YİNE BİR CUMARTESİ

Her hafta değil de 3 4 haftada bir çıksa daha iyi olacagını güzel bir dille söyleseniz.. Biraz ağır konuşmuşsunuz gibi geldi bana, keşke daha yumuşak konuşsaymışsınız

Valla kızlar saolun burda sizlerle birşeyler paylaşmak çok iyi geliyor bana hepinize değer verip yorum yaptığınız için teşekkür ederim

ben çocuk olana kdr cumartesileri çıkabilirsin. ama beni pazarları kahvaltıya götürmek zorundasın dedim. kabul etti.
hiç uğraşmıyorum valla.

Benimki hic cikmaz tek basina. Bana da karismaz ama ben de onsuz cikmiyorum. Yapisik ikiz gibiyiz. Her cumartesi cikmak istese ben de kendi arkadaslarimla gezerdim.

Of benimki de her haftasonu annesinde abisinin psikolojisi bozuluyomuş yalnızlıktan onu düzeltiyo haftaiçi her akşamda orda eve 9 da gelir son 4 ayımız böyle sıkıldım artık

A

Aynen bende öyle yapıyorum arada bi çıkıyor ama çıkmadığı günde böyle burnumdan getirdi çıksaydı daha iyiydi evde olmasının hiçbir anlamı kalmadı

Valla burnundan getirdiği zaman hiç izin verme. Bebeğinizin de varmis.

Bence ayda bir mutlaka gitsin ya da 2-3 haftada bir. arkadaşlarıyla vakit geçirsin ama bekar adam gibi her cumartesi olmamali. Sizde Bu arada bebeği babasına bırakıp bazı cumartesiler arkadaşlarınızla buluşun. Bebek babasıyla vakit geçirin ikisi arasında bag oluşmasına çok yardımcı olur.

Zaten tekrar konuşmaya başladığımızda ona söyleyecem ayda bir gidebilirsin yok kabul etmiyorsan hiç gidemezsin diyeceğim isterse bi benim rızam olmadan bi gitmeyi denesin hayat nasıl burnundan gelir görür o zaman

Eskiden bizde beraber çıkardık ama şimdi benim yeni bebeğim var çıkamıyorum

oysa o bebek ikinizin bu durumda onun da çıkmaması gerekiyor madem hayat müşterek?
birde şöyle birşey söyleme saçmalığında bulunanlar oluyor hayretler içerisinde kalıyorum;
e o erkek,
erkek adam çalışıyor para kazanıyor e haliyle bunalıyor,
erkek adam çalışıyor eve para getiriyor kadın çalışmıyorsa bu nasıl müştereklik?
- bu durumda erkek adam çalışıp eve para getirdiğinden bunalıp arkadaşlarıyla dışarı çıkmaya hak kazanıyor gibi
bütün bunlar çok anlamsız,deli saçması..

Ben onun eşi olduğuma göre kimden alması gerekir bende onun bilgisi dışında birşey yapmam sen evli değilsin galiba

evliyim. biz birbirimizden "izin" almayız veya vermeyiz. danışırız, fikir alırız, rica ederiz. size de tavsiye ederim. adamın bu kadar istediği bir şeyi izin vermiyorum gibi sert sözlerle engellersen sorun yaşamaktan kurtulamazsın.

Her şey dozunda güzel. Her cumartesi olmazda 2-3 haftada bir olur.
Bu konularda çok sıkmayın bence inadına yapar.

Aynen bende öyle düşünüyorum sanki ben gitme dedikçe inadıma gitmek istiyor aksam konuştum artık ayda bir gidebilirsin dedim

İlgilenmiyormuş gibi yapın bence.Sonuçta sizin hayatınızda sadece eşinizden ibaret değil. Emin olun bir süre sonra o kendisi çıkmak istemeyecek.

Çocuğunuz değil o eşiniz. Siz çıkamyorsunuz diye o da mi kapansin eve? Adam hakli

Bana göre bunu her cumartesi yapıyorsa hiç hoş değil,
Orada sizde varsınız ve sizin ona ihtiyacınız var !
Tepkinizde haklısınız ,kendini bekarlıktan çıkarması lazım .

Ben eşlerin birbirinden izin olayına katılmıyorum. Ancak bilgi verilir ben falan yere gidiyorum diye. bebeğiniz dolayısıyla çıkamıyorsanız haftada 1 gün arkadaşları ile buluşmalarında sakınca olmamalı bence. Birçok erkeği ev bunaltır zorla evde oturtamazsınız.

İzin vermek çok çirkin bir tabir, evlenmeye aklı eren kazık kadar adam hür iradesini senin eline vermek ya da senden izin almak zorunda değil.
Haftasonumuzu beraber geçirmek istiyorum desen, ılımlı biri olsan daha çok işe yarar.
Ama 25-30-40 yaşında kimse karısından, kocasından izin almayı yediremez. Bakış açısını değiştirmekte fayda var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…