- 5 Eylül 2012
- 462
- 288
- 103
- Konu Sahibi Defneminenes
-
A
Aynen bende öyle yapıyorum arada bi çıkıyor ama çıkmadığı günde böyle burnumdan getirdi çıksaydı daha iyiydi evde olmasının hiçbir anlamı kalmadı
Eskiden bizde beraber çıkardık ama şimdi benim yeni bebeğim var çıkamıyorum
Takıldığı kişiler de evli ama olsun sonuçta gittikleri ortam içkili yemek tarzıBi erkek disari bekar ortamina alisti mi zor..tabi takildigi kisiler ve ortamda onemli...
Ben onun eşi olduğuma göre kimden alması gerekir bende onun bilgisi dışında birşey yapmam sen evli değilsin galibaadam neden senden izin alıyor ya....
Ben onun eşi olduğuma göre kimden alması gerekir bende onun bilgisi dışında birşey yapmam sen evli değilsin galiba
Her şey dozunda güzel. Her cumartesi olmazda 2-3 haftada bir olur.
Bu konularda çok sıkmayın bence inadına yapar.
Aynen bende öyle düşünüyorum sanki ben gitme dedikçe inadıma gitmek istiyor aksam konuştum artık ayda bir gidebilirsin dedimHer şey dozunda güzel. Her cumartesi olmazda 2-3 haftada bir olur.
Bu konularda çok sıkmayın bence inadına yapar.
Kızlar ne olur bana bi akıl verin eşim her cumartesi arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istiyor bende bazen izin vermiyorum bugün yine çıkmak istedi bende karşı çıktım sonra bana ters ters konuşmaya başladı yok istese beni dinlememiş gizliden işim var diyip gidermiş istese eve gelmeden direk gidermiş bende bağırdım çağırdım eve gelmeyi bana bi lütuf gibi görüyorsan gelme defol git dedim o zaman sustu şimdi konuşmuyorum bana bi akıl verin sizce haksızmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?