- 23 Ekim 2015
- 365
- 213
- 33
- Konu Sahibi Defneminenes
-
Aynen bende öyle yapıyorum arada bi çıkıyor ama çıkmadığı günde böyle burnumdan getirdi çıksaydı daha iyiydi evde olmasının hiçbir anlamı kalmadıBi hafta sonları var zaten ailenle vakit geçir nedir bu arkadaşla vakit geçirme isteği arada bi olur anlarım ama her hafta izin vermem ben seni haklı buldum
Bir çocuk istememe sebebim daha.Hayatın tamamen ona bağlı oluşu.Böyle okudukça da daha da korkuyorum çocuk olayından.Eskiden bizde beraber çıkardık ama şimdi benim yeni bebeğim var çıkamıyorum
Öyle deme çocuk dünyanın en güzel şeyi ben onun için dışarı çıkmamaya razıyım ama eşimin de bizi bırakıp gitmBir çocuk istememe sebebim daha.Hayatın tamamen ona bağlı oluşu.Böyle okudukça da daha da korkuyorum çocuk olayından.
Konunuza gelince siz tepki gösterdiğiniz zaman çıkmaması iyiye işaret.Barıştığınızda düzgünce anlatırsanız daha da anlayışlı olacaktır.Bizde öyle olmuştu.
Evet söylüyor dediğim saattede geliyor ama işte o gidince benimde çok canım sıkılıyorSadece her hafta olacaksa tabiki kötü ama arada olabilir bencede nereye gittiklerini söylüyor mu
Zaten bugün gerçekten hiç iyi değildim sabahtan beri bi baş ağrısı var ki anlatamam ama yinede o kendi keyfindeHer hafta çıkıyorsa sorun olur çocuğu yapmış atmış senin başına resmen. çatlasan da patlasan da bakacaksın paşa da gezecek. Yok öyle iş. Acık hasta numarası yap hayatı zehir et de çocuğu başına sar anlasın seni
Senim de nefes almaya ihtiyacın varZaten bugün gerçekten hiç iyi değildim sabahtan beri bi baş ağrısı var ki anlatamam ama yinede o kendi keyfinde
her cumartesi nedri yaa gecin bu herkez birey herkez evlensede ayrı takılsın muhabbetini kız kıza muhabbet olur cogunluguda evdedir yada dısarda gündüz vakti bi kahveKızlar ne olur bana bi akıl verin eşim her cumartesi arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istiyor bende bazen izin vermiyorum bugün yine çıkmak istedi bende karşı çıktım sonra bana ters ters konuşmaya başladı yok istese beni dinlememiş gizliden işim var diyip gidermiş istese eve gelmeden direk gidermiş bende bağırdım çağırdım eve gelmeyi bana bi lütuf gibi görüyorsan gelme defol git dedim o zaman sustu şimdi konuşmuyorum bana bi akıl verin sizce haksızmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?