Yine bir kız arkadaş problemi

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
133
Selam kızlar,

Artık kendimle bütünleşmiş olan "sevgilimin kız kankileri" konulu dertlerimden biriyle daha sizlerleyim :) Bu sefer büyük bir şey yok ama ben mi büyütüyorum kafamda size danışmak istedim. Sevgilimin kardeşim gibi dediği ama saha önce "seni kıskandım" tarzı şaka yaptığı kız kankisi (ve bu olaydan dolayı ayrılmıştık) ile aynı yerde çalışıyorlar haftanın 5 günü beraberler. Bunla ilgili bir sıkıntım kıskançlığım yok. Ama dün gece erkek arkadaşım bugün için evde oturup dinleneceğini söylemişti bugün aniden o kızla buluşacağını söyledi. Haftanın 5 günü zaten görüşüyor bir de haftasonu görüşmesi garibime gitti ve rahatsuz oldum. Bu kız sosyal medyada hiç bir fotoğrafımı da beğenmez ben onunkileri beğendiğim halde, sevgilimle koyduğum fotoğrafı da beğenmedi. Ne diyorsunuz güzelce belirtmeli miyim rahatsızlığımı? Saçma mı hissediyorum?

Bana gına gelirdi kız kankilerden,sabrına hayran kaldım.
Kız arkadaşlarım var,kanki erkek arkadaşlarını eğer kıskanıyorlarsa -bu bariz hoşlanma demektir,beklentisi vardır-fotoğraflarını beğenmediklerini belirtmişti,
Sosyal medya kullanmıyorum saçma geliyor bana foto beğenmeme geyiği ama özetle durum bu .

burada kadınlar on yıllık kocalarını boşuyolar sende seninle alay eden bir erkeğe hala sevgilim diyosun

Seninle değil de neden onunla görüşüyo. Aralarında bi hoşlantı var bence. Bitir bu ilişkiyi yoksa üzülen sen olacaksın

Ben ailemle olacağımı belirtmiştim önceden. Erkek arkadaşımı ona karşı bir şey hissettiğini düşünmüyorum ama kızdan emin değilim.

Amman bıraksınlar su kanka ayaklarını yaaa kankadan kca yapanlarla dlu ortlk ne grusmesymıs bu ck rahatsn valla ayol kız brde barız demıs sana kıskandım dıye bunun sakasımı olurmus kendını salak yerıne kyma dehle su adamı

Bana haftasonu onunla buluşması saçma geldi. İş yerinden başkaları olsa öyle takiliyorlar derdim ama başbaşa takılmaları normal degil. Dikkat et... :/

Kızla aramı iyi tutmaya çalıştım ilk etapta, erkek arkadaşım kardeşim gibidir en yakınlarımdandır dediği için kız da beni sevsin istedim. Önyargısız davranmaya çalıştım. Ama sanki cidden kızda bir şeyler var gibi. Ben normalde rahatsız olmuyorum kızdan ama her gün gördüğü biriyle tekrar haftasonu görüşmenin mantığını kuramadım ya.

Bu kanka için ayrılalım diyen adam değil mi bu ?kim barıştı ?niye baristiniz?hep böylemi bekleyeceksin bu adamı ?

Bu kanka için ayrılalım diyen adam değil mi bu ?kim barıştı ?niye baristiniz?hep böylemi bekleyeceksin bu adamı ?

O kız yüzünden ayrılmıştık evet ben ayrılalım demiştim ama. Sonra kendi konuşmak isted verdiği tepkinin yanlış olduğunu söyledi bu şekilde barıştık. Dediğim gibi kız genel olarak rahatsız etmiyor uzun süredir sıkıntım da yoktu ama bu olay da garibime gitti

bogakizii o ikisi evlenir ben diyim de. Geçmiş konularına baktm senin. Bu iş iş değil.

Ya ama kız benden önce de 2 yıl hayatındaydı, bir şey olacak olsa benden önce olurdu diye düşünüyorum. Bizim ilişkimiz başladığında da hemen bizi tanıştırmak istedi, daha ilk tanıştığımızda erkekle kadın kanki olur mu muhabbeti yaptık ve 2 kız ismi sayıp asla ters gözle bakmam diye söyledi. Yani arkadaşımın kıza kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum o konuda rahatım. Ama içimde rahatsız eden bir şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…