Yine bir dert

İnsan çok sevilince böyle şımarıp doyumsuz oluyor demekki,bu arada kaç yaşındasın.

Şimdi ben birşey anlamadım...nişanlın sana ne dediki onu söylememişsin hep kendi yaptıklarını anlatmışsın..ya da ben mi anlamadım

Nişanlın hastalanmış,arayıp sormamışsın.
Üstüne ayrılıktan ve evlenmek istemediğinden sözetmişsin.(!)
Bunları anladım.

Nişanlının hatası nedir anlamadım.
Ne demiş ki sana zavallıcak ?

Bu nasıl bir konu harfleri niye çift yazdın okuduğumdan da bir şey anlamadım

hiç bir şey anlamadım sadece nişanlısı hastanlanmış arkadaş arayıp sormamış anladıgım bu kadar

sevdalıyım demek suç mu... ya düzgün anlatamadınız ya da sizin psikolojniz yerinde değil

arkadaşlarr psikolijiniz yerinde değill falan ayıpp oluo ama ben sadece sizden yorum almak içinn açtım bu konuyu ayrıca lütfenn üzmeyelim birbirimizi bu arada yaşım 22 23üme gircemm
onuN bana BENDE SANA ÇOK SEVDALIYIM SANKİ DEMESİ ZORUMA GİTTİ DİORUMM SİZ OLSAYDNZ NAPARDINIZZZ yazdığım konuyu okuyun bide buna göre cvp verin lütfen anlamadıysanızda tekrar anlatırımm...

Canım orda unuttuğun "sanki" kelimesi çok şey değiştiriyor...birde birbirinize bazı sözler söylemişsiniz bu söz çok da yaralayıcı bir söz gibi gelmedi bana tatlım bence boşuna üzülüyorsun

sevdalıyım demek suç mu... ya düzgün anlatamadınız ya da sizin psikolojniz yerinde değil

sanırım arkadaş nişanlısına benim yerimde başkası olsa yüzüne bakmaz demiş.
Nişanlısı ise cevap olarak ben sanki sana çok mu sevdalıyım diyerek yanıtlamış
arkadaşda buna kızmış ve telefonlarına çıkmamış

umarım dogru anlamışımdır.

Canım orda unuttuğun "sanki" kelimesi çok şey değiştiriyor...birde birbirinize bazı sözler söylemişsiniz bu söz çok da yaralayıcı bir söz gibi gelmedi bana tatlım bence boşuna üzülüyorsun

çok teşekkür ederimm ya gerçektenn böyle cvp vermen beni o kadar rahatlattıkii burda yazılanlara karşılık haklısın galiba ben aşırı abarttım...

evet arkadaşım aynenn öyle

1 ay sonra dügünün varmış bu kadar üzülme arkadaşım o güzel gününe odaklan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…