yine bir düğün ve ben yine ezik tipimle gitmek istemiyorum:(

ya sen 50 sinde öyle diyolar bana ne derler sencee:/:/44 kiloyum ben şaka gibi.50 olsam valla takmazdım,bence o kadar zayıf görünmüyorsundur

1.68e 48im önüme gelen ayy ne kadar zayıflamışsın diyor, biliyoruz herhalde bir susun yaw diyesim geliyor ya
Sen çevreyi takma ama cidden kilon al, iştahın mı yok yoksa stresten falan mı zayıfladın?
Uzun şifon renkli bir elbise giy, kimseyi de takma.
Biraz fazlan olsa da tombik diye etiketi yapıştırırlardı..

Sade ve sık bence ve cok güzel Durmuş. Tatlım alışık olmadığından sana farklı gelebilir sanırım kot pantolon ve tişört en sevdiğin parçalar ama arada bu tarz kıyafetler denemelisin. Ben seni çok iyi anlıyorum bende 46 kilolardaydım çok uğraşırdım kilo almak için yemediğim vitamin yada balık yağı şurup dahil kalmadı. Şuan evlendim ve 58 kiloyum rejım yapıyorum hatta 55 falan olayım diye. Kilo ne kadar almaya çalışırsan tam tersi olur. Kafaya takmamaya çalış hersey kendiliğinden düzeliyor.

evet bu etekleri çok beğeniyorum aslında ama kızın da bacaklar ince,kötü durmamış mı ki benimki bundan daha incedir

Aun
Ayni dert bende var suanda yarin bi de kina var bende gitmek istemiyirum
Benim kilolardan sana versem ikimiZde dengelerdik ne guzel :)
Ne guzel kiz inceciksin .. Kilolu olmak daha zor emin ol

gerçekten kendine fazla eleştirel bakıyorsundur bence.

insan kendinde daha çok kusur arıyor.

zayıflığında şikayetçi olduğunu unut git güzel bir elbise bul al.

elbiseyi gider terziye istersen daralttırırsın bile.

hem ince bacakla topuklu ayakkabı gayet hoş durur.

al şöyle ince topuklu ayakkabı. hoş bir makyaj güzel bir saç.

saçların nasıl bilmiyorum ama sana tavsiyem saçını dağınık bırak. havalı da yürüdün mü tamamdır canım.

kendine güven o yeter. en büyük derdin bu olsun.

zaten koskoca düğünde de herkesin derdi bacaklarınızdı yani
şu "spot ışıkları altındayım" etkisinden lütfen çıkın
kimse sizin eksik olduğunuzu düşündüğünüz yerlere siz gibi takmaz

bazıları ne kadar kalın oldugundan şikayet eder , bazıları ne kadar ince. biraz da begenmeyi denesek ya :)

*Uzun elbise bacaklarını gizler
*Destekli sütyen göğüslerini kurtarır
*Kollarını da çok dert ediyorsan kolları tüllü bir şeyler olabilir
*Dekolte istersen kesinlikle sırt derim
*Boyun uzun ve yeterli bence topuklular daha zayıf gösterir. Şık babet ya da sandalet bak.
*Saçlarını da hacimli doğal dalgalar yap yüzün daha dolgun görünür.
*Makyajda aydınlatıcı kullan kontür yaptırma.
*Bulamazsan eğer elbiseni 1 beden büyük alıp terzide daralttırabilirsin çok basit bir işlem

Benim önerilerim şunlar olur:

167 ye sadece 44...

sıfır bedensin bunda ne var ki..
bende senin gibiyim..
geçenlerde dayımın düğünü vardı bi butikten çok hoş bi elbiseye vuruldum ama elbise 42 beden bana çucal gibi durur hatta benim gibi 4-5 kişi rahat sığardı içine ama üzerime göre daracık harika bir şekilde tekrardan yaptılar fazlalıkları kestiler diktiler tek yaptığım kıyafeti giymek onlarda iğneleyerek ölçüleri aldılar ertesi günde gidip aldım kıyafetimi..
harika oldu..
sende aynı şeyi yapabilirsiniz..
ben aldığım her kıyafete bu işlemi yaptırmak zorunda kalıyorum malesef..

kadın dedigin bence azda olsa kendine güvenecek
önce sen kendini begenmekle işe başla
uzun boydan elbise hatta şifon elbise sayesinde biraz etli butlu görünürsün
altına topuklu
saç makyaj tamamdır

Özgüven görüntüden tamamen olmasa da bağımsızdır. Özüne güvenmelisin. Bunu bir birey olarak kazanmalısın. Kendini sevmelisin. Kilo alma girişiminde bulunmuşsundur muhtemelen ama, yeniden dene. Kendini en iyi hissedeceğin görüntüye gelene kadar dene. Bi anda olmasını da bekleme, sabırlı ve azimli ol. Sen kendine ezik dersen insanlar da seni öyle görür. Sen kendini seversen hiç beklemediğin hâlde insanlar da seni sever. Özgüven nasıl kazanılırla ilgili yazılar, kitaplar okumanı tavsiye ederim. Düğüne de lütfen git, vücut tipine en çok yakışan ne, bunu öğren, hiç zor değil böyle şeyleri öğrenmek. Ve alışverişini vücuduna uygun şeyler alarak yap.

Dururlar. Hatta damat "ya benim de bir kızım olup bacakları böyle olursa" diyerek nişanı atar. Siz kendinizi eve kitleyin en iyisi

Bence sen abartiyorsun. Boylarimiz yakin. 48 kilo iken giydiklerim cok yakisirdi. Simdi 68 kiloyum giyeceklerim daha sinirli. Daha dogrusu hep tay , hep tayt. Tayt gorunce kacasim geliyor artik. Kilolu biri olmak daha zor. Sen kendine yakistirirsan kilonda bir problem yok.

aah ahh bende bir zamanlar boyum kısa diye giydiklerim yakışmıyo sanıyodum.. ergenlik işte
meğer fıstık gibi kızmışım sonradan anladım

167 ye sadece 44...

canım zayıfsın ama öyle çok çok çok aşırı da değil. normal kilonun altındasın. kilo zaten iyi bir şey değil. 50 olsan sana yakışır.

Bence bir dahiliyeye görün, anlasınlar bu zayıflık nereden geliyor. sonra hafif kilo al ama kontrollü olsun. böylelikle bu tarz sorunları arkada bırakabilirsin.

Elbiseye gelince, 34 bedeni azıcık kenardan daraltsan sana olur gibi geliyor. daracık giyme, hafif diz altı bir şey giy, tamamdır. dikkati farklı yönlere çek.

bende geçen hafta sevgilimin kuzeninin düğününe gittim.Senin gibi gitmeyi hiç istemiyodum..çünkü bende zayıfm ve kendime elbise etek hiç yakıştıramıyorum bacaklarım ince diye..bi sürü elbise denedim beni en zayıf göstermiyecek olanı seçtim gittim.altına topuklu giymeyi çok istesem de topukluyla dahada bacaklarım ince durunca düz babet giydim. : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…