aradan 1 buçuk sene geçmiş. neden şimdi sorguluyorsunuz
Bu videoyu ne olarak yorumladınız, eşiniz size ne açıklama yaptı ya da? Aldatmanın mahiyetini öğrenmek adına soruyorum, normal gördüğüm için değil tabi ki.Bir video çekmiş şort ve büstiyer li balkon yıkayan bir kadını. 3 dkya yakın.
Evet kadın iş yerinin karşı apartmanın da. Sordum niye çektin diye yeminler etti biran da oldu ve izlemedgni. İzlesem kesn silerdim flan demiştiNe yapmış anlamadım ki başka bir kadin balkonunu yıkarken gizlice videosunu mu çekmiş?
Yanliz cok sapikca deģilmi?Evet kadın iş yerinin karşı apartmanın da. Sordum niye çektin diye yeminler etti biran da oldu ve izlemedgni. İzlesem kesn silerdim flan demişti
Bna basiretim bağlandı dedi nasıl böyle bir şerefsizlik yaptım bilmiyorum dedi. Abisinede söylemiş aynısını. Cidden çok farklı göstermişti kendisini. Konduramamsdm. O olaydan sonra bambaşka oldu ama nasıl anlatsam hep çaba ve mahçuplukBu videoyu ne olarak yorumladınız, eşiniz size ne açıklama yaptı ya da? Aldatmanın mahiyetini öğrenmek adına soruyorum, normal gördüğüm için değil tabi ki.
Asla savunmam. Bana bakamıodu bile. Kendisi dahi şaşmıştı kendisine çünkü arkdslrla oturduğunda başka yöne bile bakmaz karşı cins geçince Bn o zamn vajinismusdm bide nasıl kötü olmuştumYanliz cok sapikca deģilmi?
Tobe tobe..
Ilişkileri yok yani yikarken cekmis flan.
Calisirken akli komşulardamk esinin
Tuhaf
Bende düzenli olarak izledigini düşünüyorum. Galerisine kilit koyacak kadar korumaya almış videoyu elinden gitmesin diyeEvet kadın iş yerinin karşı apartmanın da. Sordum niye çektin diye yeminler etti biran da oldu ve izlemedgni. İzlesem kesn silerdim flan demişti
Yok bunu sormamıştım ben zaten, mahcubiyet, pişmanlık ıvır zıvır klişe hiç değişmez bu durumlarda da. Benim merak ettiğim videodaki kim, ev kimin, eşiniz kadını tanıyor mu, videoyu eşiniz mi çekmiş vs vs gibi sorular ve cevaplarıydı.Bna basiretim bağlandı dedi nasıl böyle bir şerefsizlik yaptım bilmiyorum dedi. Abisinede söylemiş aynısını. Cidden çok farklı göstermişti kendisini. Konduramamsdm. O olaydan sonra bambaşka oldu ama nasıl anlatsam hep çaba ve mahçupluk
Izlenmeyecek şey telefonda tutulmaz.Asla savunmam. Bana bakamıodu bile. Kendisi dahi şaşmıştı kendisine çünkü arkdslrla oturduğunda başka yöne bile bakmaz karşı cins geçince Bn o zamn vajinismusdm bide nasıl kötü olmuştum
Aldatsa daha onurlu olurdu gözümde. Bu nedir yaa ? Gizlice bir kadını balkon yikarken çekmek ve buna bakmak ?? Sizin nasıl mideniz alır peki bu adamla evli kalmayı ??Evet kadın iş yerinin karşı apartmanın da. Sordum niye çektin diye yeminler etti biran da oldu ve izlemedgni. İzlesem kesn silerdim flan demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?