Yine bir kız arkadaş problemi

Morali bozuk kızın cabı sıkkındı anlatmak istediği şeyler vardı falan fistan sallasa da olurdu
Bence düzelir de biraz ilişkiye alışması lazım çok böyle sen ona karışmadığın halde bana ne karışıyprsun havasında ama cık öyle olmadığını öyle yürümeyeceğini anlaması lazım
Öğrenir öğrenir:) benim sevgilimin ilk kız ark benim, çok benziyor başlardaki davranışları:) sonradan düzrldi epey ama alıştı :)

Nasıl alıştırıcam ben beyefendiyi ya? Benim de erkek arkadaşımın ilk ilişkisiyim :(

Modernlikten ölüyoruz :/
İş arkadaşı felan çok normal tabiki ama bilmiyorum öyle sıkı fıkı kanki olayını hiç sevmiyorum. Haftasonu oturma planı yaparken kızın canı sıkıldı diye buluşmalar felan.. Hiç bana göre bir şey değil ya.

Selam kızlar,

Artık kendimle bütünleşmiş olan "sevgilimin kız kankileri" konulu dertlerimden biriyle daha sizlerleyim :) Bu sefer büyük bir şey yok ama ben mi büyütüyorum kafamda size danışmak istedim. Sevgilimin kardeşim gibi dediği ama saha önce "seni kıskandım" tarzı şaka yaptığı kız kankisi (ve bu olaydan dolayı ayrılmıştık) ile aynı yerde çalışıyorlar haftanın 5 günü beraberler. Bunla ilgili bir sıkıntım kıskançlığım yok. Ama dün gece erkek arkadaşım bugün için evde oturup dinleneceğini söylemişti bugün aniden o kızla buluşacağını söyledi. Haftanın 5 günü zaten görüşüyor bir de haftasonu görüşmesi garibime gitti ve rahatsuz oldum. Bu kız sosyal medyada hiç bir fotoğrafımı da beğenmez ben onunkileri beğendiğim halde, sevgilimle koyduğum fotoğrafı da beğenmedi. Ne diyorsunuz güzelce belirtmeli miyim rahatsızlığımı? Saçma mı hissediyorum?

benim de samimi erkek arkadaşlarım vardı.. fakat hiçbiri ile haftasonu buluşup plan yapcak kadar 'yakın' olmadık.. hoş haftasonu buluşulsa bile siz neden gidemiyormuşsunuz ki??

sonuna kadar haklısın o neöyle ya hem hergün birliktelerhemde haftasonu buluşuyorlar olduu canım başka :sinirli::sinirli::sinirli:

Back
X