yine bir facebook sorunu dusuncelerinize ihtiyacim var kizlar :(

Sorun sosyal ağlarda değil,kullanma amacından sapıtanlarda...
Madem kız o kadar ahlaksız,o kadar hafifmeşrep...Ne diye ekliyor ? Ne amaçla ?
.

Facebookun ne sucu var bunu ben de cozemedim. Ahlaksiz olan adam, Facebook mu adama sen de bu kadini ekle, fake hesap ac dedi ?

Yani niyet ortadayken araclara bence de kimse suc atmasin. Yapmak isteyen adam her turlu yapar, Fb olsun olmasin. isyerinde goz suzer, olmadi evine gider, olmadi whatsapptan yazar....mutlaka bir yolunu bulur zaten.

Fb ahlaksizligi yuceltmiyor desteklemiyor, hicbir sosyal ag adam gibi bir insani ahlaksiz birine ceviremez. Aksine ahlaksizligi, karsinizdaki herifin kisiligini gormenizi sagliyor ey kadinlar, daha ne istiyorsunuz?

Bu kafayla giderseniz daha cok sifresini avciligi yaparsiniz, kocisim elden gitti mi sevgilim oteye beriye bakti mi diye daha cooook paranoya yaparsiniz. Ilgisiz yerlere suc atacaginiza zaman ayirip yaninizdaki herifin kisiligini tanimaya calisin.

Konu sahibesine gelince, herifin ne halt yedigi gun gibi ortada, hafif gordugu bir kadindan faydalanmak pesinde. Siz de 3 maymunu oynamak icin direniyorsunuz resmen. Ya kabul edip ses etmiceksiniz, fazla yuz goz olup bu kepazeligi kabullendiginizi gostermiceksiniz ya da ayrilacaksiniz. Ayrilmicaksaniz hesap sorup kendinizi kucuk dusurmeyin bence, boyle bir rezilligi kabul ettiginizi anlamsin en azindan.

ekli durmasına ne gerek varmış madem ? erkekler elindeki kız namuslu dürüst olsun istiyor ama böylelerinede bir merak içerisindeler niyeyse

Mrb canım..Şöyle düşün herkes kullanıyo sosyal bisürü site hesap herneyse..Ama herkes aynı sorunu yaşamıyo..Suçu facebooka atınca kolay oluyo diyosan sen bilirsin ama sorun sevgilinde hem sana anlatmış hemde utanmadan eklemiş.Klasik erkekler işte önce kötüler ki senin güvenini kazansın..Sonra boş anını yakalayınca konusur ekler..Sorunlu bi kız olabilir..Ama sevgilin eklemiş yada kız eklediyse kabul etmiş yani kızda facede suçlu değil bence..Bide aldattığını düşünmüyorum demişsin ikinci hesap actıysa aldatmadığını düşünürsen yanılırsın acı ama gerçek..

derisini yüzerdim
böyle şeylere hiçç tahammül edemiyorum .
Hemen baş ağrıları soğuk terler vs vs ..

Belki cidden bu yuzden saklamistir oynadigi oyuna bir git bak ya da cidden giris zamanlarina bak yani gercekten boyle olabilir mi sence sen sevgilini daha iyi tanirsin
girdim baktım gerçekten sadece oyun oynamış hiç bir konuşma yok maillerinin şifrelerini kırdım herşeyini kontrol ettim hiç bişey çıkmadı artık bana inat yaptığını düşünmeye başladım dahada öncede gitmediği bir yere gittim demişti kızdırmıştı beni çok sonra oraya gitmediğini öğrendim hesabını sordum seni kızdırmak için gittim demiştim dedi buda öyle olabilirmi acaba diye düşünüyırum yinede benden gizlemesini mantıklı bulmuyorum

bence burnunu iyice sürttükten sonra affedin. bilemiyorum.. tabi başıma gelmeyen bir şey değil. ama konuşmamışlar.. sadece eklemiş.. öylesinedir, amaçsızdır belki. ayrıldığınız dönemde boşluk içerisinde olabilir. mümkün hepsi. tabi diyorsunuz ki biz bitti demeden eklenmiş, ama aranız da kötüymüş. sallantıdaymış çıkmazdaymış ilişkiniz. hesabı tamamen silip iyice burnunu sürttükten sonra bi çizgi çekip önünüze bakın derim. bunu 2 kez en feci biçimde aldatilmiş bir kadın olarak söylüyorum. sizin durumda ilişkiyi bitirecek bir aldatma durumu göremedim çünkü.

Bak sana bir olay anlatayim ben takip edilmekten hic hoslanmam oyle ki mesela bunu yazarken annem yanimda ama ben istemsizce telefonumu diger yana cevirerek yaziyorum ,gizli bir sey mi yapiyorum hayir ama gizliyorum ve bir ornek daha mesela ben pc basindayken birinin beni izlemeseni sevmem ne yaparsan yapayim kimse bakmayacak biri baktimi kapatrm tum seklemelri bu bir rahatsizlik mesela ben facebook tan bir oyun oynuyorum 101 oyunu gcen kiz bir arkadasim bana sakayla karisik ya birak su oyunu git yat uyu dedi bende mobil olarak oynuyorum ya facedenciktim uyuyacagim canm dedim kiza iyi gceler dedim sonra mobilden oyuna misafir grsi yaptim gorulmesin diye ha oynamaya devam etsem ne olacakti sonucta kiz saka olarak bunu soyledi ve gece saat 3 falandi bende misafir olarak devam ettim o arkadas beni uyudu sandi yani ona yalan soyledim takip edilmek hosuma gitmiyor belki erkek arkadasinda boyledir hani ilk basta gizli diye cok iskillendim ilk mesajda da belirttim ama bana erkek arkadasinin oyun bahanesi inandirici geldi cunku bagimlilik diye bir sey var

Yanlis olduguna inanmasaydi ikinci bir hesabi gizlemezdi. Gerek duymasida yine suphe uyandirici.

Kimin kayitli oldugu bu durumda sonda gelir.
Boyle yalanlarla hayatta birlikte yurunmez; bu kisa bir yolculuk bile olsa.

yorumları hiç okumadım..
ama güveninizi sarsan biriyle devam etmeyin derim..

Allah'ın sevgili kuluymuşsun da diğer hesabı görmüşsün. Yaptığı açıklamalara inandın diyelim bir daha nasıl güveneceksin ?

Konu sosyal agla degil, sosyal agi neresiyle kullandigiyla alakali...

Aldattigini dusunmuyo musun? Facebooku icat edenlere ne sovuyosun o zaman. Ay bi yerimle gulesim geldi kusura bkma. Ekledigi kizin ahlaki seni hic ilgilendirmez. Seni ilgilendiren senden gizli ise kalkismis olmasi. Ayrintilarda bogulma. Olayin butunune bak.

kız ahlaklı olsa sorun olmayacaktı o zaman.. anlayamadığım kendini frenleyemeyen sevgiliniz yüzünden bütün teknolojiye saydırmanız.. bence bütün suç Graham Bell'de..

Valla evliyken aldatilmayi ''Bir hatadir''deyip affedene sayygi duyarim cocuk falan varsa bir ihtimal....
Ama sevgiliyken aldatilmayi affetmenin amaci nedir?
Gercekten merak ediyorum?
Olsem affetmezdim.

Zaten kizin ahlaki kotu oldugu icin eklemis uyanik sevgilin. Bu kiz kocasinin arkadasiyla bile birlikte oluyor, bir dal da ben alayim demis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…