- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
yaa hiç aklıma gelmedi bak bu,olabilir aslında.heycanlandım:)teşekkür ederimCanım çok şık tulumlar war hani geniş paçalı olanlar altına şık bi ayakkabı platform we portföy çanta yada şifon uzun uçuş uçuş bi elbise olabilir aklıma ilk bunlar geldi
Çok incelesen kalem etekler şık durmaz. Kiloş etekler var pileli pileli üstüne mini çeketleri var. Hem abartı durmaz hem şık durur.kızlar uzun elbiselerim var ama ben içinde kendimi hic rahat hissetmiyorum.saçma biliyorum ama abartı gibi geliyo.gerçi bu düğün de neyse...kısa diz altı kalem bi elbise giymeyi çook ama çok isterdim ama hep ama işte
kesinlikle haklısın,bunları düşünmek aslında bakarsan benim rutinimkendine uygun uzun bir elbise giyer zarif kuğu gibi olursun.
yeter ki tedirgin gözlerle, elalem benim için ne düşünür güvensizliğiyle ,kambur, kompleksli durma. işte o zaman itici olacağın kesin.
Canım ben seni azcık diyet topiklerine yönlendiiryim bari ,millet orda 130 kilolarla uğraşıyor,hastanelere nasıl insanlar geliyor bir görsen.Takma kimseyi istediğini giy.:)kızlar uzun elbiselerim var ama ben içinde kendimi hic rahat hissetmiyorum.saçma biliyorum ama abartı gibi geliyo.gerçi bu düğün de neyse...kısa diz altı kalem bi elbise giymeyi çook ama çok isterdim ama hep ama işte
bi zamanlar kilo alma topiğinde çok takıldım da yok yani mümkün değil,ben kilo alamam.bu da en az obezite kadar kötü bir durum inan banaCanım ben seni azcık diyet topiklerine yönlendiiryim bari ,millet orda 130 kilolarla uğraşıyor,hastanelere nasıl insanlar geliyor bir görsen.Takma kimseyi istediğini giy.:)
Ben kullanmayı çok seviyorum işine yararsa çok sevinirimyaa hiç aklıma gelmedi bak bu,olabilir aslında.heycanlandım:)teşekkür ederim
evet bu etekleri çok beğeniyorum aslında ama kızın da bacaklar ince,kötü durmamış mı ki benimki bundan daha incedirBu etekler cok moda. Boyun iyi tulumda olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?