye gittiklerini söylüyor mu
Evet söylüyor dediğim saattede geliyor ama işte o gidince benimde çok canım sıkılıyor

Aklı başka yerde kalacaksa bırak gitsin. Zaten güzel geçmez ki o Zaman. Mutlu olursa seni Mutlu edebilir. Ortak bir hobiniz falan olsa onu yapın derim. Yabancıların ne kadar çok hobileri oluyor. Eşler birbirlerine saygı gösteriyor.

Zaten bugün gerçekten hiç iyi değildim sabahtan beri bi baş ağrısı var ki anlatamam ama yinede o kendi keyfinde

Arada bir çıkmak istemesi normal ama herhafta cumartesi fix çıkmak istemesine bende müsade etmezdim.Ne bu görevmi edinmiş her cumartesi çıkmayı kendine.Mesela ben bu gece yalnızım evde , eşim playstation oynamaya gitti arkadaşlarıyla ve yatılı kalıcak.Tadında ve sık sık olmadığı sürece bende gitmesine bişey demiyorum.O da geçen hafta benim il dışına (2 günlük ) çocukluk arkadaşıma gitmeme müsade etti.

Sık sık oluyorsa haklısınız tabii ki.

Önce ailece gönlünüzü edecek, sonra vakti kalırsa kendini düşünecek.

her cumartesi nedri yaa gecin bu herkez birey herkez evlensede ayrı takılsın muhabbetini kız kıza muhabbet olur cogunluguda evdedir yada dısarda gündüz vakti bi kahve

gece gece cumartesi evli adamın dısarda ne isi varr

iste hep bunlar bastan musade ettigin icin oluyo hic sevmem ben böyle seyleri

esine dicen evliliginde huzuru kacırmak istiyosan kapı orda ama bilki bu davranısın devam ederse ben de bi cumartesi cıkar bidahada gelmem net bunu söylemen gerek....

Diğer akşamlar kaçta eve geliyor?Birde arkadaşlarıyla gittiği yerin de önemi var.Halı saha maçı ise normal de,eğlence mekanları ise adamı bozar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…