- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi minikmavikus
Annelik 24 saattir. Esin calisiyor ola bilir ama gün sonu kafa dinliyor. Bir saat ilgilensede sen bir kahve icsen :) bence sen haklisin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz de calisin o zaman. Yasayin ve gorun. Calisan anne babalar cocuklariyla birlikte ilgileniyor. Ama evde olan bir taraf varsa diger kisi eve gelince dinlenmeyi seciyor.Peki ben de çalışsaydım gelince çocuğumla ilgilenmeyecek miydim.. ne olacaktı o zaman bu çocuk acaba
İş saati bundan az olamaz zaten 6 da geliyor işten normal değil mi . 8 de de mesai.Çocukla daha çok ilgilensin istiyorsanız siz de işe girin. Adam maaşı az ama iş saati farklı ya da daha az yorucu bir işe girsin. Buyrun top sizde..
Kan testi yaptırdık hiç bir sorunu çıkmadı sadece uykuya düşkün ben günlerce uykusuz kaldım çocuk diş ateş vs böyle sızmadım ama o çok dayanıksızSiz de calisin o zaman. Yasayin ve gorun. Calisan anne babalar cocuklariyla birlikte ilgileniyor. Ama evde olan bir taraf varsa diger kisi eve gelince dinlenmeyi seciyor.
Siz esinize doktor tavsiye ettiniz mi? Amac bence oncelikle esinizin sagligi olmaliyken siz cocuk derdinde olmamalisinizsu anda. Belki adamin bir rahatsizligi var? Belki vitamin eksikligi var? Doktora git dediginizde ne diyor esiniz?
Aynen öyle gelsin de biraz alsın diye gözünün içine bakıyorum o gelip uyuyorSiz sürekli evde olduğunuzdan, bütün gün ev işi, çocuğun bakımı yoruluyor ve bunalıyorsunuz. Eşinizin gelişini iple çekiyorsunuz belki de, hem yalnızlıktan kurtulmak adına hem de çocuğun yükünü biraz alsın ilgilensin diye. Ama sabah çok erken gidiyor demek ki uykusunu alamıyor. Siz de haklısınız, ancak eşiniz de haklı. Ama genelde ilgisiz değildir demişsiniz, haftasonları ilgilenir o da. Hiçbir zaman ilgilenmiyor değil ki adam. Başka bir sorununuz yoksa evliliğinizde bende çok da sorun etmeyin. Çocuğunuz büyüdüğünde biraz daha rahatlarsınız.
Anneler bedensel olarak daha dayanikli oluyor. Dogamiz geregi sanirim bilemiyorum. Ben calisirken de aynen esiniz gibi sizardim resmen. İs,bilgisayar,spot isiklar,ustune sicak,yol uzun vs vs insan aptala donuyor. Esinizhafta sonlari nasil? Yine cocukla evle ve sizinle ilgilenmiyor mu? Yillik izninde nasip davraniyor?Kan testi yaptırdık hiç bir sorunu çıkmadı sadece uykuya düşkün ben günlerce uykusuz kaldım çocuk diş ateş vs böyle sızmadım ama o çok dayanıksız
İş saati bundan az olamaz zaten 6 da geliyor işten normal değil mi . 8 de de mesai.
İlgileniyor haftasonları zaten genelde dışarı çıkıyoruz tamam ama haftaiçi ben full mesai yapıyorum resmen. Çocukla uğraşmak şok yorucu çünkü tv karşısına koyup yatmıyorım ben sürekli birlikte ve aktifiz. Kendi de kabul ediyor yorucu olduğunu.Anneler bedensel olarak daha dayanikli oluyor. Dogamiz geregi sanirim bilemiyorum. Ben calisirken de aynen esiniz gibi sizardim resmen. İs,bilgisayar,spot isiklar,ustune sicak,yol uzun vs vs insan aptala donuyor. Esinizhafta sonlari nasil? Yine cocukla evle ve sizinle ilgilenmiyor mu? Yillik izninde nasip davraniyor?
Zaten uzaktı yakına taşındık servisle yarım saat sürüyor anca. 12-1 gibi anca uyuyor. Dayanamıyor ki beklemeyeO zaman evi mi değişseniz? Şu yürüme kısmını atmış olursunuz. Bir şey daha soracağım. Akşam tekrar kaçta uyuyor eşiniz? Bu 2 saati geceye eklemeyi denediniz mi?
Fiziksel güç değil 7 yi yanlış yazmışım 6da geliyor. Bilgisayar başında işi. Sadece dayanamıyor uykusuzluğa işte12 saat çalışmak kolay falan mı sanıyorsunuz?
Tabi ki evde bebek bakmakla dışarıda 12 saat çalışmak arasında dağlar kadar fark var. En azından bebeğinize sevgi besliyorsunuz. Dışarıda normalde muhatap bile olmayacağınız insanlarla anlaşmak zorundasınız. Fiziksel güç kullandığı bir işse hele, tahmin edemiyorum.
Ben de biri bana sürekli ısrar etse hatta uykularımdan uyandırsa yapacağım varsa da yapmam.
Benim eşimde öyleydi b12 300 un altnda olunca bazı vücutlar kaldiramyr iğneden sonra duzeldi eşim kan testinde referans degernde göstryr ama yeterli olmuyorKan testi yaptırdık hiç bir sorunu çıkmadı sadece uykuya düşkün ben günlerce uykusuz kaldım çocuk diş ateş vs böyle sızmadım ama o çok dayanıksız
Bakin anliyorum sizi ama adam sorumsuz degil,sorumsuz olsa hafta sonu da devrilir yatar. Oglene kadar uyur,disari bile cikmaz vs vs. Yani hafta ici ozellikle gelip uyudugunu sanmiyorum. Demek ki gercekten ihtiyac hissediyor. Ben de evde cocukla ilgileniyorum esim tek calisiyor. O benden daha cok yoruluyordur bundan eminim. Esinizin yorgunluguna care elbet bulunur. Bemce vitamin takviyesi alsin,endokrin bolumune tekrar gitsin derdini anlatsin. İlla ki cozulur.İlgileniyor haftasonları zaten genelde dışarı çıkıyoruz tamam ama haftaiçi ben full mesai yapıyorum resmen. Çocukla uğraşmak şok yorucu çünkü tv karşısına koyup yatmıyorım ben sürekli birlikte ve aktifiz. Kendi de kabul ediyor yorucu olduğunu.
iyi de siz annesiniz zaten..Annelik bu demek ..ben yogun calisiyorum eve gelip cocuklarla ilgilenip evi temizleyip yatiyorum..Kan testi yaptırdık hiç bir sorunu çıkmadı sadece uykuya düşkün ben günlerce uykusuz kaldım çocuk diş ateş vs böyle sızmadım ama o çok dayanıksız
Aynen öyle yiyip yatmak istiyor direkt sızıyor resmen öyle inşaat işçisi gibi zor yorucu bi işi de yok yani bilgisayar başında
eşimle bu aralar sürekli tartışma halindeyiz
sabah 7 de kalkıyor akşam 7 de geliyor eve.yarım saat yol sürüyor servisle.
Ben evdeyim çalışmıyorum gelir gelmez 2 saat uyumak istiyor ki ben uyandırıyorum onda da.
Oğlum var 2 yaşında. Ben akşama kadar ilgilendiğim için akşam da babasıyle zaman geçirsin isyorum eşim de sürekli yorgunum gerçekten halsizim diyor bugün uyuma diye başında carladım resmen
Tartıştık baya em sonunda aldım çocupu aşağı indim
Tamam halsiz olabilir ama bu çocukla ne zaman ilgilenecek uyanıp kendine gelesiye bi saat sonra yatırıyorum zaten
Normalde çok ilgisiz bi baba diyip hakkını yiyemem wma ben mi anlayışsızım bilmiyorum ki yemekten sonra sızıyor resmen