- 15 Temmuz 2014
- 1.201
- 965
- 358
Sorun sosyal ağlarda değil,kullanma amacından sapıtanlarda...
Madem kız o kadar ahlaksız,o kadar hafifmeşrep...Ne diye ekliyor ? Ne amaçla ?
.
bariz yalan konuşuyor.
Hem aynı işyerinde çalışıyolar, hem facende var hemde konuşmuyor ve sizin bu faceden haberiniz yok konuşmuyorsa neden ekliyor.
Mrb canım..Şöyle düşün herkes kullanıyo sosyal bisürü site hesap herneyse..Ama herkes aynı sorunu yaşamıyo..Suçu facebooka atınca kolay oluyo diyosan sen bilirsin ama sorun sevgilinde hem sana anlatmış hemde utanmadan eklemiş.Klasik erkekler işte önce kötüler ki senin güvenini kazansın..Sonra boş anını yakalayınca konusur ekler..Sorunlu bi kız olabilir..Ama sevgilin eklemiş yada kız eklediyse kabul etmiş yani kızda facede suçlu değil bence..Bide aldattığını düşünmüyorum demişsin ikinci hesap actıysa aldatmadığını düşünürsen yanılırsın acı ama gerçek..bu sosyal aglari icat edenleri saatlerdir saygiyla aniyorum
Kizlar sevgilinizin ikinci bir facebook hesabi oldugunu ve bunu sizden gizledigini ayrica hic ama hic hoslanmadiginiz kesinlikle gorusmesini istemediginiz bir kizi ekledigini gorseniz ne yapardiniz ??
Not:Bu bahsettigim kiz ahlak konusunda berbat biri en yakin arkadasinin kocasindan hamile kalmis ve her erkege yanasan biri bunlarida bana sevgilim soylemisti
girdim baktım gerçekten sadece oyun oynamış hiç bir konuşma yok maillerinin şifrelerini kırdım herşeyini kontrol ettim hiç bişey çıkmadı artık bana inat yaptığını düşünmeye başladım dahada öncede gitmediği bir yere gittim demişti kızdırmıştı beni çok sonra oraya gitmediğini öğrendim hesabını sordum seni kızdırmak için gittim demiştim dedi buda öyle olabilirmi acaba diye düşünüyırum yinede benden gizlemesini mantıklı bulmuyorumBelki cidden bu yuzden saklamistir oynadigi oyuna bir git bak ya da cidden giris zamanlarina bak yani gercekten boyle olabilir mi sence sen sevgilini daha iyi tanirsin
girdim baktım gerçekten sadece oyun oynamış hiç bir konuşma yok maillerinin şifrelerini kırdım herşeyini kontrol ettim hiç bişey çıkmadı artık bana inat yaptığını düşünmeye başladım dahada öncede gitmediği bir yere gittim demişti kızdırmıştı beni çok sonra oraya gitmediğini öğrendim hesabını sordum seni kızdırmak için gittim demiştim dedi buda öyle olabilirmi acaba diye düşünüyırum yinede benden gizlemesini mantıklı bulmuyorum
bu sosyal aglari icat edenleri saatlerdir saygiyla aniyorum
Kizlar sevgilinizin ikinci bir facebook hesabi oldugunu ve bunu sizden gizledigini ayrica hic ama hic hoslanmadiginiz kesinlikle gorusmesini istemediginiz bir kizi ekledigini gorseniz ne yapardiniz ??
Not:Bu bahsettigim kiz ahlak konusunda berbat biri en yakin arkadasinin kocasindan hamile kalmis ve her erkege yanasan biri bunlarida bana sevgilim soylemisti
Beni aldattigini dusunmuyorum ama benden gizlemesi ve yalan soylemesini kabullenemiyorum bu adam ayrildigimiz donem eklemistim demesine ragmen ayrilmadan 1 ay once eklemis ve 1 ay sonrada ona guvenmedigimi dusundugunu icin ayrilik karari almisti. Kendimi salak gibi hissediyorum
Zaten kizin ahlaki kotu oldugu icin eklemis uyanik sevgilin. Bu kiz kocasinin arkadasiyla bile birlikte oluyor, bir dal da ben alayim demis.bu sosyal aglari icat edenleri saatlerdir saygiyla aniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?