Şu çalışma işini çok mu abartıyoruz acaba.
Adam inşaat işçisi değilse, tarlada bütün gün güneşin altında çapa yapıp durmuyorsa nedir yani. Ben 15 yıl çalıştım. Zaman zaman çok yoğun tempoda günde 16 saate yakın, stress, sinir harbi, İstanbul trafiğinde metrobus çilelerı eşliğinde gidiş dönüş 3 saatten fazla sürdüğü bir yaşam sürdüm. Cook uzun dönem günde 5-6 saat uyku ile yaşadım.
Şimdi evdeyim bebek bakıyorum. Hangisi kolay derseniz tabii ki çalışmak. Çocuk bakmak cook daha zor. Çok abartmayın bu çalışma işini derim.
Şu kadın zihniyeti kadına en büyük kötülüğü yapıyor. Evde bebek bakan bir kadının gecesi gündüzü olmayabilir. Çocuktan çocuğa değişir kadının ne kadar vakti var ne kadar enerjisi var. Adam çalışıyor enerjisi tükenmiş. Bunu normal karşılıyoruz ama evde olan kadınin enerjisi sınırsız sanıyoruz. Eve harcanan emek görünmüyor ama yaşamı devam ettirmek için bunların da olması gerekiyor. Bu işleri dışardan hizmet şeklinde almaya kalksanız ortalama maliyet 2500-5000 TL aralığında olurdu.
Millet bir de 7 de yataktan kalkan adam için erken gidiyor demişler. Adam 7 de yataktan çıkıp 12 saat sonra hop yatağa dönüyor.