- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
ya sen 50 sinde öyle diyolar bana ne derler sencee:/:/44 kiloyum ben şaka gibi.50 olsam valla takmazdım,bence o kadar zayıf görünmüyorsundurAhahah bir tane daha bendengeçen hafta kuzenimin düğününde ben de boydan bir elbise giyinmistim ama bütün zayıflığım ortada.. annem anneannem çok zayıfsın diye başımın etini yediler.. millet bizim gibi olmaya çalışır diye durumu kurtarmak istedim ama moralim bozuldu ben de 1.69 a 50 kiloyum ama zayıf duruyorum offf kilobda alamıyorum 4 yıldır zayıf dolaşıyorum
evet bu etekleri çok beğeniyorum aslında ama kızın da bacaklar ince,kötü durmamış mı ki benimki bundan daha incedir
Ayni dert bende var suanda yarin bi de kina varnormalde düğünlere pek katılmam ama kuzen bu gitmem lazım.inanılmaz zayıf olduğum için bu zamana kadar elbise içine girmeyi bile denemedim.zaten dolduramam elbise ayrı bi konu ama bu bacakları da insan içine çıkaramam,bunu insanlara yapamam:)
şaka bi yana çok üzülüyorum.benim gibi derdi olan birileri var mıdır şu dünyada çok merak ediyorum cidden.değişik bi türüm yani:)en güzel zamanlarım hep kendimi bişeylerden mahrum kılarak geciyor.yine basit ve gayet spor bi kıyafetle gitmeyi düşünüyorumkendime göre bir şey bulamam değil mi,içinde kaybolurum hepsinin
şu takıntım da benle mezara gelir artık.dışarda herkes benim bacaklarımın ne kadar çöp gibi olduğunu düşünüp durmaz değil mi
normalde düğünlere pek katılmam ama kuzen bu gitmem lazım.inanılmaz zayıf olduğum için bu zamana kadar elbise içine girmeyi bile denemedim.zaten dolduramam elbise ayrı bi konu ama bu bacakları da insan içine çıkaramam,bunu insanlara yapamam:)
şaka bi yana çok üzülüyorum.benim gibi derdi olan birileri var mıdır şu dünyada çok merak ediyorum cidden.değişik bi türüm yani:)en güzel zamanlarım hep kendimi bişeylerden mahrum kılarak geciyor.yine basit ve gayet spor bi kıyafetle gitmeyi düşünüyorumkendime göre bir şey bulamam değil mi,içinde kaybolurum hepsinin
şu takıntım da benle mezara gelir artık.dışarda herkes benim bacaklarımın ne kadar çöp gibi olduğunu düşünüp durmaz değil mi
167 ye sadece 44...
normalde düğünlere pek katılmam ama kuzen bu gitmem lazım.inanılmaz zayıf olduğum için bu zamana kadar elbise içine girmeyi bile denemedim.zaten dolduramam elbise ayrı bi konu ama bu bacakları da insan içine çıkaramam,bunu insanlara yapamam:)
167 ye sadece 44...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?